Revizyon ameliyati icin hangi doktoru oneriyorsunuz??

Sumiish

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
2
1
34
Ben belcikada 2 defa ameliyat oldum kbb doktoru tarafindan, ilki burnumun icine etmisti resmen, ikincisi professordu ama istedigim gibi yapmadi ve bana 3 ameliyat teklif etti fakat kabul etmedim cunku guvenim kirildi. bu yuzden istanbuldan bir doktor ariyorum ama cok ii olmasi gerekiyo.. Ilk once naci celikle mail uzerinden gorustum fakat paraci gibi bi his verdi bana :s sonra dr emre ilhani buldum cok memnun kaldim ama once randevu veriyorlar ve bi kac ay sonra ameliyat tarihi veriyorlar.. ustelik bi iki ay once aradigimda sekreteri 10bin tl'den basliyo fiyatlar dedi doktor bey kendisi 12bin tl dedi bugun aradim 15bin tl'den basliyo dediler. Cok moralim bozdu bu iki ay icerisinde 5bin tl zam gelemez?! yine guvenim kirildi ve tekrar doktor arayisina ciktim :KK43:
arkadaslar yardim edin lutfenn ;/

Ben belcikada 2 defa ameliyat oldum kbb doktoru tarafindan, ilki burnumun icine etmisti resmen, ikincisi professordu ama istedigim gibi yapmadi ve bana 3 ameliyat teklif etti fakat kabul etmedim cunku guvenim kirildi. bu yuzden istanbuldan bir doktor ariyorum ama cok ii olmasi gerekiyo.. Ilk once naci celikle mail uzerinden gorustum fakat paraci gibi bi his verdi bana :s sonra dr emre ilhani buldum cok memnun kaldim ama once randevu veriyorlar ve bi kac ay sonra ameliyat tarihi veriyorlar.. ustelik bi iki ay once aradigimda sekreteri 10bin tl'den basliyo fiyatlar dedi doktor bey kendisi 12bin tl dedi bugun aradim 15bin tl'den basliyo dediler. Cok moralim bozdu bu iki ay icerisinde 5bin tl zam gelemez?! yine guvenim kirildi ve tekrar doktor arayisina ciktim :KK43:

Canım öncelikle geçmiş olsun:KK43:( ben 9 ay önce EMre ilhana revizyon oldum.benim ilk görüşmeye gittiğimde 10 binden başlıyordu.şuan ne kadardan başlıyor onu bilemiyorum ama yanlış snlaşılmış olabilir.revizyon ameliyatlarında size tam bir fiyat verilebilmesi için muayene olmanız gerekiyor ki siz belçika da olduğunuz için aşa yukarı fiyat verilmiş olabilir.fiyatın değişkenlik göstermesi genelde kaçıncı kez ameliyat olduğunuza ve burnunuzun durumuna bağlı.bir de her nisan ayında sözleşme yeniliyor muhtemelen sizin ameliyatınızda haziran sonrasına kalacak .o yüzden zamlı fiyatlara denk geldiniz sanırım..ilk ameliyatınız olsaydı standart 8 bin öderdiniz.yani o konuda bir güvensizliğiniz olmasın.
Bende çok araştırdım ve öle emre beye karar verdim.aldığı ücretin sonuna kadar hakkını veren ve hasta doktor iletişimi çok iyi olan bir doktor.yeni burnuşumdan da çok çok memnunum.isterseniz albümüm var fotoğraflarda sizin için bir fikir olur belki.

Sizinki 3. Revizyon oldugu icin 2. Den farkli oluyor fiyat 2. Ameliyat 12000 sanirim orda bi yanlis anlasilma olmus olabilir emre bey revizyonda en iyisidir bende kendisine ameliyat oldm cok memnunum ama tabiki guvendiginiz doktora olun size bol sans umarim istediginiz gibi olur.

X