• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Revindell in gelin babetleri :)

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Bunlarda benim babetlerim kızlar.. Boyumuz 1.80 olunca 42 numara bayan özellikle gelin ayakkabısı bulmak imkansız.. Bu babetler ankaradan geldi kızlar.. Bir asker kardeşimizin eşinin ayakkabılarıymış.. sadece 2 saat giymiş.. bende aldım.. Tam istediğim gibi bir babetti.. Altında isimler bile silinmemiş :) İlginç bir duygu bir başkasının anılarına sahip olmuşum gibi geliyor ilginç ama sevimli bir duygu bu boshayallersmile

39328670.jpg

38381585.jpg

neee 1,80 boyymuuuu?of beeee..sakın yanyana gelmeyelim..:1no2::1::1:
ayakkabılarını güle güle giy,şık babetler..yerimseniben

bende babet giymiştim cok rahat gercekten ama gelinligin sık sık ayagının altına girecek hele kuyrukluysa

hoşmuş cidden güle güle giy kaydirigubbakcemile5
bende covers sevenlerdenim arkadaşlrım gelinliğin altınada convers giyersin diyorlar naniknanik

wow gercekten cok güzeler ayni boyda ve ayni sorunu yasadigim icin bence sahane bunlar aynilarini bulmak icin elimden geleni yapmam lazim:))))))))))))))))

Merhaba Revindell şanseseri size sattığım babetlerimi google da gördüm, şaşırdım ve site ilgimi çekti üye oldum. Babetlerimden memnun kaldığınıza sevindim :))

Back