hoscakal.cocuklugum Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2009 251 1 96 İçel Mersin 7 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi revindell #21 lenslerin çook gzl ya :kedi:
joey just breathe Kayıtlı Üye 30 Eylül 2009 2.530 3 116 İstanbul 7 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi revindell #22 vaaaow kendin mi yaptın bunu? çok güzel olmuş bence.. elbiseyi bilmediğim için renge birşey diyemiyorum...
vaaaow kendin mi yaptın bunu? çok güzel olmuş bence.. elbiseyi bilmediğim için renge birşey diyemiyorum...
SalvaMea Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2007 760 4 116 Eskişehir 7 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi revindell #23 Far,kalem vs.. göz rengiyle aynı olmamalı . İşlemsiz gözünüze bakarsanız renk çok belirgin fakat makyaj boğmuş lenslerin rengini :)
Far,kalem vs.. göz rengiyle aynı olmamalı . İşlemsiz gözünüze bakarsanız renk çok belirgin fakat makyaj boğmuş lenslerin rengini :)
revindell SatanistKesenPsikopatCat Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ekim 2009 2.428 20 358 11 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi revindell #24 joey .!.: vaaaow kendin mi yaptın bunu? çok güzel olmuş bence.. elbiseyi bilmediğim için renge birşey diyemiyorum... Genişletmek için tıkla... kendim yaptım canım beğenmene sevindim opuyorumnanaktan yeni yapıcam eklicem dedim hala ekleyemedim yaa bilmiyorumkismile inş. bu hafta sonu yapıp eklicem resmi
joey .!.: vaaaow kendin mi yaptın bunu? çok güzel olmuş bence.. elbiseyi bilmediğim için renge birşey diyemiyorum... Genişletmek için tıkla... kendim yaptım canım beğenmene sevindim opuyorumnanaktan yeni yapıcam eklicem dedim hala ekleyemedim yaa bilmiyorumkismile inş. bu hafta sonu yapıp eklicem resmi
revindell SatanistKesenPsikopatCat Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ekim 2009 2.428 20 358 11 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi revindell #25 SalvaMea .!.: Far,kalem vs.. göz rengiyle aynı olmamalı . İşlemsiz gözünüze bakarsanız renk çok belirgin fakat makyaj boğmuş lenslerin rengini :) Genişletmek için tıkla... Bende farkettim canım önceki2.sayfada felan belirttim zaten renkler boğmuş bende gümüş rengi ile denicem tekrar..
SalvaMea .!.: Far,kalem vs.. göz rengiyle aynı olmamalı . İşlemsiz gözünüze bakarsanız renk çok belirgin fakat makyaj boğmuş lenslerin rengini :) Genişletmek için tıkla... Bende farkettim canım önceki2.sayfada felan belirttim zaten renkler boğmuş bende gümüş rengi ile denicem tekrar..