• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revan Harrem-İstanbul

plasticwoman

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
7.049
11.811
448
Kızlar benimde organizasyon sorumlusu olarak çalıştığım mekanı size önerebilirim kaliteli ve elit bir mekandır.Düğün,nişan,düğünden sonra parti gibi bütün organizasyonlarda yanınızdayız bir kaç resim yolluycam ilgilenen olursa bana mesaj atabılır cep numaramı veririm kaydirigubbakcemile4

Bu arada mekan ıstanbul - Tepebaşında iki katlı bır mekan terasıda olan trt binasının orda otopark sorunumuzda yoktur.

4632.jpg

4634.jpg

4640.jpg

Son düzenleme:
canım mekan çok güzelmiş,özellikle açık olan kısım!nişan falan organizasyonları için fiyatlar nasıl buradan bilgi verebilr misin acaba?yemeksiz seçenek var mı?nasıl?

Kızlar benimde organizasyon sorumlusu olarak çalıştığım mekanı size önerebilirim kaliteli ve elit bir mekandır.Düğün,nişan,düğünden sonra parti gibi bütün organizasyonlarda yanınızdayız bir kaç resim yolluycam ilgilenen olursa bana mesaj atabılır cep numaramı veririm kaydirigubbakcemile4

Özelden msj atmak istedim ama msj sayım yetmiyor. Mekanın resimleri çok güzel ilgimi çekti.Sitesine baktım ama fazla bilgi içermiyor. Düğün Paketi varmı? Bir de menü ve fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Arkadaş yazıp kaçtı galiba. Ben internet sitesinden telefonunu alıp aradım. limitli 45 limitsiz 65 TL dediler ama ya konuştuğum kişi çok bilgili değildi ya da düğün organizsyonu konusunda acemiler çok bilgi alamadım. Yerine gidip görüşmek lazım.

Back