Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.825 898 19 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #1 Reuters objektifinden İstiklal’de patlama anı ve sonrası 19/03/2016 14:10 Türkiye’yi hedef alan terör eylemlerinin sonuncusu İstanbul’un en işlek noktalarından İstiklal Caddesi’nde gerçekleşti. İntihar bombacısının dört yurttaşın hayatına mal olan eylemi ve sonrası Reuters objektiflerine şu karelerle yansıdı… http://www.diken.com.tr/reuters-objektifinden-istiklalde-patlama-ani-ve-sonrasi/
Reuters objektifinden İstiklal’de patlama anı ve sonrası 19/03/2016 14:10 Türkiye’yi hedef alan terör eylemlerinin sonuncusu İstanbul’un en işlek noktalarından İstiklal Caddesi’nde gerçekleşti. İntihar bombacısının dört yurttaşın hayatına mal olan eylemi ve sonrası Reuters objektiflerine şu karelerle yansıdı… http://www.diken.com.tr/reuters-objektifinden-istiklalde-patlama-ani-ve-sonrasi/
ZeyMurEl Hamdım, pişiyorum, yanmaya daha çok var... Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2015 4.638 14.562 208 19 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #2 Bana korkunun ve acının resmini yapabilir misin Abidin? İçim yandı be içimmmm Bebek arabası................................................................
Bana korkunun ve acının resmini yapabilir misin Abidin? İçim yandı be içimmmm Bebek arabası................................................................
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.825 898 19 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #3 ZeyMurEl .!.: Bana korkunun ve acının resmini yapabilir misin Abidin? İçim yandı be içimmmm Bebek arabası................................................................ Genişletmek için tıkla... evet o fotoğraf çok kötü malesef
ZeyMurEl .!.: Bana korkunun ve acının resmini yapabilir misin Abidin? İçim yandı be içimmmm Bebek arabası................................................................ Genişletmek için tıkla... evet o fotoğraf çok kötü malesef
nameaver Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2016 11.339 48.952 598 19 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #4 Az önce S shot paylaşmıştı bebek arabasını gördüğümden beri aklımda..
S shot Hüseyin Şevki Topuz Fan Club Kayıtlı Üye 6 Ocak 2014 10.690 26.447 548 19 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #5 Adana'dan gezmeye gelen bir anne ve iki kızı da yakalanmış patlamaya, kızların küçüğü 2,5 yaşındaymış. Anneyle kızların biri ameliyattaymış. O bebek arabası onlardan birinin mi diye düşünüp duruyorum.
Adana'dan gezmeye gelen bir anne ve iki kızı da yakalanmış patlamaya, kızların küçüğü 2,5 yaşındaymış. Anneyle kızların biri ameliyattaymış. O bebek arabası onlardan birinin mi diye düşünüp duruyorum.