- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
-
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
Antrenizin fotoğrafını atarmısınız ?
aklıma ilk gelen retro bir dresuar üstüne çok eski ve çok küçük tv duvarda film şeridinde fotoğraflar kırmızı düz halı spot ışıklar ve spot lambader açık gri duvarlar modern siyah duvar askılığı ve üzerinde bu bantlar yeriniz varsa yönetmen sandalyesi ve retro ayakkabılık eklenebilir gibi birçok seçenek ve hayal gücü üretilebilir.
n11
hepsiburada
gittigidiyor a bakabilirsin bana den gelirse mutlaka haber veririm
Evet antreniz müsaitmiş halınız uygun değiştirmenize gerek yok. Sehbanın üstüne ajanda koyarsınız böyle senaryo gibi izlenim verirsiniz. Size yarım saat sonra yardımcı olurum bakıyım bir internete birazcık işim var bitsin.
Bu arada evinizi görmüştüm baya hoş fikirleriniz var
Çok teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum
yapmak istediğim şeyler var ama ev doserken süreç çok kısıtlı ve bulunduğumuz şehir kafamdaki mobilyaları bulmaya müsait olmayınca hayallerime en yakın olanı almaya çalıştım.
Dekorasyon zor bin süreç gerçekten ha deyince olmuyor bütçe olsa malzeme olmuyor o olsa zaman olmuyor. Bi tane retro motorsikletim var bunu da kullanırım diyorum
Renk olarak da sarı turkuaz kırmızı ve siyah kullansam nasıl olur, bir de elekler kalsa çok mu karasik olur
Motorsiklet de bu metal ve büyük
Benim bir arkadaşım film makarası ve uzayan şeridinde çerçeve olan bir duvar süsü kullanmıştı. Başlığı görünce o aklıma geldi. Onun duvarında çok güzel duruyordu. Eğer fotoğrafını bulabilirsem gönderirim size :)