Retro dekorasyon

Yavrukusun annesi

Olgunlasmayi uman ham meyva
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
1.352
323
Selamlar,

Antremi retro tarzda sinema ağırlıklı dekore etmek istiyorum net ten araştırdım ama aklıma yatan bişey bulamadım. Bu tarzda dekorasyon yapan arkadaşlardan öneri ve foto bekliyorum

özellikle film makine bandı ve klaket arıyorum ist da olsam illaki bi dükkanda bulurum lakin su an da bu mümkün değil internetten nerden bulabileceğim konusunda fikirlerinizi bekliyorum.

Aradığım şeylerin fotoğrafını ekledim

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-18-09-45-27.png
    209,3 KB · Görüntüleme: 674
  • Screenshot_2015-11-18-09-54-26.png
    126,4 KB · Görüntüleme: 671
Antrenizin fotoğrafını atarmısınız ?

aklıma ilk gelen retro bir dresuar üstüne çok eski ve çok küçük tv duvarda film şeridinde fotoğraflar kırmızı düz halı spot ışıklar ve spot lambader açık gri duvarlar modern siyah duvar askılığı ve üzerinde bu bantlar yeriniz varsa yönetmen sandalyesi ve retro ayakkabılık eklenebilir gibi birçok seçenek ve hayal gücü üretilebilir.

n11
hepsiburada
gittigidiyor a bakabilirsin bana den gelirse mutlaka haber veririm

Çok teşekkür ederim ilginiz için. Antrem bayan büyük kendim de sinema mezunuyum ve neden meslegime dair bi köşem olmasın dedim.

Antrem baya geniş yönetmen koltuğu aklımda hatta bime filan da geliyor bezden yapılma uygun fiyata önüne de küçük bi sehpa düşünüyorum sehpanin yanına vintage eski bavullar ( uygun fiyata bulabilirsem )

Dediğiniz sitelere bi kaç gündür bakıyorum ama arattigim kelimelewrde 3000 tane sonuç çıkınca ilk sayfaya bakıp pes ediyorum.

Antrem şu an bu sekilde

Eklentiler

• PhotoGrid_1446197970681.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 614
  • IMG_20151012_122704.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 617
Evet antreniz müsaitmiş halınız uygun değiştirmenize gerek yok. Sehbanın üstüne ajanda koyarsınız böyle senaryo gibi izlenim verirsiniz. Size yarım saat sonra yardımcı olurum bakıyım bir internete birazcık işim var bitsin.
Bu arada evinizi görmüştüm baya hoş fikirleriniz var

Çok teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum

yapmak istediğim şeyler var ama ev doserken süreç çok kısıtlı ve bulunduğumuz şehir kafamdaki mobilyaları bulmaya müsait olmayınca hayallerime en yakın olanı almaya çalıştım.

Dekorasyon zor bin süreç gerçekten ha deyince olmuyor bütçe olsa malzeme olmuyor o olsa zaman olmuyor. Bi tane retro motorsikletim var bunu da kullanırım diyorum

Renk olarak da sarı turkuaz kırmızı ve siyah kullansam nasıl olur, bir de elekler kalsa çok mu karasik olur

Motorsiklet de bu metal ve büyük

Eklentiler

• PhotoGrid_1447597496954.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 577

Evet olabilir ama elekler kalmasa daha iyi olur sadelik her zaman iyidir.
yurtdışındaki sitelerden sipariş verebilirsiniz ebay gibi bende fazla secenek bulamadım.
ana renk oluşturup diğer objeler farklı renk olabilir ama dengeli sekilde yapıcagınıza inanıyorum. seçtiğiniz renkler uygun önemli olan bulmak :)

Benim bir arkadaşım film makarası ve uzayan şeridinde çerçeve olan bir duvar süsü kullanmıştı. Başlığı görünce o aklıma geldi. Onun duvarında çok güzel duruyordu. Eğer fotoğrafını bulabilirsem gönderirim size :)

Işte bende öyle birşey arıyorum Ama bulamadim malesef. Fotoğrafla beraber nerden temin ettiğini de öğrenebilirseniz çoook sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…