Retardex Genital Bölge Için Hijyenik Mendil

kızlar, genital bölgede çok fazla sabun, jel tarzı şeyler kullanmak doğru değil. doğal florası bozuluyor ve mantar ve enfeksiyonlara açık hale geliyor. En iyisi su ile yıkamak ve her zaman kuru tutmaya çalışmak gerek. çok rahatsız olursanızda haftada bir jel kullanılabilir.

ben annem kardeşim avonun jelini kullanıyoruz yine bi 3-4 yıldır.. çok memnunuz çok güzel kokuyo, kardeşim alerjik bünyeye sahiptir ama ona bile bişey yapmadı.. istersen bi dene bütün gün kokusu gitmiyor..

teşekkür ederim canım onu da deneyebilirim belki çok ilgilisiniz çok teşekkürler kızlar harikasınız

kızlar adı üstünde genital bölgeler için yani phını da ona göre yapmışlardır..
size sorum bunu her wcden sonra mı kullanıyosunuz ? onu anlayamadım :S ben habire bi şeyler içerim ondan bayağı ziyaret ederim de avonun genital bölge için temizleme sıvısını ben de alıcam onu sanırım banyoda kullanıyoruz ?? ama şu mendiller de mantıklı

arkadaslar bu konuda doktorlar sabunu dahi yasaklıo saf suyla yapılacak temizliği.bende cok titizdim banyoda iice sabunlanır ayrıca bide o bölgeye 2.kez sabun kullanırdım ama duyduktan sonra sadece suyla temizlenio.sonucta hak verdim doktora kimyasal içerio çünkü kullanmayın derim.düzenli temizliğe dikkat edildimi zaten sorun oluşmaz... :)

retardex isimli ürünü eczacı arkadaşım hediye etti yeni ürün dedi bende teşekkür ettim kullandım.. ama kullanmaz olaydım.. kullanırken bir problem yoktu (hoş daha öncesindede yoktu ama :) ama bırakınca ciddi bir mantar enfeksiyonu geçirdim, hatta tedaviden sonra tekrarladı ve eşimle birlikte iki kez tedavi olduk.. bence çok güzel intim jeller var güvenilir bildiğiniz bir markadan alıp haftada iki kez kullanabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…