Retardex Genital Bölge Için Hijyenik Mendil

burcumm23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
341
1
arkadaşlar televizyonda reklamlarda çıkıyo RETARDEX genital hijyenik mendil kötü kokuların filan yok olmasını sağlıyomuş aranızda kullananız varmı memnunmusunuz bende almayı düşünüyom eczanelerde satılıyomuş fiyatı filan ne kadar bilmiyorum kullananlar varsa paylaşırlarsa çok memnun kalırım a.s.a.s.

arkadaşlar televizyonda reklamlarda çıkıyo RETARDEX genital hijyenik mendil kötü kokuların filan yok olmasını sağlıyomuş aranızda kullananız varmı memnunmusunuz bende almayı düşünüyom eczanelerde satılıyomuş fiyatı filan ne kadar bilmiyorum kullananlar varsa paylaşırlarsa çok memnun kalırım a.s.a.s.

canım büyük marketlerde falan satıyolar.. cok tatlı bi kokusu var.. benim aldıgımın markası o muydu hatırlamıyorum ama mütis derecede etkili tavsiye ederim.. ben cekindim acıkcası kullanırken allerji falan yapar mı diye ama bişey olmadı nemlendiriyoda.. ıslak mendil kullanmıstım baya bi kızartmıstı artı yanmada olmustu ama bunlar kalın ve yumusak dokulu kısaca tavsiye ediyorum.. a.s.

ben oriflamenin kini 3 yıla yakındır kulanıyom çok memnunum canım yıkma jeliyle birlikte kullandım.ama oriflamede medil çok pahalı şu ezcanede satılan 4.5 yligi alacam o nsaıl bimliyorum ama mutlaka iyidir

Ya arkadaşlar bu tür ürünler enfeksiyona neden oluyormuş ben öyle biliyordum.Sizde öyle birşey oldumu?Benim tercihim su ve sabundur herzaman..

canım bu konu benımde kafama takılıyo.bazı uzmanlar zararlı dıyor bu tur seylere genıtal bolgenın doğal florasını bozuyormus.ph oranına cok dıkkat edılmelıymış vs

canım bu konu benımde kafama takılıyo.bazı uzmanlar zararlı dıyor bu tur seylere genıtal bolgenın doğal florasını bozuyormus.ph oranına cok dıkkat edılmelıymış vs

evet hatta çok sabunlamak bile iyi değilmiş...yerimseniben

ben açıkcası korktum kullanmaya ph alarji falan çok dikkatli kullanmalı bir doktora danışmalı bence

böyle ürünleri marketten değil de eczaneden alın. Eczanelerde satılan ürünler sağlık açısından daha iyi,ben önceden sebamed kullanıyodum ama sebamedi nerdeyse bakkallarda bile satıcaklar, o yüzden şimdi numismed kullanıyorum.Genital bölge dikkat edilmesi gereken bi yer,her ürünü kullanmayın derim..

bende numismed kullanıyom ama benim bahsettiğim mendil oriflamedekilerdemi mendil şeklinde yoksa sabunmu benneyaptımki

----------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
İçinde nasıl kullanılacak canım zaten dış tarafların temizliğinde kullanılıyor ama oranın dengesini bozuyor işte.İçerdeği bazı şeyler yüzünden.

Retardex Genital Hijyenik Temizleme Mendili ile kötü kokulara SON!!!

- Temizleyici mendiller

Vajinal bölgenin temizliği için özel olarak üretilen pratik kullanımlı

mendilleri çantanızdan ayıramayacaksınız.

İçerisinde 15 adet mendil bulunmaktadır.

Jinekolog tarafından test edilmiştir.

Genital bölgenin temizliğindeki yanlışlar, doğurganlığı da tehlikeye atabilir.

“Temizlik, kadın hastalıklarının önlenmesinde en önemli etkenlerin başında geliyor” diyen Doç. Dr. Ümit Türsen, “bilinçsiz uygulamalar enfeksiyona zemin hazırlayarak sağlık sorunu yaratabilir” uyarısında bulundu.

Doç. Dr. Ümit Türsen, kadın genital bölgesinin temizliği konusunda duyarlı olunması gerektiğini, aksi halde başta enfeksiyon ve mantar olmak üzere çeşitli rahatsızlıkların oluşabileceğini, bunun da önemli sağlık sorunlarına yol açabileceğini belirtti.

Yoğun alkolle silme gibi bilinçsiz uygulamalar enfeksiyona zemin hazırlar.

Temizlik maddesiyle hijyen ortamı sağlamaya çalışırken genital pH düzeyinin bozulabilir ve başta egzama olmak üzere çeşitli sorunlara yol açar.

Genital bölge için özel üretilmiş temizlik ürünlerini kullanmak gerekir. Ancak bu maddelerin kullanımında abartıya kaçmak da başka rahatsızlıklara yol açabilir.

Genital temizlik ürünlerin periyodik aralıklarla kullanılması doğrudur.

Doç. Dr. Türsen, genital bölge temizliğinin sağlanmaması halinde zaman zaman doğurganlığı bile etkileyen sorunların yaşanabileceğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:
“Bu sorun, ne yazık ki halkımız tarafından pek bilinmiyor. Oysa ki bu konuda Avrupa ülkelerinde genital bölgeye özel, havludan bezlere kadar ciddi bir yatırım yapılıyor. Kadınlarda hijyenin sağlanmamasına bağlı yaşanması muhtemel sorunları bildikleri için önem gösteriyor. Ülkemizde de yeni yeni yatırımlar yapılmaya başlandı.”

Bu arada, genital temizlik bezinin, çok kısa sürede Türkiye’de de üretilmeye başlanacağı bildirildi.

arkadaşlar retardex eczanelerde satılmıyormuş sanırım anneme sordurdum bi eczanede yoktu,eczanede satılan hoş kokan başka önerebileceğiniz marka varmıdır? orifflime satan kimse yok etrafımda şuyan o yüzden onu da alamıyorum ve reklam olmazsa hangi markette hangi reyonlarda bulunur bu ürünler benim çok ihtiyacım var hem korkuyorum hem de almak istiyorum bana nerden bulabileceğim hakkında yardımcı olurmusunuz rica etsem..

teşekkürler betüş bikaç eczaneye daha sormam lazım o zaman.. çok teşekkürler canım öptüm..sağlıklı günler :KK66:

ben annem kardeşim avonun jelini kullanıyoruz yine bi 3-4 yıldır.. çok memnunuz çok güzel kokuyo, kardeşim alerjik bünyeye sahiptir ama ona bile bişey yapmadı.. istersen bi dene bütün gün kokusu gitmiyor..

ben genital bölge için sebamedin jelini kullanıyorum.
hergün banyo yapıyorum ama jeli max. haftada 1 kere kullanıyorum.
böyle şeyler kullanmak çok iyi değil aslında :1no2: o yüzden az kullanmaya çalışıyorum, mesala tatile gitcem o zaman her yıkandığımda kullancam, çünkü denizden mikrop kapabilme olayı var. ben de idrar yolu iltahabı olmak için bahane arayan biriyim malesef :a015:

X