Şampuan ve Saç Kremleri Restorex şampuan ilk kullanımımda saçlarımı döküp kaşıntı yaptı sizce normal mi ?

Feminatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
68
15
İlk defa dün kullandım. Her zaman yıkadığım çam terebentenli bir şampuanım var, onunla saçımı duruladıktan sonra restorex sarmaşık özlü şampuanı denedim. Banyodayken hiçbir sıkıntı yoktu. Saçımı havluya sarıp çıktım. Sonrasında havluyu açtığımda dökülen minik minik kısa boylu saç telleriyle karşılaştım. Çokça da kaşıntım vardı. Sizce bu ilk kullanım için normal mi ?

Ben de kullandım bu şampuanı ama ilk yıkamada böyle bir şeyle karşılaşmadım. Bir 15 gün sonra etkisini göstermeye başladı saç diplerinde hafif kaşıntı ve a uçlarında aşırı kuruluk yarattı. Benim kullandığım yağlı saçlar için olandı.

Israrla 6 ay kullandım. Saç uzatma etkisi için. Tırt bir şampuan

İlk kullanımdan sonra bıraktım bende. Bir eczacıya danıştım alerji yapmış olabilir dedi. Saç uzatmak için denediğin, işe yarayan başka bir yöntem oldu mu ?

ben de yeni aldım bu şampuanı. iki kere kullandım henüz. sizdeki gibi bi durum yaşamadım. alerji olabilir belki. devam ederse bırakın bence kullanmayı.

Bence kasinti yapmasi iyi degil sac diplerini kurutmus olabilir o sebeple kasinti yapiyordur buda sac diplerinde pul pul gorunume sebep olur yani kepege..

Bu sampuandan nasil bu kadar memnunm kalan var anlamiyorum. Saç uzatma umuduyla aldım ama hiç faydasını görmedim. Saçlarımı döktü kuruttu matlasti mahvetti resmen. Bı de içine vitamin attığım halde öyle oldu atmasam saçlarım tüm elimde kalacakmis demek . Bı daha restorex mi asla...

Ben de şaştım kaldım biliyor musunuz hep olumlu şeyler yazıyor bu şampuan hakkında....

Benim saçları keçe gibi yapmıştı restorexde bioblasta ikisi de aynı bitki içerikli yaramıyor pek demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…