Anket resmi bayramların kutlama şekillerinin değiştirlmesi konusunda ne düşünüyorsunuz

resmi bayramlar kaldırılısınmı

• tamamen kaldırılsın. angarya

OY: 1 33,3%
  • kesinlikle dokunulmasın

OY: 2 66,7%
  • datlumun yazısına katılıyorum.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
resmi bayramların kutlama şekillerinin değiştirlmesi konusunda ne düşünüyorsunuz.
benim fikrim bu gibi günlerde öğrencilere fazla iş düşürüldüğü ve resmen eziyet edildiği. kıyı illerde sorun yok ama iç ve doğu bölgelerde özellikle 19 mayıs ve 23 nisanda havalar çok soğuk oluyo. öğrenciler gösteriler için günler öncesinden hazırlanmaya başlıyo. resmen eziyet. ancak ruhunda yok edilmemsi gerektiğini düşünüyorum. böyle günlerin geniş halk kitlelrine hafta boyu çeşitli etkinliklerle ulaştırılması lazım.ben köyde okurken 23 nisanda öğrencilerin ve ailelrin katıldığı yarışmalat yapılırdı. çok eğlenceli olurdu. herkez büyük bir coşku ile kutlardı. şehirlerde ise bu olay sadece stadlara hapsedilmiş durumda . bi grup öğrenci gösteri yaparken diğerleri seyrtemekle yetiniyo. hiçde eğlenceli olmuyo. diyeceğim o ki bu bayramlarımız özünü kaybetmeden ama eziyete dönüştürülmeden kutlansın.

Yakında 10 kasımıda kaldırırlar, yas günümüz ya.. 23 nisanı 19 mayısa, zorluklarda kazandığımız 30 Ağustosu, zafer bayramımızı.

Back