Resmen milleti sömürüyorlar

Sevgilipitircik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.880
5.273
30
Bir kaç sene önce kullandığım interneti iptal ettirdim ama ne zorluklarla, iptal etmiyorlardı. Bayağı uğraştım kullanmadığım halde 5 ay boyunca parasını da ödedim en son kapattılar.
Az önce bir mesaj geldi 138 tl borcumuz varmış. İnterneti iptal ettirirken iptal ettirme ücreti midir ne olduğunu da bilmiyorum 1 tl kalmış. O 1 tl 138 tl olmuş. Haberimiz bile yok ne mail geldi ne fatura nede telefona mesaj.
Kullanıcı adıyla sorgulattırmak istedim, o firma isim değişikliği yapmış internet sitesi kapanmış borç sorgulattıramadım. Şimdide 1 tl yi 138 tl yapmışlar ödememizi istiyolar.
Ben parasında değilim , milleti keriz yerine koyuyolar resmen sinirim bozuldu. Parayı gidip ödeyeceğim ama helal etmiyorum.

1 tl lik borcun her gecikmesinde, faizini bildirerek sizi bilgilendirmeleri gerekiyor. Böyle bir şeyi kabul etmediğinizi ısrarla söyleyin. Size mesaj yoluyla veya fatura çıktısıyla bunu yansıtmaz zorundalar. Atıyorum " 1 tl'lik borcunuz 5 gün içerisinde ödenmezse 6 tl olacak" kadar basit bir mesaj. Resmen dolandırıcılık size yapılan.

Ben ne fatura gördüm ne mail hiç bir şekilde bilgilendirmediler. Birde internet siteleri kapanmış..

Bir de bilinen firma ya böyle saçmalık olur mu. İtiraz edin kesinlikle bana her ay bir gün bile gecikse mesaj atıyor kullandığım firma.
Benim bildiğim de öyle olması lazım ama bunlar dolandırıcı resmen arayıp konuşucam ilgilenmezlerse tüketici haklarını ararım onlar baksın duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…