• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar resmen mahfoldu nolduki saçlarıma

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Semsert oldu diyorsun, buna saç kremiyle çözüm bulabilirsin belki.
Bir de saçı yumuşatmak için özel şampuanlar var onları da araştırıp deneyebilirsin. Saçına çok kimyasal işlem uygulandıysa (boya, perma vb.) saçların bu hale gelmiş olabilir. Çok aşırı fönlü saçlarla dolaştıysan da bu hale gelmiş olabilir. Bir de çok sıcak suyla yıkama saçlarını.

Yaa benimde saçım çok elektrikleniyo benimkide boya fön çok vardı ondan heralde

canım tatlı badem yağı hint yağı falan kullansan fazla olmasada elektriğini alıyo ve yumuşacık yapıyo

saç kremini saç diplerine değdirmeden sür canım diplere değerse döküyo..ben elseve in pembe olan inci proteinli saç kremini kullanmaya başladıktan sonra saçlarım yumuşaçık oldu çok işe yarıyo bi dene istersen cnm bi de şampuanımın içine çam terebentin tatlı badem yağı fındık yağı azcık da hint yağı koydum normalinden daha çabuk uzadı sanki

saç kremini saç diplerine değdirmeden sür canım diplere değerse döküyo..ben elseve in pembe olan inci proteinli saç kremini kullanmaya başladıktan sonra saçlarım yumuşaçık oldu çok işe yarıyo bi dene istersen cnm bi de şampuanımın içine çam terebentin tatlı badem yağı fındık yağı azcık da hint yağı koydum normalinden daha çabuk uzadı sanki

ahaaaa bende oyle yapıyım du :lepi:

bu yagları sampuanın kapagını acıp ıcınemı dokcem seker ???

bıde ne kadar dokuyum????

Ben bugün saçlarıma zeytinyağı,yumurta,bal,portakl yağı,badem yağı sürdüm 2 saat beklettim ve sonuç süper saçlarım çok cansız ve kırıklı görünüyodu mükemmel oldular tavsiye ederim..

Back