resmen annemle kocam arasinda kaldim

bence annenız sıze gelme sıklıgını azaltsın ve mumkunse evdekı duzenınıze karısmasın zaten ıhtıyacını zolsa esınızde sıze yardım elını uzatır yada gıder cayını kendısı alır dıye dusunuyorum..
ev ev ustune olmuyor ben kendı anneme 3 gunden fazla katlanamıyorum, saglıkları el verdıgınce herkes kendı evınde kendı duzenınde yasasın taraftarıyım ama hastalık olur, muhtaclık bır durum olur ıs degısır..

Anneniz gelme sıklığını azaltacak olacak bitecek.
Bizler istemiyorsak kaynanaların laf sokmasını, annenizde demeyecek.
Baya kişi eşinizi suçlu bulmuş, bizde de çok çifte standart var.

Anneniz genç, elden ayaktan da düşmemiş bu kadar olay çıkarabildiğine göre ben olsam ölçü koyarım 5 gün ne ya haftada. Herkes evini yuvasını bilsin, yalnız yaşamak bu kadar büyütülecek bir şey değil yaşlılık hastalık yoksa. İleride kocanız gider annenizle kalırsınız anneniz vefat eder yalnız kalırsınız. Burda eşinizin suçu yok, annenize mi düşmüş yapacağınız çaya yorum yapmak. Yuva yıkan kayınvalideden şikayet eden gelin çok gördüm de bu damat ilk olacak herhalde.

Annenin yaptığı hata kaldıki sen sormussun eşine cay getiriyim mi diye o senden istememiş. yani öyle bile olsa kavga edecek kadar abartılmamalı bence yersiz bir durum...

anneniz haksız demicem ama patavatsız...eşiniz de saygısız bence kadına resmen gelme demiş...Anneyle böyle konuşmasına izin vermemenizi öneririm...

annen haksız.. siz evlenmıssınız artık ayrı evınız var ve evınız de esınızle ılışkınız sızı ılgılendırır. madem 5 gun gelmıs kalıyorsun ,bıde o kadar herseye mudahale etme.. kaldı kı aynı seyı kaynanan yapsa topa tutulurdu burda.. 5 gun kalması çok yanlıs bence... bu kadar ilişkinizi yıpratmaya ,yüz göz olmaya gerek yok.. (eşiniz ve annenızden bahsedıyorum).. çok muabbet tez ayrılık...

anneniz haksız ve sürekli böyle davranıyorsa eşiniz kırıcı konuşmuş fakat haketmiş.tam tersi k.valde yapsa gelinine topa tutulurdu şimdi fark ne acaba.bence huzurunuz için araya zamanla mesafe koyun başka yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…