- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
-
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
ne yapalım kız annesiymiş diye kayıralım mıHanımlar nasıl böyle konuşabiliyorsunuz annene mesafeli ol gelme de falan diye şaşırıyorum doğrusu. Bence yeni aile kurunca çıktığınz yuvayı unutmuşsunuz siz
Bilmem konuşarak anlaşılabilir mesafeli olmak gelme demek doğru mu? Annemize off bile demeyin lafı varken. Annemle ben de tartışırım mesela çok iyi evladım da demiyorum ama sanki ortaokulda gibi anneye mesafeli olmak komik geldi. Hadi o yaşta anne de çocuk der hoş görür ama bkoca kadınken çok kırılır eminimalım kız annesiymiş diye kayıralım mı
aynısını yapan erkek annesi olaydı kafasına yemediği taş kalmazdı
meseleye objektif bakmak lazım
anne olması bütün yanlışlarını silmez
Bilmem konuşarak anlaşılabilir mesafeli olmak gelme demek doğru mu? Annemize off bile demeyin lafı varken. Annemle ben de tartışırım mesela çok iyi evladım da demiyorum ama sanki ortaokulda gibi anneye mesafeli olmak komik geldi. Hadi o yaşta anne de çocuk der hoş görür ama bkoca kadınken çok kırılır eminim
Ben de bir annenin hele ki yaşlı bile olmayan, eli ayağı tutan bir annenin nasıl kızının evinde bu kadar çok kaldığına ve damadına bu kadar çok söylendiğine anlam veremedim. Huzur bozduğunu bile bile de hala gelmeye devam etmesine falan...Hanımlar nasıl böyle konuşabiliyorsunuz annene mesafeli ol gelme de falan diye şaşırıyorum doğrusu. Bence yeni aile kurunca çıktığınz yuvayı unutmuşsunuz siz
Bu ne demek ya bilip bilmeden konusmayin. Annem yalnizlik yüzünden geliyor bende tüm gün canim sıkılıyor zaten. Üstelik evimin her şeyini ben yapiyorum zaten annemde ufak tefek şeylere yardim eder.
Simdi anladim valla kavgalardan artik her seyi ters anlar oldum ya pardonAaah ah.
Diyorum ki eşiniz bütün gün çalışıyor, anneniz ne yapıyor?
Sizi o kadar çok düşünüyorsa çayı anneniz yapsaydı eşinize söylenene kadar.
Ben gelmesini falan haklı bulmadım ki damat gelme böyle yapacaksın diyemez dedim. Kendi kızı tatlı dille uyarır ona o kadar kırılmaz dedim. Bu konuda da anne kızının iyiliğini düşünmüş gibime geldi yapı itibari ile de ters söylemiş.Ben de bir annenin hele ki yaşlı bile olmayan, eli ayağı tutan bir annenin nasıl kızının evinde bu kadar çok kaldığına ve damadına bu kadar çok söylendiğine anlam veremedim. Huzur bozduğunu bile bile de hala gelmeye devam etmesine falan...
keske benide böyle ne olursa olsun koruyan ailem olsa bizimkilerin kafası ne olursa olsun hizmet et babam annem gibi saf birini bulmus her kadın öyle olsun istiyor esimede diyor rezil ediyor beni kadın dedigin hizmet edicek kocası ne derse ol olcak bende o kafada degilim esim pek karısmaz allahtan ama kıymetını bil annen tam istedigim anne tarzı isterse kavga cıkarsın sen kaynanana kavga cıkarıyosun bi daha gelme desene belki esin defol git bu evden annemi istemeyen benid estemesin der ama sen bisey dememissin esine ki o alanmıs senin alınıp demen lazım sen benim annemi nasıl evdne kovarsın diyeAnnem bana otobüsle 1 saat mesafede oturuyor. İki haftanın 5 günü bizde. Yalniz yasiyor 43 yasinda. Yalniz olduğu için gönlüm el vermiyor. Bugünde bizdeki 5. Günü kendisi biraz sinirli biri. Bazen çok yumuşak.. Bir ani bir anina uymaz en ufak bir şeyden olay cikarir. Eskiden babama böyleydi şimdide eşime .. Daha yeni sudan sebepten olay cikartti sağ olsun. Rezene cayi yapmistim simdi getirin mi dedim hemen pat atladi annem eşime. Karin hamile insan yardim eder her şeyi ona yükleme hic hamileymis gibi davranmiyorsun demeye..Bugün miting varmis yollari kapatmislar esimde yürüyerek gelmiş zaten yorumluyor iste. Nolmus dimi bir cay getirsem bundan kavga cikartti. Başladılar birbirlerine söylenmeye . Esim diyor boyle huzurumuzu bozucaksan gelme bir daha diye annemde ona laf söylüyor. Bense yapmayin nolur ortada bir şey yok noluyorsunuz diyorum. Daha neler neler. Şimdide Esim benle konuşmuyor . Zaten duygusalim uzuldumde ben ağlarken başka odada, karnim agramaya basladi bebegim hissetti belki de . Ne yapmam lazim bilmiyorum offf .
allah askına ya insan kendi annesindende rahatsız olucaksa pess yaniiiAadil olamamışsın bu kadar net annen kendi yaşamaya alışsın bence hatta yaşı çok genç tekrar evlenebilir..ne diye sizde kalıyor ne münasebet elden ayaktanda duşmuş biri değil ki...ne oluyor bu hanımlara rahatsız olduğumuz her şeyi sizler yapmaya başladınız.hala annem de annem diyosun ne münasebet kocanın ilacını dokmek karışmak..annen şımarmış fazla fazla.
canım eşinin seninle konuşmamasına ben pek bir anlam vermiş değilim. senin iyiliğini düşünüyor olabilir annem. tabi arada iş yapabilirsinde belki öyle düşünüyordur. yalnız eşin seninle konuşmayarak seni dahada üzüyor. ben bunu anlaAnnem bana otobüsle 1 saat mesafede oturuyor. İki haftanın 5 günü bizde. Yalniz yasiyor 43 yasinda. Yalniz olduğu için gönlüm el vermiyor. Bugünde bizdeki 5. Günü kendisi biraz sinirli biri. Bazen çok yumuşak.. Bir ani bir anina uymaz en ufak bir şeyden olay cikarir. Eskiden babama böyleydi şimdide eşime .. Daha yeni sudan sebepten olay cikartti sağ olsun. Rezene cayi yapmistim simdi getirin mi dedim hemen pat atladi annem eşime. Karin hamile insan yardim eder her şeyi ona yükleme hic hamileymis gibi davranmiyorsun demeye..Bugün miting varmis yollari kapatmislar esimde yürüyerek gelmiş zaten yorumluyor iste. Nolmus dimi bir cay getirsem bundan kavga cikartti. Başladılar birbirlerine söylenmeye . Esim diyor boyle huzurumuzu bozucaksan gelme bir daha diye annemde ona laf söylüyor. Bense yapmayin nolur ortada bir şey yok noluyorsunuz diyorum. Daha neler neler. Şimdide Esim benle konuşmuyor . Zaten duygusalim uzuldumde ben ağlarken başka odada, karnim agramaya basladi bebegim hissetti belki de . Ne yapmam lazim bilmiyorum offf .
Kaynanası olsa aşırı rahatsız olacağı bir durum bursa yaşlı birinden bahsedilmiyor 43 yaşında genç bir kadından bahsediliyor ve geçimsiz olduğunu söylüyorlar zaten..konu sahibinin kocasıyla durup dururken uğraşıp huzur bozup çekilip kenarda gülen bir kadın varsa o anne bile olsa rahatsız olunur ki kaynana olsa offff ben bursa söylenecekleri düşünemiyorum bile...allah askına ya insan kendi annesindende rahatsız olucaksa pess yaniii
zaten rahatsız olan huzursuz olan eşi doğal olarak(karıştığı huzur bozduğu için)allah askına ya insan kendi annesindende rahatsız olucaksa pess yaniii
kaynana yanında yatabilirmisin yada offf anne bu aksamda yemek yapmayalım kahvaltı hazırlayalım diyebilirismin ha dersin ama ya suratına kıvırır yada arkadan ogluma bi yemek hazırlamıyo bile denir anneyle kaynana arasındaki fark daglar kadar o yüzden annenin kız evinde kalması cok normal kaynana hersey burnunu sokar yayar bi tarafını oturur ama kız annesi yemeyinide temizliginide yaparK
Kaynanası olsa aşırı rahatsız olacağı bir durum bursa yaşlı birinden bahsedilmiyor 43 yaşında genç bir kadından bahsediliyor ve geçimsiz olduğunu söylüyorlar zaten..konu sahibinin kocasıyla durup dururken uğraşıp huzur bozup çekilip kenarda gülen bir kadın varsa o anne bile olsa rahatsız olunur ki kaynana olsa offff ben bursa söylenecekleri düşünemiyorum bile...
anneyle kayınbiraderi karsılastırmak kadar bilgin vardr sanırm burda anne can kayıbirader elzaten rahatsız olan huzursuz olan eşi doğal olarak(karıştığı huzur bozduğu için)
buda konu sahibesiyle meseleye neden oluyor
niye sen kendi kaynından rahatsız olup konu açmıyor musun?
eşim bana sormadan çağırmış diye aranızda sorun olmuyor mu
konu sahibesinin eşini kendi yerine koy öyle konuş diyorum biraz empatianneyle kayınbiraderi karsılastırmak kadar bilgin vardr sanırm burda anne can kayıbirader el
annenn yanında yat ama kayınbiraderin yanında yatsana göriyim