resmen annemle kocam arasinda kaldim

Hanımlar nasıl böyle konuşabiliyorsunuz annene mesafeli ol gelme de falan diye şaşırıyorum doğrusu. Bence yeni aile kurunca çıktığınz yuvayı unutmuşsunuz siz
ne yapalım kız annesiymiş diye kayıralım mı

aynısını yapan erkek annesi olaydı kafasına yemediği taş kalmazdı

meseleye objektif bakmak lazım

anne olması bütün yanlışlarını silmez

alım kız annesiymiş diye kayıralım mı

aynısını yapan erkek annesi olaydı kafasına yemediği taş kalmazdı

meseleye objektif bakmak lazım

anne olması bütün yanlışlarını silmez
Bilmem konuşarak anlaşılabilir mesafeli olmak gelme demek doğru mu? Annemize off bile demeyin lafı varken. Annemle ben de tartışırım mesela çok iyi evladım da demiyorum ama sanki ortaokulda gibi anneye mesafeli olmak komik geldi. Hadi o yaşta anne de çocuk der hoş görür ama bkoca kadınken çok kırılır eminim

annesine yanlışını söylemeli,

43 yaşındaki kadın zaten kızının mutluluğunu düşünse eşiyle arasına girmez huzurunu kaçırmaz

onun söyledikleriyle konu sahibesi içten içe eşine tavır alabilir etkilenebilir

insanın en rahat ettiği yer evidir bu adam evinde rahat edip huzur bulamıyorsa belli bir süre sonra

kavgalar huzursuzluklar baş gösterir sabırda bir yere kadar

konu sahibesi hamileymiş doğum yapınca normal zamanda 5 gün kalan anne artık onlardan hiç çıkmaz bence

Eşiniz sizinle evli annenizin bu şekilde karışması çok yanlış siz zaten rahatsız olduğunuz konuları eşinize söylersiniz anneninizin söylemesine gerek yok üstelik anneniz tabiki gelicek ama bu kadar kalması doğru değil herkezin yeri ayrı aynı şeyi size kv yapsa Boşanma aşamasına gelirsiniz eşinizle o yüzden annenizle konuşun karışmasın bu kadar yoksa evliliğiniz etkilenir

Hanımlar nasıl böyle konuşabiliyorsunuz annene mesafeli ol gelme de falan diye şaşırıyorum doğrusu. Bence yeni aile kurunca çıktığınz yuvayı unutmuşsunuz siz
Ben de bir annenin hele ki yaşlı bile olmayan, eli ayağı tutan bir annenin nasıl kızının evinde bu kadar çok kaldığına ve damadına bu kadar çok söylendiğine anlam veremedim. Huzur bozduğunu bile bile de hala gelmeye devam etmesine falan...

Annen haksiz.
Kocan iyi bile dayanmis.
Anneciler o senin annendir normal gibiye getirmis.
Bizde annesini sokaga atsin demiyoruzki?
Tam ayni durumu kocasinin annesi yapsa cevabiniz tam su olurdu: ne demek ben yardim etmiyormusum kocama?? O ne karisir bizom evimize? Ben konu sahibinin yerinde olsam kap disari etmistim.kocamida sert bi dille elestirmistim.
Kocana: Annen 5 gun gelemez artik ne yap ne et azalt su gunleri de sen konu sahibi...

Aynende boyle derdiniz. Yok eger konustuktan snra kocan hala seni anlamamissa annesiyle :' anne bize gelme' demediyse o zmn seni sevmiyordur. Dgru bi es olup olmadigini tart sen derdiniz..

Kocasindan " anne bizim eve gelme' gibi bi cumle soylemesini beklrrsiniz ve soylemezse evi terkedersinz. Ama sizden aynisi istense geri haksiz olan " tahammulsuz' koca olur.

Cok cifte standart bazilarinki cokk.

Yeni yuvaya geldiginde eski yuvayi unutmus diyorlar bazilariniz. Konu sahibi eski yuvasinimi unutmus? Napsin o zmn ne isterdiniz.
Annem mutlu olsun diye hamile hamile sevdgi kocasindanmi bosansin konu sahibi?
Kusura bakmayinda annesi bundan mutlu olmaz. Eger olursada bi gariplik var.

Annen bu kadar kalmasın sizin evde. Eşin sinirlenmekte haklı. Hem annen yaşlı da gayet dinç bir yaş belki iki hafta da bi iki gün kalabilir o zaman sıkıntı olmaz. Hem anneni uyar eşinle senin aranı iyi tutacağına bu şekilde davranmasın.

Annenin sende bu kadar uzun süre kalması ilişkinizi yıpratır.
Ayrıca müsait bir zamanında annenle başbaşa konuşup eşinle ilişkiniz hakkında yorum yapmamasını söylemelisin.

Alt tarafı bir çay yapmışsınız bunda yardım edilecek bişey yok anneniz haksız.Huzurunuzu bozar bu şekilde davranmaya devam ederse.Belki anneler bana kızacaksınız ama hamilelikte fazlamı nazlanılıyor artık.Annem beni doğurduğu gün bir sürü çamaşır yıkamış elde üstelik, ardından içli köfte yapmış sonrada doğuma gitmiş.Halada taş gibi kadın

Bu ne demek ya bilip bilmeden konusmayin. Annem yalnizlik yüzünden geliyor bende tüm gün canim sıkılıyor zaten. Üstelik evimin her şeyini ben yapiyorum zaten annemde ufak tefek şeylere yardim eder.

Aaah ah.
Diyorum ki eşiniz bütün gün çalışıyor, anneniz ne yapıyor?
Sizi o kadar çok düşünüyorsa çayı anneniz yapsaydı eşinize söylenene kadar.

Ben gelmesini falan haklı bulmadım ki damat gelme böyle yapacaksın diyemez dedim. Kendi kızı tatlı dille uyarır ona o kadar kırılmaz dedim. Bu konuda da anne kızının iyiliğini düşünmüş gibime geldi yapı itibari ile de ters söylemiş.

keske benide böyle ne olursa olsun koruyan ailem olsa bizimkilerin kafası ne olursa olsun hizmet et babam annem gibi saf birini bulmus her kadın öyle olsun istiyor esimede diyor rezil ediyor beni kadın dedigin hizmet edicek kocası ne derse ol olcak bende o kafada degilim esim pek karısmaz allahtan ama kıymetını bil annen tam istedigim anne tarzı isterse kavga cıkarsın sen kaynanana kavga cıkarıyosun bi daha gelme desene belki esin defol git bu evden annemi istemeyen benid estemesin der ama sen bisey dememissin esine ki o alanmıs senin alınıp demen lazım sen benim annemi nasıl evdne kovarsın diye

allah askına ya insan kendi annesindende rahatsız olucaksa pess yaniii

canım eşinin seninle konuşmamasına ben pek bir anlam vermiş değilim. senin iyiliğini düşünüyor olabilir annem. tabi arada iş yapabilirsinde belki öyle düşünüyordur. yalnız eşin seninle konuşmayarak seni dahada üzüyor. ben bunu anla

K
Kaynanası olsa aşırı rahatsız olacağı bir durum bursa yaşlı birinden bahsedilmiyor 43 yaşında genç bir kadından bahsediliyor ve geçimsiz olduğunu söylüyorlar zaten..konu sahibinin kocasıyla durup dururken uğraşıp huzur bozup çekilip kenarda gülen bir kadın varsa o anne bile olsa rahatsız olunur ki kaynana olsa offff ben bursa söylenecekleri düşünemiyorum bile...

zaten rahatsız olan huzursuz olan eşi doğal olarak(karıştığı huzur bozduğu için)
buda konu sahibesiyle meseleye neden oluyor
niye sen kendi kaynından rahatsız olup konu açmıyor musun?

eşim bana sormadan çağırmış diye aranızda sorun olmuyor mu

kaynana yanında yatabilirmisin yada offf anne bu aksamda yemek yapmayalım kahvaltı hazırlayalım diyebilirismin ha dersin ama ya suratına kıvırır yada arkadan ogluma bi yemek hazırlamıyo bile denir anneyle kaynana arasındaki fark daglar kadar o yüzden annenin kız evinde kalması cok normal kaynana hersey burnunu sokar yayar bi tarafını oturur ama kız annesi yemeyinide temizliginide yapar

anneyle kayınbiraderi karsılastırmak kadar bilgin vardr sanırm burda anne can kayıbirader el
annenn yanında yat ama kayınbiraderin yanında yatsana göriyim

anneyle kayınbiraderi karsılastırmak kadar bilgin vardr sanırm burda anne can kayıbirader el
annenn yanında yat ama kayınbiraderin yanında yatsana göriyim
konu sahibesinin eşini kendi yerine koy öyle konuş diyorum biraz empati

kayınbiraderin nasıl senin için kardeş değil else

onun eşi içinde kv annesi değil el anlatabildim mi

daha doğrusu sen anlayıp algılayabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…