Resme bakarmısınız

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.931
5.124
398
Kızlar siz bunu nasıl yorumluyorsunuz içim kıpır kıpır oldu ama beyaz çizgi gebelik midir

Eklentiler

• IMG_20160211_154646~2.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 339
Çok bulanık ama ben tek çizgi görüyorum. Beyaz çizgi ilk defa gördüm acaba bozuk mu bir daha dene istersen ?

Yüklediğin resimden hiç bir şey görünmüyor çok bulanık beyaz çizgi çıkanı duymadım hiç daha önce yeni bir test yap istersen bozuk olabilir

Çok bulanık ama ben tek çizgi görüyorum. Beyaz çizgi ilk defa gördüm acaba bozuk mu bir daha dene istersen ?

Yüklediğin resimden hiç bir şey görünmüyor çok bulanık beyaz çizgi çıkanı duymadım hiç daha önce yeni bir test yap istersen bozuk olabilir

çift çizgi olunca hamile olduğunu nuz anlamına gelir diye biliyorum..

Birinci çizgi kırmızı ikinci silik beyaz gbi duruyor.. Burda net degil

Resimde çizgi var mı yokmu o bile belli olmuyo ki.
Çift çizgi pozitif tek çizgi negatif ,renkleri bilemem

canım beyaz çizgibir anlama gelmez kırmızı veya pembe olması lazım diye biliyorum

Cnm bendede oyle cikmisti o kurudugu icin kendi yerini belli ediyo negatif yani hemde 1 2 keez basima geldi ki eski mesajlarma bak benimki senden daha belirgin net ama negatif

Cnm bendede oyle cikmisti o kurudugu icin kendi yerini belli ediyo negatif yani hemde 1 2 keez basima geldi ki eski mesajlarma bak benimki senden daha belirgin net ama negatif

Ya bat a kaç gün vardı peki?

Canım yarın sabah bir daha dene istersen belki pozitiftir hem daha 5 gün varmış inşaallah güzel sonuç alırsın

İnşallah canım. Test var ama sabah yapıcam yarın allah var gam yok inşallah çift çizgi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…