Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, eşimde dengeli translokosyon var. Evliliğimin ilk yılında 1 kalbi duran gebelik, 1 kimyasal gebelik yaşadım. Sonra tüp bebek sürecine girdik. İlk denemede tutmayınca genetik test yaptırdık ve eşimin 3 kromozomunda dengeli translokosyon olduğu ortaya çıktı. Pgt ile 2. Tüp bebek tedavisi başladı ancak yine tutmadı. Sonra kendiliğinden gebe kaldım ve kızım dünyaya geldi. Çok şükür sağlıklı. 8 yaşında. 3 sene önce yeniden bir kalbi duran gebelik ( tedavisiz gebelik) yaşayınca çocuk isteği yeniden depreşti ve yeniden tüp bebek tedavisine başladık. 1 sağlıkli embriyo transfer edildi ancak tutunmadı. Kalan embriyolarimiza genetik test yaptırıp devam etmek için maddi manevi güç toplama sürecindeyiz. Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yanıtlarım.Kızlar resiprokal translokosyon olupta doğal yolla sağlıklı gebe kalan varmı? Paylaşırmısınız lütfen....
Çok teşekkür ederim benimde 1dış gebelik iki kimyasal oldu normal yolla denesek mi maddi olarak toparlansakmı bilmiyorum 3.5senelik evliyim çevre faktörü de çok psikoloji bozuyo napıcam hiç bilmiyorumMerhaba, eşimde dengeli translokosyon var. Evliliğimin ilk yılında 1 kalbi duran gebelik, 1 kimyasal gebelik yaşadım. Sonra tüp bebek sürecine girdik. İlk denemede tutmayınca genetik test yaptırdık ve eşimin 3 kromozomunda dengeli translokosyon olduğu ortaya çıktı. Pgt ile 2. Tüp bebek tedavisi başladı ancak yine tutmadı. Sonra kendiliğinden gebe kaldım ve kızım dünyaya geldi. Çok şükür sağlıklı. 8 yaşında. 3 sene önce yeniden bir kalbi duran gebelik ( tedavisiz gebelik) yaşayınca çocuk isteği yeniden depreşti ve yeniden tüp bebek tedavisine başladık. 1 sağlıkli embriyo transfer edildi ancak tutunmadı. Kalan embriyolarimiza genetik test yaptırıp devam etmek için maddi manevi güç toplama sürecindeyiz. Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yanıtlarım.
Eğer yaşınız 30 u geçtiyse ertelemeden tüp bebek tedavisine başlayın derim. Moral motivasyon çok önemli. Ben tam "bir sonraki ay sil baştan tüp bebek tedavisine başlayacağım" dediğim günlerde gebe olduğum haberini aldım. Allah yardımcınız olsun, inşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza.Çok teşekkür ederim benimde 1dış gebelik iki kimyasal oldu normal yolla denesek mi maddi olarak toparlansakmı bilmiyorum 3.5senelik evliyim çevre faktörü de çok psikoloji bozuyo napıcam hiç bilmiyorum
Merhaba eşinizin hangi kromozomlarında sorun vardı benim de eşimde dengeli translokasyon var ne doğal yolla ne de tedaviyle hamile kalabildimMerhaba, eşimde dengeli translokosyon var. Evliliğimin ilk yılında 1 kalbi duran gebelik, 1 kimyasal gebelik yaşadım. Sonra tüp bebek sürecine girdik. İlk denemede tutmayınca genetik test yaptırdık ve eşimin 3 kromozomunda dengeli translokosyon olduğu ortaya çıktı. Pgt ile 2. Tüp bebek tedavisi başladı ancak yine tutmadı. Sonra kendiliğinden gebe kaldım ve kızım dünyaya geldi. Çok şükür sağlıklı. 8 yaşında. 3 sene önce yeniden bir kalbi duran gebelik ( tedavisiz gebelik) yaşayınca çocuk isteği yeniden depreşti ve yeniden tüp bebek tedavisine başladık. 1 sağlıkli embriyo transfer edildi ancak tutunmadı. Kalan embriyolarimiza genetik test yaptırıp devam etmek için maddi manevi güç toplama sürecindeyiz. Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yanıtlarım.