• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Resimliii!!! Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Duygulu5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2021
4
1
1
24
Merhaba arkadaşlar bundan 3 ay önce adetin son günü gebe kalmıştım ama 11 kasım da kürtaj oldum . 13 aralıkta 35 gün sonra adet oldum adetimin bittiği gün 18 Aralıkta eşimle beraberlik yaşadık ve 6 gün sonra 23 aralıkta iki gün süren pembe akıntım ve kahverengi lekelemmem geldi. Sizce tekrardan gebemiyim. ilk gebeliğimde yerleşme kanaması olmadı.(kürtajdan sonra ilk beraberliğim değildi öncekilerde kanama yaşamadım)

Merhaba arkadaşlar bundan 3 ay önce adetin son günü gebe kalmıştım ama 11 kasım da kürtaj oldum . 13 aralıkta 35 gün sonra adet oldum adetimin bittiği gün 18 Aralıkta eşimle beraberlik yaşadık ve 6 gün sonra 23 aralıkta iki gün süren pembe akıntım ve kahverengi lekelemmem geldi. Sizce tekrardan gebemiyim. ilk gebeliğimde yerleşme kanaması olmadı.(kürtajdan sonra ilk beraberliğim değildi öncekilerde kanama yaşamadım)
Yerleşme kanamasına benziyor ama sen yinede doktora görün ihmal etme.
Bende böyle kanama geçirdim hamileyim sandım meğersem idrar yollarım çok fazla intihap oldugu için olmuş. Okadar üzüldüm ki😭 Herkez bana yerleşme kanaması dedi bir umutla gittim doktora hamilesin demesini beklerken çok farklı şeyler dedi. Seni üzmek için söylemiyorum lütfen yalnış anlama beni😣İnşallah istedigin gibi hamilesindir ama ihtimalide düşün☺️

Back