- 29 Eylül 2021
- 479
- 117
- 23
- Konu Sahibi Elifim2211
Arkadaşlar oğlum 15 aylık sünnet olduk dün zaten sünnet olup çıktıktan sonra bayağı bir kendini helak edercesine ağlayışı vardı ağlaması normal buldum hani ama belki 20-30 tane çocuk sünnet oldu benim olduğum kadar kendini parçalayan hiçbiri olmadı sürekli eli pipisindeydi bez normalde bezli zaten ilk getirdikleri zaman zaten sargılıydı sonra çok ağlayınca biz bezinden dışarısından gördüm kanamasının olduğunu fark ettik hemşireyle görüştük hemşire kendisi ağrı kesici ateş düşürücü şurubunun şurubumuzu verdi vermemizi önerdi verdik sonra kendisi gelip baktı daha doğrusu biz götürdük bakmaya kanamayı görünce korktuk Bir de ilk sünnet hiç başımıza gelmedi daha önce sonra yarım saat sonra kontrole gelindi morluk oluşmuştu fotoğraf çekip doktora attı doktorda beklememiz gerektiğini söyledi kendisi gelip bakacakmış ve tekrar sargı yapılmasını istedi hemşire sargı yaparken oğlum bayağı bir çişini yaptı sanırım çişini yapamıyordu ondan ağlıyordu çişini yaptıktan sonra tekrar sargılandı bardak koyduk biraz rahatladı şimdi arkadaşlar asıl sorum şu başınıza ağrıttım ama kusura bakmayın şimdi sargısı dün geldik eve de düştü çişini yaptı ıslandı sargısı belki 3 yaşında sanırım üçüncü şişimde düşmüştü ben açtım bezini değiştirmek için sargısı düşmüştü yalnız pipisinin başı aşırı derecede kırmızı ya bu şekilde olması normal mi ben tedirginim hani normal mi yoksa olağan dışı bir şey mi hani ilk başıma gelen bir şey o yüzden bilgim de yok tecrübem de yok doktorunuzla yıllık izinde hani olağan dışı bir şey olduğunu bilsem direkt öbür cerrahlara götürürüm bir tanesini çok kırmızı çıkmış o flash açık şeklinde çekildi o yüzden o şekilde bayağı kızarık çıkmış ama öbürü de kızarık bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun
((Şu an tekrar resim ekledim kızarıklığı morlu her şey çok şükür çok iyi durumda geçti ama alt kısmına bayağı bir sararma var acaba enfeksiyon mu kaptı))
((Şu an tekrar resim ekledim kızarıklığı morlu her şey çok şükür çok iyi durumda geçti ama alt kısmına bayağı bir sararma var acaba enfeksiyon mu kaptı))
Son düzenleme: