kızlar saçımı açık renk yapmak istiyorum şuan ara ara çikolata rengi var saçımı evde kendim açabilirmiyim kuaföre gitmekten korkuyorum yanar diye yada direk boyasam tutarmı sizce nolur cevaplayın
ben kendım actm. cunku kuaforden korkuyordm. yakacaksam kendım yakarım diyip denedm ve başardm :)) görenler bile şaşırdı. tabıı yıpranma oluyor ıster ıstemez göğsume gelen sacımı omzumun hısasına kadar kestırmek zorunda kaldm. ama o sıyahtan kurtul dum yaaa herşeye deger . 2 adet palette blond yogun acıcı aldım ve küllü sarı boya. Bide röfle setleri var onları tavsiye etmem onlar cok fena kırıyormus sacı. 1 gun aralıklarla acıcı boyayı kulladm ve sonuc olarak acıldı. ve boyadıkca da küllü sac boyası aldm çünkü turunculuğu alıyor. şu anda ulaştıgım sac rangi :))
çok güzel olmuş saçlarınn bende siyah olmasın istiyorum artık palette açıcıyı nasıl uyguladın canım benimde saçlarım omzumun biraz aşağısında kaç paket almam lazım
çok güzel olmuş saçlarınn bende siyah olmasın istiyorum artık palette açıcıyı nasıl uyguladın canım benimde saçlarım omzumun biraz aşağısında kaç paket almam lazım
teşekkürler canm. bir seferde 1 paket yeterli boyası bol baya ama 2 tane alki acılsın. yoksa cok turuncu olur. ve yaparken çok hızlı aynı miktarda dagıtman lazm yoksa renga renk olur sacın. eger calısmıyorsan 1 gün beklemek yerıne daha fazla da bekleyebılırsın ki daha az yıpranır sacn en azından . bu arada o acıcıyı kullanmadan öncede beyaz sabun kullanmışlığım var o da birazcıkta olsa rengi akıttı ama kurutuyor sacı...