Resimlii, kızlar acil bu saçın üstüne ne yapmaliyim tavuk sarisi oldum resmen ;(

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.079
4.167
173
Kızlar resimde biraz farklı cıkıyo cokk açıkta değil yumurta sarisi gibi tam olrak . Yer yer koyuluk var . Simdi bunun ustune bımdeki a plus bal karamel
Yada a plus karamelize kumral nasi olur yesillenme turunculasma olur mu ne yapmaliyim esime aldrcam kendm gidemiyorm da ((
Açıcı ile açıp palette altın karamel sürdüm ama sarı kaldi resmen ( beyaz tenliyim bana bi renk önerir msiiniiz bunu kapatCak.. cok acil bilgili arkadaslar bi el atin
Şuan sadece bimden alabilecek boyayi

Son düzenleyen: Moderatör:
Küllü kumral al ve haftada obeşte bir mor şampuan ile yıka mor şampuanı 1 dakikadan fazla tutma saçında saçın mor olur yoksa mor şampuan kızıllanmayı yeşermeyi önlüyor

Küllü kumral al ve haftada obeşte bir mor şampuan ile yıka mor şampuanı 1 dakikadan fazla tutma saçında saçın mor olur yoksa mor şampuan kızıllanmayı yeşermeyi önlüyor
Merhaba bu renk saçın üstüne küllü kumral tutar mı? Resimde biraz farklı çıkıyor ama bi tık koyu da olabilir hemen hemen bu tonlar yani

Eklentiler

• Screenshot_20210718-220141_Chrome.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…