• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimlii, kızlar acil bu saçın üstüne ne yapmaliyim tavuk sarisi oldum resmen ;(

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.079
4.167
173
Kızlar resimde biraz farklı cıkıyo cokk açıkta değil yumurta sarisi gibi tam olrak . Yer yer koyuluk var . Simdi bunun ustune bımdeki a plus bal karamel
Yada a plus karamelize kumral nasi olur yesillenme turunculasma olur mu ne yapmaliyim esime aldrcam kendm gidemiyorm da :KK43:((
Açıcı ile açıp palette altın karamel sürdüm ama sarı kaldi resmen :KK43:( beyaz tenliyim bana bi renk önerir msiiniiz bunu kapatCak.. cok acil bilgili arkadaslar bi el atin:KK43:
Şuan sadece bimden alabilecek boyayi

Son düzenleyen: Moderatör:
Küllü kumral al ve haftada obeşte bir mor şampuan ile yıka mor şampuanı 1 dakikadan fazla tutma saçında saçın mor olur yoksa mor şampuan kızıllanmayı yeşermeyi önlüyor :KK52:

Küllü kumral al ve haftada obeşte bir mor şampuan ile yıka mor şampuanı 1 dakikadan fazla tutma saçında saçın mor olur yoksa mor şampuan kızıllanmayı yeşermeyi önlüyor :KK52:
Merhaba bu renk saçın üstüne küllü kumral tutar mı? Resimde biraz farklı çıkıyor ama bi tık koyu da olabilir hemen hemen bu tonlar yani

Eklentiler

• Screenshot_20210718-220141_Chrome.jpg
    Screenshot_20210718-220141_Chrome.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 49
Back