Tebrik ederimmerhaba 32 haftalık tüp bebekle gebeyim fitil tahriş etmiş olabilir bu negatif sonuç aldığınızı göstermez aklınıza kötüleri getirmeyin tahlil gününe az kalmış az daha sabır, kalp atışını duyduktan sonra ki sabah uyandığımda heryerim kan içindeydi yaşadığım duyguyu tarif edemem sizi anlıyorum Allah'a göre güçlük yok gönlünüzü ferah tutmaya çalışın inşallah güzel haberlerinizi alıcaz
Tebrik ederimYerleşme kanaması da olabilir. Bende hamileyim 2 kere böyle kan geldi ama şükür devam ediyoruz inşallah bir şey olmaz tabi ama her kanama sorun değildir
Daha önceki gönderilere baktığımda bu şekilde paylaşım yapıldığı için bende attım üzerine zaten resimli yazmıştım. Bakmak istemeyen posta girmez diye düşündüm. Bakana da tekrar kusura bakmayın yazmıştım.böyle görseller paylaşılmamalı ya
Yaaa çok sevindimBenim olmuştu daha fazla bir kacgun sürdü kahverengi lekelenme pozitfti sonucum
Yok yapmadım fotoyu kaldırmışlar galiba Salı günü test günümBende 24 Haziran'da transfer oldum. Resim bende açılmıyor. Ama bende dün biraz lekelenme yaşadım. Sen hiç test yaptın mi?