Gebeliğe Hazırlık Resimlidir Yardım lütfen adetim gecikti ovulasyan pozitif neden

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Karagullu

Kün fe YeKün 🤲OL DER VE OLUR 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
2.628
2.524
53
33
Kızlar merabalr benim adetim baya geçti ve şimdi ovulasyan yaptm pozitif çıktı neden olabilir başına gelen varmı böyle bir şey bu arada idrar testi negatif çıkmıştı geçen hafta yapmıştım

Eklentiler

• IMG_20200429_172744.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar merabalr benim adetim baya geçti ve şimdi ovulasyan yaptm pozitif çıktı neden olabilir başına gelen varmı böyle bir şey bu arada idrar testi negatif çıkmıştı geçen hafta yapmıştım
Bu pozitif değil LH’da dalgalanma olabilir. Tabi gebelikte de koyulaşma olabilir belki geçen hafta erken yaptınız testi. İmkanınız varsa tekrarlayın yoksa adet olmayı beklersiniz

Bu pozitif değil LH’da dalgalanma olabilir. Tabi gebelikte de koyulaşma olabilir belki geçen hafta erken yaptınız testi. İmkanınız varsa tekrarlayın yoksa adet olmayı beklersiniz
Anladm teşekkür ederim inş kötü bı durum yoktr da elimde test yok.smdilik beklemedym artknl sağolun ben böyle olunca pozitif saniyrdm da ondan

Kızlar sizce varmı gebelik bugün denedim bidaha

Eklentiler

• IMG_20200430_111409.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…