Resimli Yerleşme kanaması

Meleksin07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
89
21
30
İyi akşamlar diliyorum herkese. Adetim neredeyse 4. Haftaya girecek şekilde gecikti. Bugün kahverengi lekelenmelerim gelmeye başladı. Resmide mevcut biraz değişik bir leke ama. Bilmiyorum burda böyle resimler atılabiliyor mu. Atılıyorsa atabilirim. Yerleşme kanaması olduğunu umut ediyorum. Yardımcı olabilir misiniz lütfenn?

Bende de var adetime 5 gün kaldı. Bir damla geliyor ama emin olamadım. Test yaptım negatif çıktı bugün :)

Bende de var adetime 5 gün kaldı. Bir damla geliyor ama emin olamadım. Test yaptım negatif çıktı bugün :)
Ben geçen hafta pazartesi kan testi yaptırdım negatif çıktı. Üzerine bir hafta geçti yine adetim gelmedi. Bugün kahverengi leke başladı biraz değişik o da. O yüzden merak ettim acaba öyle midir nedir bilmiyorum ya 😔 siz ne testi yaptınız evde yapılanlardan mı?

Evet evde yapılan gebelik testi çıkmaması normal ama. Çünkü daha bana belli olması için çok erken. Kan testini ne zaman yaptınız geç döllenme olabilir. Yeniden doktora gitseniz iyi olur. Kan verin gebe değilseniz en azından neden regl olmadığınızı öğrenirsiniz.

Beklemek ve belirsizlik ne zor değil mi. Ben hep Allah tan gelen baş üstüne diyorum o ne zaman ol derse olur biliyorum yine de kendimi mı acaba demekten alıkoyamıyorum 😁 bende son üç gün üst üste her gün bir damla kahverengi damla oldu. Ve adet sansıcı çekiyorum adetime de 5 gün var şuan.

Evet evde yapılan gebelik testi çıkmaması normal ama. Çünkü daha bana belli olması için çok erken. Kan testini ne zaman yaptınız geç döllenme olabilir. Yeniden doktora gitseniz iyi olur. Kan verin gebe değilseniz en azından neden regl olmadığınızı öğrenirsiniz.
Gecikmenin 12. Gününde yapmıştım testi negatifti. Bugün 20. Gün bugün başladı lekelenme. Evet gitmem gerekiyor sanırım ama gebe olmayı bekliyorum korkuyorum sanırım başka bişey olmasından

Beklemek ve belirsizlik ne zor değil mi. Ben hep Allah tan gelen baş üstüne diyorum o ne zaman ol derse olur biliyorum yine de kendimi mı acaba demekten alıkoyamıyorum 😁 bende son üç gün üst üste her gün bir damla kahverengi damla oldu. Ve adet sansıcı çekiyorum adetime de 5 gün var şuan.
Evet öyle zaman geçmek bilmiyor insan bir an önce öğrenmek istiyor 🙂 bende dün oldu hafif kasık ağrısı onun dışında olmadı. Sizin ki gebelik gibi görünüyor inşallah öyledir 🤲

Ben de idrar yolu enfeksiyonu olabilir kum döküyor olabilirim ya da gebeyim. Allah biliyor ya gebeyim gibi hissediyorum da bakalım. Pazar regl olmazsam pazartesi kan tahlili yapacağım. Sizin çocuk var mı.

Gecikmenin 12. Gününde yapmıştım testi negatifti. Bugün 20. Gün bugün başladı lekelenme. Evet gitmem gerekiyor sanırım ama gebe olmayı bekliyorum korkuyorum sanırım başka bişey olmasından
Adetiniz bir ay gecikmiş. 12 gün sonra kan testinde çıkmadıysa yüksek ihtimal gebe değilsiniz. Çünkü ilk adet gününde hemen belli oluyor. bir ay neden adet olmadınız ciddi bir gecikme. Normalde 7 gün gecikme normal karşılanabilir. Ama bir ay başka birşey var. Bi kontrole gidin lütfen.

Adetiniz bir ay gecikmiş. 12 gün sonra kan testinde çıkmadıysa yüksek ihtimal gebe değilsiniz. Çünkü ilk adet gününde hemen belli oluyor. bir ay neden adet olmadınız ciddi bir gecikme. Normalde 7 gün gecikme normal karşılanabilir. Ama bir ay başka birşey var. Bi kontrole gidin lütfen.
Hayır çocuğum yok. İyi haberlerinizi bekliyorum İnşallah. Negatif çıktığında geç döllenme olabilir o yüzden çıkmama ihtimali olabilir dediler bende öyle umut ettim. Yarın randevu alıcam bende doktorumdan.

Hayır çocuğum yok. İyi haberlerinizi bekliyorum İnşallah. Negatif çıktığında geç döllenme olabilir o yüzden çıkmama ihtimali olabilir dediler bende öyle umut ettim. Yarın randevu alıcam bende doktorumdan.
Geç döllenme konusunu bilmiyorum. Umarım öyledir. Haber et

Merhaba arkadaşlar erken gebelik testimde silik ikinci çizgi çıktı medyaya ekliyorum sizce gebelik var mıdır yarım adet günüm tahlil yaptırsam çıkar mı allahım isteyen kullarını boş göndermesin

Merhaba arkadaşlar erken gebelik testimde silik ikinci çizgi çıktı medyaya ekliyorum sizce gebelik var mıdır yarım adet günüm tahlil yaptırsam çıkar mı allahım isteyen kullarını boş göndermesin

Eklentiler

• 5C72800A-9F77-48C3-8B39-2A4BA9D01078.jpeg
    5C72800A-9F77-48C3-8B39-2A4BA9D01078.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 876
Var görünüyor yarın ilk iş kan testinizi yaptırın hayırlı olsun 🙂

İnşallah bakalım hayırlısı merak ediyorum ya 😁 Allah gönlümüze göre versin. Sizin d e umarım gebeliktir ya. 🙏

Ağzından bal damlıyor resmen allah isteyen herkese göstersin bu anı🙏🏻Hcg hormonum negatif çıkar diye korkuyorum gitsem daha iyi olur ama dimi

X