- 6 Şubat 2018
- 195
- 64
-
- Konu Sahibi Ladyblack3
Dikkat edin dis gebelik olmasin..Eki Görüntüle 2801626
Kızlar merhaba tekrardan. Benim ilk testim 1 marttaydı o da çok silik çizgi çıkmıştı (erken gebelik testiydi) bunlarda 10 Mart ve bugün yaptığım testler. 1 marttan beri hafif kanama ara ara ve ağrım oluyor bugün çok ağrı yok tabi. Benim merak ettiğim bir şey de şu kimyasal gebelikte göğüs ağrısı olur mu? Mide bulantısı olur mu? Sizce benim yaşadığım kimyasal gebelik mi?
Kan değerlerim ise ; 2 Mart:11.50 4 Mart: 29.36 7 Mart:69.93 9 Mart:81.26 yarın tekrar yapacaklar
Teşekkür ederim inşallah dış gebelik değildirDikkat edin dis gebelik olmasin..
Teşekkür ederim inşallah yükselir allah razı olsunBaştan iyiymiş son kan tahlili az artmış sanki. Bekle belki yükselir.
Benzer belirtileri bende yaşadım 142 kadar çıktı ama sonra kanamam geldi doktora gittim kimyasal gebelik dendi btc değerlerinin düşmesini bekliyorum eğer düşmezse dış gebelik olabilir dedi doktor btc değerlerini takip edin önemliEki Görüntüle 2801626
Kızlar merhaba tekrardan. Benim ilk testim 1 marttaydı o da çok silik çizgi çıkmıştı (erken gebelik testiydi) bunlarda 10 Mart ve bugün yaptığım testler. 1 marttan beri hafif kanama ara ara ve ağrım oluyor bugün çok ağrı yok tabi. Benim merak ettiğim bir şey de şu kimyasal gebelikte göğüs ağrısı olur mu? Mide bulantısı olur mu? Sizce benim yaşadığım kimyasal gebelik mi?
Kan değerlerim ise ; 2 Mart:11.50 4 Mart: 29.36 7 Mart:69.93 9 Mart:81.26 yarın tekrar yapacaklar
Teşekkür ederim canım bugün dr dan geldim bebek var ama gelişmiyor Cuma’ya kadar değer düşmezse kürtaj yapacaklarBenzer belirtileri bende yaşadım 142 kadar çıktı ama sonra kanamam geldi doktora gittim kimyasal gebelik dendi btc değerlerinin düşmesini bekliyorum eğer düşmezse dış gebelik olabilir dedi doktor btc değerlerini takip edin önemli
Merhaba. Oncelikle tebrikEki Görüntüle 2801626
Kan değerlerim ise ; 2 Mart:11.50 4 Mart: 29.36 7 Mart:69.93 9 Mart:81.26 yarın tekrar yapaca
Eki Görüntüle 2801626
Merhaba er
Merhaba. Oncelikle tebrik
Merhaba oncelikle tebrik ederim. Umarim sorunsuz ilerler hamileliginiz. Erken testte cok silik gordum dediniz. Fotografi var mi? Adetten kac gun once yapmistiniz erken testi? Bende bugun erken test yaptim ve cok silik bi vizgi var gibi ama emin olamadim
Rabbim sabır versin canımEki Görüntüle 2802317 Merhaba malesef hamileliğim sonlanacak, erken gebelik testimin resmini attım adete 1 gün varken yapmıştım çünkü hissettim hamile olduğumu ama nasip değilmişinşallah sizin vardır ve sağlıklıdır
Amin allah razı olsun canımRabbim sabır versin canımama hayırlısı buymuş de
Ben göremedim canım ama inşallah vardırbende ikinci çizgiyi görebilen var mı yoksa hayal mi görüyorum?
Merhaba cnm ben hem dış gebelik hem kimyasal gebelik geçirdim ama bunlar kan testinde belli olur ..bu şekilde anlaşılacağıni sanmiyorumEki Görüntüle 2801626
Değerlerim düzensiz arttı şuan kanama var ve değerim 54.20 ye düşmüş düşmeseydi kürtaj demişti dr inşallah kendi düşer düşüşe geçmişkenMerhaba cnm ben hem dış gebelik hem kimyasal gebelik geçirdim ama bunlar kan testinde belli olur ..bu şekilde anlaşılacağıni sanmiyorum
Duser canım sanırım kimyasal benim kimyasalda 218 di ilk ogrendigimde aradan beş gün geçti kanamayla acile gittim 30 a düşmüştü ..doktor direk kimyasal düşük dedi .kürtaj olmadımDeğerlerim düzensiz arttı şuan kanama var ve değerim 54.20 ye düşmüş düşmeseydi kürtaj demişti dr inşallah kendi düşer düşüşe geçmişken
İnşallah kimyasaldır dediğin gibi. Çünkü dış gebelikse diye korkuyorum öğrendikten 6 7 gün sonra sağ tarafımda bacağıma vuran çok ağrım oluyordu gece hep uyandırıyordu uykudan. Şuan ağrım yok ama allahım yardımcımız olsunDuser canım sanırım kimyasal benim kimyasalda 218 di ilk ogrendigimde aradan beş gün geçti kanamayla acile gittim 30 a düşmüştü ..doktor direk kimyasal düşük dedi .kürtaj olmadım
Kimyasal gebelikte kesinlikle mide bulantısı yok belirti yasamiyorsun bende 1 hafta evvel kimyasal yaşadım ama sizin degerleriniz cok yüksek kimyasal olamaz bence dış gebelik olabilirEki Görüntüle 2801626
Teşekkür ederim 1 aydır çözüm bulamadılar hayırlısıyla bi sonlansaydıKimyasal gebelikte kesinlikle mide bulantısı yok belirti yasamiyorsun bende 1 hafta evvel kimyasal yaşadım ama sizin degerleriniz cok yüksek kimyasal olamaz bence dış gebelik olabilir