Resimli yardımcı olur musunuz? Kimyasal mı hala çözemedikler?

Ladyblack3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
195
64

Kızlar merhaba tekrardan. Benim ilk testim 1 marttaydı o da çok silik çizgi çıkmıştı (erken gebelik testiydi) bunlarda 10 Mart ve bugün yaptığım testler. 1 marttan beri hafif kanama ara ara ve ağrım oluyor bugün çok ağrı yok tabi. Benim merak ettiğim bir şey de şu kimyasal gebelikte göğüs ağrısı olur mu? Mide bulantısı olur mu? Sizce benim yaşadığım kimyasal gebelik mi?
Kan değerlerim ise ;
2 Mart:11.50 4 Mart: 29.36 7 Mart:69.93 9 Mart:81.26 yarın tekrar yapacaklar

Dikkat edin dis gebelik olmasin..

Benzer belirtileri bende yaşadım 142 kadar çıktı ama sonra kanamam geldi doktora gittim kimyasal gebelik dendi btc değerlerinin düşmesini bekliyorum eğer düşmezse dış gebelik olabilir dedi doktor btc değerlerini takip edin önemli

Teşekkür ederim canım bugün dr dan geldim bebek var ama gelişmiyor Cuma’ya kadar değer düşmezse kürtaj yapacaklar

Merhaba er
Merhaba. Oncelikle tebrik

Merhaba oncelikle tebrik ederim. Umarim sorunsuz ilerler hamileliginiz. Erken testte cok silik gordum dediniz. Fotografi var mi? Adetten kac gun once yapmistiniz erken testi? Bende bugun erken test yaptim ve cok silik bi vizgi var gibi ama emin olamadim

Merhaba malesef hamileliğim sonlanacak, erken gebelik testimin resmini attım adete 1 gün varken yapmıştım çünkü hissettim hamile olduğumu ama nasip değilmiş inşallah sizin vardır ve sağlıklıdır

bende ikinci çizgiyi görebilen var mı yoksa hayal mi görüyorum?

Eklentiler

• 20210318_104426.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 894
Merhaba cnm ben hem dış gebelik hem kimyasal gebelik geçirdim ama bunlar kan testinde belli olur ..bu şekilde anlaşılacağıni sanmiyorum

Merhaba cnm ben hem dış gebelik hem kimyasal gebelik geçirdim ama bunlar kan testinde belli olur ..bu şekilde anlaşılacağıni sanmiyorum
Değerlerim düzensiz arttı şuan kanama var ve değerim 54.20 ye düşmüş düşmeseydi kürtaj demişti dr inşallah kendi düşer düşüşe geçmişken

Değerlerim düzensiz arttı şuan kanama var ve değerim 54.20 ye düşmüş düşmeseydi kürtaj demişti dr inşallah kendi düşer düşüşe geçmişken
Duser canım sanırım kimyasal benim kimyasalda 218 di ilk ogrendigimde aradan beş gün geçti kanamayla acile gittim 30 a düşmüştü ..doktor direk kimyasal düşük dedi .kürtaj olmadım

Duser canım sanırım kimyasal benim kimyasalda 218 di ilk ogrendigimde aradan beş gün geçti kanamayla acile gittim 30 a düşmüştü ..doktor direk kimyasal düşük dedi .kürtaj olmadım
İnşallah kimyasaldır dediğin gibi. Çünkü dış gebelikse diye korkuyorum öğrendikten 6 7 gün sonra sağ tarafımda bacağıma vuran çok ağrım oluyordu gece hep uyandırıyordu uykudan. Şuan ağrım yok ama allahım yardımcımız olsun

Ben 36 yaşındayım bir kızım var 12 yaşında iki yıldır ikinci yi istiyoruz 2019 dan beri 2019 haziranda dış gebelikti benim onda değerim 750 falandı iki gün arayla beta aliyordi değer 800 oluyodu 830 oluyodu yani yeteri kadar yukselmiyo ama düşmüyor da dış gebelikte

Kimyasal gebelikte kesinlikle mide bulantısı yok belirti yasamiyorsun bende 1 hafta evvel kimyasal yaşadım ama sizin degerleriniz cok yüksek kimyasal olamaz bence dış gebelik olabilir

Kimyasal gebelikte kesinlikle mide bulantısı yok belirti yasamiyorsun bende 1 hafta evvel kimyasal yaşadım ama sizin degerleriniz cok yüksek kimyasal olamaz bence dış gebelik olabilir
Teşekkür ederim 1 aydır çözüm bulamadılar hayırlısıyla bi sonlansaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…