• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama resimli yardım edin :)

dilosamet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
435
1
116
Kırıkkale
selam kızlar ..

39gün sonra askerden nişanlım geliyor inşallah ve ben kendimde değişiklik yapmak istiyorum ama kendime nasıl bi değişiklik yapacağıma karar veremedim :37: :emir_bebek:

kendi resmimi ve beğendiğim bi kaç foto koydum :46:

bana bi akıl verin yaaaa :77: :71:

resimde gördüğünüz gibi saç rengim siyah rojda demirerin saç rengi çok hoşuma gidiyor karamel üzerine sarı balyaj ama saçım yıpranır diye de korkuyorum açıkcası ve arkadaşlarım da mavi siyaha boyat çok yakışır diyorlar karasız kaldım iyice :( offf

http://img372.yukle.tc/image.php?id=5766uvs100904-042.jpg

http://img370.yukle.tc/image.php?id=4969uvs101204-036.jpg

Son düzenleme:
karamel ustune sarı balyaj guzel bır secım ve sıze yakışacagını düşünüyorum ama açma işlemı olacagı için illakı yıpranır kalın tellıyse saçlarınız bu işlemlerde saçlarınız çok yıpranmaz ama ice telli ve çabuk kırılan saç yapınız varsa ıyı düşünün derim...

saçlarım ince bir yapıda değil

benimde aklıma en yatkın olan tercih fakat yakışıp yakışmama konusunda çok kararsız kaldığımdan cesaret edemiyorum..

benim daha önce senin gibi saçlarım siyahtı çok zor kurtuldum siyahlardan vaz geç bence ...şu an ki saçım aynı rojdanın ki gibi tabi bir kuaför eli değmeli saçına açma işlemide olacak ...yıpranma olacaktır ama çokda önemli birşey olacağını zannetmem..çünkü sarı falan istemiyorsun...bence rojdanın saç rengisana yakışır denemelisin:)

benim daha önce senin gibi saçlarım siyahtı çok zor kurtuldum siyahlardan vaz geç bence ...şu an ki saçım aynı rojdanın ki gibi tabi bir kuaför eli değmeli saçına açma işlemide olacak ...yıpranma olacaktır ama çokda önemli birşey olacağını zannetmem..çünkü sarı falan istemiyorsun...bence rojdanın saç rengisana yakışır denemelisin:)

böyle yorumları duydukca gerçekten mutlu oluyorum ya denemeyi düşünüyorum inşallah yakışır..arkadaşlarım falan mavi siyah dene diyor ama benim zaten saçım sihyah bu bende bi değişiklik yapacağını sanmadığımdan bu renge daha sıcak bakıyorum..inşallah istediğim renkten daha güzel bi sonuç alırım.

saçlarına okadarda zarar verme derim.resmıne bakıldıgı üzre kızıl balyajı öneriyorum sana siyah saçtan bıanda karamel üstüne sarı gerçekten çok zorlar seni.alışman uzun süre sürer.illada yapıcam diyosan yavaştan boya saçları bıanda o tonu yapma derim ben en azından alışman açısından dedigim gıbı kızıl balyajda cok yakısır sana :)

şimdi karamel dipler ve uçlarda sarı balyajlar :87:,dipler tek renk boyanacak uçlar paketlenecek. bence o kadar yıpratmaz be... yaptır yani, komple balyaj olsa düşün derdim hem yıpranır hemde ilk etapta gözün alışmaz. fazla riski yok bence. yakışırda sana :81:

şimdi karamel dipler ve uçlarda sarı balyajlar :87:,dipler tek renk boyanacak uçlar paketlenecek. bence o kadar yıpratmaz be... yaptır yani, komple balyaj olsa düşün derdim hem yıpranır hemde ilk etapta gözün alışmaz. fazla riski yok bence. yakışırda sana :81:

cnm bsey danısıcam sana peki siyah saç üstüne mavi siyah tutarmı yanı bu konuda bilgin varmı ??

Kesnlkle mavi-siyah deneme. Bence hiç hoş durmuyo yakışma konusuna gelince tabikide yakışır..:) ama karamel tonlarının kullanımı daha rahat gibi gelio,görünüm olaraksa süper..! dezavantajı aktığı zaman sürekli boyatıcaksın o biraz sıkıntılı.. Değişiklik istiyosan hemen yaptır.Bende değişiklik istyrm we çikolata kahve yaptırıcam..:61:

aman aman sakın siyah yapmayasınnnnn ben boyadım siyaha 20 gün sonra gittim açtırdım kumral yaptım..sarı tonlarında yaptırmmıycagın için açıcı saçlarında çok beklemesine gerek olmas..bende yaptımm ve hafif bi yıpranma oldu..sarı desen çok yıpranırda istedigin ton çok zor deil cnm:)

Ya ben bayılıyorum mavi siyah renge.beyaz tenlisin sanada çok yakışır ve mavi siyahın ayrı bir çekiciliği vardır.
Tabi ben hiç boyatmadım hiç bi renge kullanımı zor diyolar acıkcası bende boyatmak istiyodum ama kimse önermemiş neden acaba çokmu kötü bi sonuç oluyo kızlar:26:

canım mutlaka karamel ucları oryal yanı balyaj dıyorum merak etme cokta yıpranmaz sacın tamamen oryal olsa neyse sac dıplerıne gelmedıkten sonra zarar vermez.mutlaka karamel yapmalısın bence:16:

kaşların çok kalın ve belırgın bı sıyah olmadıgı ıcın gosterdıgın renk cok yakısacaktır kızılda guzel olur:69:

canım pembeojem in dediği gibi aktıkça boyatman gerekecek.çünkü orielle saçını açtırıp sonra karamele boyatman gerekecek.tabanı açık sarı olduğu için o karamel rengi aktıkça açık bi renge dönüşecek ve gene boyaman gerekecek.ha bide şöyle bişey: saçına 3 işlem olacak.açma,boyama,sonra balyaj.ben de 4 gün önce aynı işlemi yaptım saçımın doğal hali yumuşacıktı günlerce taramasam bile öyle kalırdı ama şimdi biraz yıprandı gibi :( uçlarında kırık falan yok ama cansızlaştı falan..hem istediğin tonları kolay kolay her kuaför yapamaz,o balyajları falan.iyice araştır,güvediğin bi yer yoksa hemen yaptırma bence.benim gibi hüsrana uğrar saçını kazıtma planları yaparsın.siyah saçtan sıkılmış olabilirsin anlıyorum :) ama saçlarının az da olsa yıpranma riskini göze almalısın ve ucuz,dandik,güvenilmez bi kuaförde boyatma sakın saçını

Kesnlkle mavi-siyah deneme. Bence hiç hoş durmuyo yakışma konusuna gelince tabikide yakışır..:) ama karamel tonlarının kullanımı daha rahat gibi gelio,görünüm olaraksa süper..! dezavantajı aktığı zaman sürekli boyatıcaksın o biraz sıkıntılı.. Değişiklik istiyosan hemen yaptır.Bende değişiklik istyrm we çikolata kahve yaptırıcam..:61:

evet canım ya mavi siyahdan tek çekindiğim şey kolay kolay saçdan gitmiyormuş illet oluyormuş :)

Back