Resimli yan bakıyor oğlum 21 aylık

yan bakmak
kendi halinde kalmak
bazen sizi duymuyor gibi olması
takıntılı hareketler yapması
göz teması azlıgı
isme tepkisinin azlıgı
komut alması
taklit etmesi
siz gülünce gülmesi aglayınca aglaması duyguları anlaması
işaret edilen tarafa bakması
cagırınca gelmesi
oyuncakları kuralına göre oynaması
hayal kurarak oyun oynaması
durduk yere öfke krizlerine girmesi
parmak ucunda yürümesi
ekolali yapması
yan bakması
kullandıgı kelimeleri unutması
çatal kaşık kullanması
bardaktan su içmesi
diğer cocuklar ile iletişim kurması yüzüne bakması
onların oynagı şeylerle oynamak istemesi
yabancıların yabancı oldugunu anlaması kısa süre sonra tartıp ona yönelmesi

bunlara bakın bunları doktorlar soruyor.
1 doktor degil her gittigimiz. bişey yok demeyin artık . evet otizm olmayabilir . ama diger cocuklar gibi kolay ogrenmiyor belki. belki alan açılmasına ihtiyacı var. yurt dısında daha zormuş bende oyle duydum . ama bişey yok demeyin ya
bu da bi saglık problemi . insanlar neden cekiniyor anlamıyorum . kanser gelince neden demiyorsak buna da demeyecegiz .inceleyin cocuklarınızı . artık yıllar öncesinin saglıklı insanları degiliz ki sapasaglam cocuk doguralım . cevre genetik malaesef hersey bozuk

Cok teşekkür ederim hala yan bakma olayı devam ediyor bunuda en cok ses duysuğunda dışarda mesela siren duyunca veya gökyüzüne bakınca yapar

Haklısınız malesef doktorlar benim piskolağa gitmem gerektiğini cok fazla endişeli olduğumu söylüyorlar bem oğlumu 4 gün bekledim inceledim baktım yan bakma olayı neden cözemedim doktora götürdüm epilepsi olabilir dedi ama eeg temiz cikti hala yan bakma olayı var dışarı cıkınca ve gökyüzüne bakınca

Çocuğunuzun resmini kaldırın bu nedir ya…
Resim koymak nesir Allah aşkına.
Çok şüpheniz var ise doktora götürün…

siz kendiniz sakinleşin .
cocugu özel egitimw başlatın bi de salın .
inceleyin ama abartarak degil yahu ...
bence de cocugunuz fotosunu silin . yazık yani neden böyle bi forumda fotosu olsun ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…