- 5 Haziran 2018
- 120
- 20
- 98
- 25
- Konu Sahibi Ercannazli17
-
Surekli otizm belirtileri cikiyor karsimaCocugunuzun fotografini paylasmamanizi tavsiye ederim, yan bakmasi bir sey ifade etmez,neden bu kadar takinti yaptiniz ki.
Malesef biraz araştirma yaparsaniz otizm hakkinda herşeyi bilmiş olursunuz benim gibi bir sürü Anne var bu endişe ile acaba oğlum.öyle mi ilkez anne oluyorum ve etrafimda bunca cocuk var arkadaşlarimin oğuları kizları sadece benim oğlum öyle yapması garip geliyor bana ve bende bu korku o daha 16 aylikken başladi biraz rahatlamış olsamda bir belirti gidiyor yenisi geliyor mesela bundan önce ell parmaklarinı caprazlama üst üste koyma gibi hareketler yapiyordu o gecti şimdi bu var günde 5 defs yapar hatta dışarda biri görse bakışa bak diyor gülüyor keşke bende otizm belirtileri bilmesem bende gülebilsem ben cok mu meraklıyım oğluma bu durumu yakıştırmaya ??Yan bakiytizma di
Selam.Benim oğluma benzettim sizin oğlunuzun bakışlarını,daha önceki postunuzda el hareketleri.Benim oğlumda sürekli ellerine bakar oyun oynardı.Kendine sivri sivri yan bakardı.Benim oğlumun bu şekilde olmasının nedeni açık açık söyleyeyim benim ilgisizliğim ve yanlizligimdan psikolojik sebeplerim oldu.Cocugumla tam olarak ilgilenemedim.Cocugum çok geç yürüdü.20 aylık aslında çok uğraştım yürümesi için ama olmadı.Panik yapmayın dediler.Daha sonra TV vs her şeyi kapattım yaklaşık olarak 5 aydır TV açmıyorum.Surekli onunla konuşuyorum.El hareketleri bitti Gitti.Simdi herkes profesör anne kesilmiş milletin başına.Kimse kimsenin ne yaşadığını ne duygulara sahip olduğunu bilemez.Vicdan azabim hat safhada.Allah biliyor ya.İnsallah telafisini verir Rabbim.Kimse kimseyi de kınamasin.Kimse başına ne gelicegini bilemez.Suan çocuğum her şeyi biliyor.Suyu bile bardaktan kendisi içiyor.Akil alır gibi değil.O kadar yol kat ettik ki.Sana anlatamam.Birak ev işi gücü kalsın.Keske banada birileri böyle akıllar verseydi.İsterse evin b.k götürsün.Terli gez et .Kimse seni kınamaz.Sen annesin anneliğine odaklan.Bana bunları kimse demedi.Hatta 'aaaa sen ev işine bak et çocuk gelişir'dendi.Hep böyle mallık yapa yapa çocuğumdan oluyordum.Simdi kreşe başlıcak.O günü iple çekiyorum.İnsallah daha da iyi olur yavrum.Kafana tokadan başka bir şey takma.Benim çocuğum oldu diye lahusayken bana eşimin ailesi çok şeyler yaptı.Gurbetteyim o psikolojiyi atlatamadim.Allah bu durumumun hesabını onlardan sorsun.Kendi annem yardıma geldi yardım mı etti benim psikolojimi mi bozdu bilemedim.Ablam olsaydı yanımda daha bilinçli olurdu eminim.Ama telefonla nereye kadar.Olan yavrum ve bana oldu.Allahim bana yardım etsin.Ne zenginlik ne para ne pul istemiyorum.Evladim iyi olsun bana yeter.Bu yasadiklarimin aynısını başka kuzenimde yaşamış.Cocuklara hep ilgisizlik yapıyor.Kim ne derse desin.Bence sen öyle mi baktı böyle mi yaptı deme.Bak bende bunları yaşıyorum.Sadece odaklan evladına.Bende soruyordum.Benim çocuğum da problem mi var.Sorduklarim benimle alay ediyordu.Anlam veremiyordu.Sen evladını herkesten çok iyi bilirsin.Simdi başkası sana iyi dese ne olacak kötü dese ne olcak.Sen evladına bak.Odaklan kimseyle görüşme.S.Et dediğim gibi evladınla doya doya yaşamana odaklan.He çevremde de bir Allah'ın kulu yok.Hani çevremde çocukta yok çocuklu ailelerde.Arkadaslik kurumaya çalışıyorum herkes oteliyor.Yeni kimseyi istemiyorlar yanlarına.Onlarin insana karnı tok.Ne yapacaklar ki benim gibi garibanı.Gelen vuruyor giden vuruyor.Dediklerimi uygula.Gec değil.Allah yardımcın OlsunEki Görüntüle 3265637 merhaba oğlum 4 gündür günde 3 4 5 defa bunu yapar biryere odaklaniyor bir ses duyse veya birşeyler görse sanki inceliyor 3 4 sabiye suruyor tepkisi var ama korkuyorum
Ayni benim yaşadıklarımı yaşamışsın bende durum ayni harf harf uyuyor malesef ilgileniyorum kreşe başladı herşey iyi gidiyordu 21 aylık şuan el hareketleri gitti bu yan bakış geldi kim görse neden böyle bakıyor doktora götür gözleri bozuk olabilir dediler bilmiyorum ama Rabbim evlatlarımızı korusun korktumuz başımıza gelmesin inşallah. Lüffen instagram kullanıyorsan ekle erdalım.nazlı çok teşşekkür ederimSelam.Benim oğluma benzettim sizin oğlunuzun bakışlarını,daha önceki postunuzda el hareketleri.Benim oğlumda sürekli ellerine bakar oyun oynardı.Kendine sivri sivri yan bakardı.Benim oğlumun bu şekilde olmasının nedeni açık açık söyleyeyim benim ilgisizliğim ve yanlizligimdan psikolojik sebeplerim oldu.Cocugumla tam olarak ilgilenemedim.Cocugum çok geç yürüdü.20 aylık aslında çok uğraştım yürümesi için ama olmadı.Panik yapmayın dediler.Daha sonra TV vs her şeyi kapattım yaklaşık olarak 5 aydır TV açmıyorum.Surekli onunla konuşuyorum.El hareketleri bitti Gitti.Simdi herkes profesör anne kesilmiş milletin başına.Kimse kimsenin ne yaşadığını ne duygulara sahip olduğunu bilemez.Vicdan azabim hat safhada.Allah biliyor ya.İnsallah telafisini verir Rabbim.Kimse kimseyi de kınamasin.Kimse başına ne gelicegini bilemez.Suan çocuğum her şeyi biliyor.Suyu bile bardaktan kendisi içiyor.Akil alır gibi değil.O kadar yol kat ettik ki.Sana anlatamam.Birak ev işi gücü kalsın.Keske banada birileri böyle akıllar verseydi.İsterse evin b.k götürsün.Terli gez et .Kimse seni kınamaz.Sen annesin anneliğine odaklan.Bana bunları kimse demedi.Hatta 'aaaa sen ev işine bak et çocuk gelişir'dendi.Hep böyle mallık yapa yapa çocuğumdan oluyordum.Simdi kreşe başlıcak.O günü iple çekiyorum.İnsallah daha da iyi olur yavrum.Kafana tokadan başka bir şey takma.Benim çocuğum oldu diye lahusayken bana eşimin ailesi çok şeyler yaptı.Gurbetteyim o psikolojiyi atlatamadim.Allah bu durumumun hesabını onlardan sorsun.Kendi annem yardıma geldi yardım mı etti benim psikolojimi mi bozdu bilemedim.Ablam olsaydı yanımda daha bilinçli olurdu eminim.Ama telefonla nereye kadar.Olan yavrum ve bana oldu.Allahim bana yardım etsin.Ne zenginlik ne para ne pul istemiyorum.Evladim iyi olsun bana yeter.Bu yasadiklarimin aynısını başka kuzenimde yaşamış.Cocuklara hep ilgisizlik yapıyor.Kim ne derse desin.Bence sen öyle mi baktı böyle mi yaptı deme.Bak bende bunları yaşıyorum.Sadece odaklan evladına.Bende soruyordum.Benim çocuğum da problem mi var.Sorduklarim benimle alay ediyordu.Anlam veremiyordu.Sen evladını herkesten çok iyi bilirsin.Simdi başkası sana iyi dese ne olacak kötü dese ne olcak.Sen evladına bak.Odaklan kimseyle görüşme.S.Et dediğim gibi evladınla doya doya yaşamana odaklan.He çevremde de bir Allah'ın kulu yok.Hani çevremde çocukta yok çocuklu ailelerde.Arkadaslik kurumaya çalışıyorum herkes oteliyor.Yeni kimseyi istemiyorlar yanlarına.Onlarin insana karnı tok.Ne yapacaklar ki benim gibi garibanı.Gelen vuruyor giden vuruyor.Dediklerimi uygula.Gec değil.Allah yardımcın Olsun
Huy olabilir.Benim ablamın ogluda TV izlerken yada bir şey dinlerken yan yan bakıyor kulağını sanki kabartıyor gibi.Yasi 8 hala aynı okulda çok başarılı sınıf üçüncüsü.Takma kafana eğer kreşte her hangi bir durum görseydiler size belirtilerdi.Su akar yolunu bulur.İcinizi ferah tutun.Allah size ömür sağlık versin ki bir durum olduğunda evladınızla ilgilenin.Bizim elimiz onların omzunda olursa hiç bir şey olmaz onlara.Bir.sey olursa da eveallah arkalarındayiz.İcini ferah tut canım.Ayni benim yaşadıklarımı yaşamışsın bende durum ayni harf harf uyuyor malesef ilgileniyorum kreşe başladı herşey iyi gidiyordu 21 aylık şuan el hareketleri gitti bu yan bakış geldi kim görse neden böyle bakıyor doktora götür gözleri bozuk olabilir dediler bilmiyorum ama Rabbim evlatlarımızı korusun korktumuz başımıza gelmesin inşallah. Lüffen instagram kullanıyorsan ekle erdalım.nazlı çok teşşekkür ederim
Aaa sizde Almanya'da yaşıyorsunuz bende Almanya'dayimAyni benim yaşadıklarımı yaşamışsın bende durum ayni harf harf uyuyor malesef ilgileniyorum kreşe başladı herşey iyi gidiyordu 21 aylık şuan el hareketleri gitti bu yan bakış geldi kim görse neden böyle bakıyor doktora götür gözleri bozuk olabilir dediler bilmiyorum ama Rabbim evlatlarımızı korusun korktumuz başımıza gelmesin inşallah. Lüffen instagram kullanıyorsan ekle erdalım.nazlı çok teşşekkür ederim
bir an önce gercektn bu konuda bilgi sahibi olan bidoktora götürün 21 aylık bi cocugun işaret parmagını kullanması lazım .Ayni benim yaşadıklarımı yaşamışsın bende durum ayni harf harf uyuyor malesef ilgileniyorum kreşe başladı herşey iyi gidiyordu 21 aylık şuan el hareketleri gitti bu yan bakış geldi kim görse neden böyle bakıyor doktora götür gözleri bozuk olabilir dediler bilmiyorum ama Rabbim evlatlarımızı korusun korktumuz başımıza gelmesin inşallah. Lüffen instagram kullanıyorsan ekle erdalım.nazlı çok teşşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?