Ayni benim yaşadıklarımı yaşamışsın bende durum ayni harf harf uyuyor malesef ilgileniyorum kreşe başladı herşey iyi gidiyordu 21 aylık şuan el hareketleri gitti bu yan bakış geldi kim görse neden böyle bakıyor doktora götür gözleri bozuk olabilir dediler bilmiyorum ama Rabbim evlatlarımızı korusun korktumuz başımıza gelmesin inşallah. Lüffen instagram kullanıyorsan ekle erdalım.nazlı çok teşşekkür ederim
bir an önce gercektn bu konuda bilgi sahibi olan bidoktora götürün 21 aylık bi cocugun işaret parmagını kullanması lazım .
bakın benim cocugum cogu seyi yapıyor işaret parmagını da kullanıyor. bişey sprdugumda gösteriyor kitaplrdaki herseyi dısarda arabamız nerde agac nerde gösteriyor. isteklerini işaret ederek gösteriyor.
biz keyfimize mi özel egitim aldırıyoruz.
türkiye ise türkiye nerede sıra geliyorsa oraya gidin lütfen söylemesi kolay ama bariz bişeyler görüp yazıyorsnuz.
burda bişey yok diyen insanlara da aldırış etmeyin . ne kadar küçük yasta egitim alırsa o kadar iyi olur.
önemli olan etiket degil . cpcugun otizm olup olmaması degil.
egitime ihtiyacı olup olmadıgıdır lütfen artık . her konuda görüyorum ben sizi.
konusan otizmli cocuklarda var . konuşmayıp otizm olmayanda . bu konu derya deniz ve bu konu ile hayatında karşılaşmayan insanlar malesef karsılasanlar kadar bilgili olmuyor.
daha dün 4 yasında birden konuşması herseyi geri gitmiş arkadasımın cocugunun otizm teşhisi aldıgını duydum .
her ay her yasta cocuklarımızı inceleyecegiz.
bana da böyle diyorlardı neden abartıyorsun bi şeyi yok torunumuzun oglunuzun .
ama öyle olmuyor. bazen bi avm bi yemek yemek bile işkenceye dönüşüyor.
her anının uzaktan yakından iletişim kurarak kurmayarak inceleyin gözlemleyin