Maske Tarifleri Resimli ve tarifli kil maskesiyle tazeleniyoruz!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117

Sivilceler, siyah noktalar, geniş gözenekler... Neredeyse herkeste olan bir sorun. Kim pürüzsüz bir cilt istemez ki? Doğal ve ucuz bir yöntemle bunlara savaş açabiliriz. Cilt bakımının yanı sıra cildiniz inanılmaz ferahlayacak ve derinlemesine temizlenmiş olacak. Maskeyi uyguladıktan sonra acayip bir rahatlık hissettim pırıl pırıl bir cildim oldu. İlk önce tarifi vereceğim, daha sonra maske hakkında konuşacağım.

Malzemeler

1 yemek kaşığı kil
2 çorba kaşığı ılık içme suyu
Bir iki damla zeytinyağı
İki damla limon

Hazırlanışı

Boş bir kaseye bir çorba kaşığı kili koyuyoruz üzerine 2 çorba kaşığı özellikle dinlenmiş ılık içme suyu koyuyoruz. Daha sonra bir iki damla zeytinyağını ve iki damla limonu ilave ederek karıştırıyoruz. Ben çay kaşığı arkasıyla karıştırdım. Daha kolay oluyor. İyice karıştırdıktan sonra 20 dk kadar maskeyi bekletiyoruz ve sonra yüzümüze düz şekilde, yani masaj yapmadan sürüyoruz. 10 en fazla 15 dakika beklettikten sonra ılık suyla duruluyoruz.Ve aynaya bakıyoruz :)

Daha fazla bekletirseniz yüzünüzü gerebilir ve kızarıklıklara yol açabilir. Bu maskeyi haftada 2 kez uygulayarak bir ayda cildinizdeki lekelerin açıldığını, gözeneklerin temizlendiğini göreceksiniz.
Bir çoğunuz bir ayı çok bulabilir. Fakat o siyah noktalar vs hepsi bir günde çıkmadığından, bir günde geçirecek bir mucize beklemeyin. Sabır ve düzenli bakım gerekli.

siyah noktalar neden oluşur?

Düzenli cilt bakımı yapılmazsa biriken makyaj kalıntıları, kirler gözeneklere yerleşir ve siyah noktalar ortaya çıkar. Haliyle gözenekleriniz sıkılığını kaybeder. Çilek gibi bir buruna sahip olmak istemeyiz öyle değil mi? Çilek yerken güzeldir:)

Sivilceler de yağlı ciltlerdeki fazla yağ oranı ve dış etkenlerden dolayı sürekli hayatımızda var. Yine makyajımızı düzenli ve özenli temizlemezsek sivilcelere zemin hazırlamış oluruz. Kil maskesi ciltteki fazla yağı emerek hem var olan sivilceleri kurutuyor, hem de oluşmasını önlüyor.
Tek başına veya diğer maddelerle karışık olarak kullanılan kil, her tür cildi temizler, sıkılaştırır ve besler, toksinleri atar, ucuz, çok amaçlı ve kullanımı son derece basittir.

bende yapıyorum bu maskeyı paylaşım ıcın tesskurler arada gul suyuylada yapılmasını tavsıye ederım kayısı cekırdegı yağıda kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…