Merhaba Sevgili Arkadaşlarr,
Çok sevdiğim çok özen gösterdiğim bir alannnn... Tırnaklarımla oynamayı seviyorum, çeşitli şekiller bulup buluşturup yapıyorum.Bunlarla ilgili bazısı resimli anlatımlı bazısı da ben ekleme yaparak paylaşacağım.. Siz de biliyorsunuz ki artık moda tırnaklara da epey bulaştı...Elime fırsat geçtikçe ve yenileri eklendikçe paylaşımlarımı yapacağım.:) Haydi bakalım .. Bakımlı - güzelliklerle dolu bir konumuz olsun...
-Çok zor gibi görünüyor. Ama basit ve güzel görünümü olan bir şekil . Ben siyah üzerine neon renkte uygulayarak kullandığım oluyor. Yapılış benden yaratmalar sizden kızlarrrrrrrrr
-Ben buna bayılıyorummmm .. Gerçi hepsine bayılıyorum uzun tırnak kısa tırnak farketmıyor..
-Görüyoruz ki yapımı kolay bir kaç fırça darbesi neler yapıyor. Bunların hepsi bir fikir oluştursun istiyorum size. Bu fotoda Beyaz Beyazımsı oje markası cok iyi ama hangi marka bilmiyorum.. Ben hep elimdekilerle idare ederim. Ortaya da kötü birşey çıkmaz.
-Son zamanlar çok moda yüzük parmağı farklı renkte boyamak. ayrıca renkli frenchler. farklı renklerde kullanmak yine sizden.
-Yine aynı şekilde üzerine bütün kozmetikçilerde bulabileceğiniz yapıştırıcılar kullanabilirsiniz...
-Arkadaslar yüzük parğına ilk önce taban oje sürülür. En üste uygulayacağınız renkten soft olmalı. Çizgileri oje tamamen kuruduktan sonra bantlarla teker teker kurutarak şerit yapıyorum. onuda tamamen kuruttuktan sonra kürdan kullanıyorum sürekli ince uçlu fırça her zaman olmuyor, şekli kürdan yardımıyla yapıyorum..
Umarım hoşunuza gider. Kendimden birilerini bulmaktan ve yardımcı olmaktan mutlu olacağım. Bakımlı ve güzelliklerle kalmak dileğimle !!!