• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama RESİMLİ Saçlarımı nasıl açık kumral yapabilirim?

rainstarlol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
170
3
33
İstanbul
Sapsarı saçlarım vardı hatta saçlarıma platin röfle de yaptırmıştım kuaförde
Fakat 1 ay önce bir delilik anıma geldi saçımı kızıl yapayım dedim fakat beyaz tenli bir kız olduğum halde pek yakışmadı ve saçlarım çok yıprandı.
http://i.hizliresim.com/XD6WkR.png

2 gün önce dayanamadım küllü kumral boya aldım onunla boyadım kızıllar büyük oranda kayboldu sadece diplerinde kaldı
Şöyle bir renk şu an saçlarım
http://i.hizliresim.com/qmvqbR.jpg

Bugün tekrar boyamayı düşünüyorum saçlarımı, açık kumral olması için hangi boyayı almalıyım kızlar?

ilk koyduğun resimdeki kızıl değil aslında bakırımsı bir renk ve bence sana çok yakışmış... ama sen açık kumral istiyorsan açık kumral 8 tonlarında oluyor genelde... yani sen 9 tonlarına hatta daha açık olmasını göze alabilirsen(daha açık olmayadabilir, 9 numara açmayabilir 10 numarayla daha garanti olur diye söylüyorum) 10 numaraya boyarsan olur...

ilk koyduğun resimdeki kızıl değil aslında bakırımsı bir renk ve bence sana çok yakışmış... ama sen açık kumral istiyorsan açık kumral 8 tonlarında oluyor genelde... yani sen 9 tonlarına hatta daha açık olmasını göze alabilirsen(daha açık olmayadabilir, 9 numara açmayabilir 10 numarayla daha garanti olur diye söylüyorum) 10 numaraya boyarsan olur...
Bi de 10 numarayla saçlarım yanmaz mı saçlarım çok sağlıksız görünüyor resimdeki gibi

yani yıpranma olabilir doğru ama 9 numarada da çok farklı olacağını sanmam... o zaman şöyle yap yüzde yüz doğal bir hindistan cevizi yağı al... öyle aktarlardaki küçük yağ şişelerindekinden değil ama... zaten gir nete bulursun... neyse bu yağı her banyodan üç beş saat önce saçının dipleri de dahil olmak üzere her yerine sür bekle( diplere sür saçların daha hızlı uzayacak..) hatta gece yatıp sabah yıkasan çok daha iyi olur... üç dört hafta içinde saçların tabi ki doğal halindeki gibi yumuşak sağlıklı olmayacak ama şu anki yıpranmışlığın büyük ölçüde yok olacak... ondan sonra tekrar boyarsın... üç hafta çok geliyorsa bilemem ama... ya da bir başla bakalım belki iki hafta da yeterli olur.... saç boyası markası olarak önerim yok malesef ama garnier olianın amonyaksız olmasından dolayı yıpratmasının neredeyse sıfır olduğunu okumuştum bir yerlerde... ya da pro boyalar al onlar da az yıpratıyormuş... netten bulabilirsin..

Boya boyayı açmaz kuralı gereği saç renginiz açılmadı.sarı, kızıl, kumral...zaten çok yormuşsunuz saçı, kumral devam ederek dinlendirin bence saçınızı, tekrar açmaya kalkarsanız saçınız elinizde kalabilir.Ayrıca kumral çok yakışmış :)

Back