Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
(Resimli) öncesi ve sonrası dişlerim
- Konu Sahibi Melsss11
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ocak 2023
- 73
- 23
- 3
Eşimde var. 6 sene önce ön iki dişi arası çürük olduğu için kestirip aynı böyle dolgu yaptırmış. Dolgunun çevresi kararık şu an hafif. Yaptırdıktan 1 sene sonra karardığını söylüyor tabi sigara, kahve vs. kullanımına göre, yaptırılan yere göre vs. değişir durumu.
Hayırlı olsun, çok güzel görünüyor
Hayırlı olsun, çok güzel görünüyor
- 8 Şubat 2023
- 184
- 44
- 18
- 39
merhaba dişleriniz çok güzel görünüyor dolgunun ömrüyle ilgili doktor herhangi birşey söyledimi tabiki dikkat etmek sert kabuklu ürünleri tüketirken daha da özen göstermek dışında :)Sadece üst iki disime bonding islemi yaptırdım ayrik olduğu için beğenmiyordum eskiye göre iyi oldu sanki ama dolgu olduğu için sonradan pişman olurmuyum sararma olur mu ?Eki Görüntüle 3232989 Eki Görüntüle 3232990 benim dışımda yaptıran varmi
- 3 Şubat 2023
- 106
- 69
- 13
- 27
Benim de boyle. Ebru Gundes'in unlu olmadan onceki haline benziyor. Sizinki cok guzel olmus. Sararmadan korkmayin bence bakin alttaki gercek dislerinizde esas sararma var. Yaptirdiginiz disler cok dogal cok begendim kaca mal olduSadece üst iki disime bonding islemi yaptırdım ayrik olduğu için beğenmiyordum eskiye göre iyi oldu sanki ama dolgu olduğu için sonradan pişman olurmuyum sararma olur mu ?Eki Görüntüle 3232989 Eki Görüntüle 3232990 benim dışımda yaptıran varmi
- 16 Nisan 2019
- 109
- 40
- 98
- 44
Bence güzel olmuşSadece üst iki disime bonding islemi yaptırdım ayrik olduğu için beğenmiyordum eskiye göre iyi oldu sanki ama dolgu olduğu için sonradan pişman olurmuyum sararma olur mu ?Eki Görüntüle 3232989 Eki Görüntüle 3232990 benim dışımda yaptıran varmi
1300 tl :)))Benim de boyle. Ebru Gundes'in unlu olmadan onceki haline benziyor. Sizinki cok guzel olmus. Sararmadan korkmayin bence bakin alttaki gercek dislerinizde esas sararma var. Yaptirdiginiz disler cok dogal cok begendim kaca mal oldu
Cok guzel olmuş. Ben 4 yildir kullaniyordum. Birkac at once yeniledim. Santrallerin yanindaki dişler. Cok cok memnunum. Sararma hic olmadi. Cay kahve sigara hepsi var. Duzenli fircalamana dikkat et ve sarjli firca kullan istersen. Ben oyle yaptim. Yilda 1 cilaya gidersen iyi olur. Onun disinda birsey yokSadece üst iki disime bonding islemi yaptırdım ayrik olduğu için beğenmiyordum eskiye göre iyi oldu sanki ama dolgu olduğu için sonradan pişman olurmuyum sararma olur mu ?Eki Görüntüle 3232989 Eki Görüntüle 3232990 benim dışımda yaptıran varmi
Bence cok guzel olmus. Hayırlı olsun.Sadece üst iki disime bonding islemi yaptırdım ayrik olduğu için beğenmiyordum eskiye göre iyi oldu sanki ama dolgu olduğu için sonradan pişman olurmuyum sararma olur mu ?Eki Görüntüle 3232989 Eki Görüntüle 3232990 benim dışımda yaptıran varmi
- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
- 11 Mayıs 2022
- 483
- 347
- 23
Güle güle kullanın çok güzel olmuş ... tane fiyatimi 1.300 TL ..Sadece üst iki disime bonding islemi yaptırdım ayrik olduğu için beğenmiyordum eskiye göre iyi oldu sanki ama dolgu olduğu için sonradan pişman olurmuyum sararma olur mu ?Eki Görüntüle 3232989 Eki Görüntüle 3232990 benim dışımda yaptıran varmi
hangi şehirdesiiniz doktor isim verebilir misiniz...
2 dis fiyatı mersindeymGüle güle kullanın çok güzel olmuş ... tane fiyatimi 1.300 TL ..
hangi şehirdesiiniz doktor isim verebilir misiniz...
Gidip yanında alt dişlerimide temizlettirdim çok güzel oldu 1500 tlye bedava :))Benim de boyle. Ebru Gundes'in unlu olmadan onceki haline benziyor. Sizinki cok guzel olmus. Sararmadan korkmayin bence bakin alttaki gercek dislerinizde esas sararma var. Yaptirdiginiz disler cok dogal cok begendim kaca mal oldu
- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- 29 Şubat 2020
- 89
- 58
- 38
- 28
Bende öndeki ayrik dislerimi kaplattim fakat zamanla sarariyor dolgulu olan yerSadece üst iki disime bonding islemi yaptırdım ayrik olduğu için beğenmiyordum eskiye göre iyi oldu sanki ama dolgu olduğu için sonradan pişman olurmuyum sararma olur mu ?Eki Görüntüle 3232989 Eki Görüntüle 3232990 benim dışımda yaptıran varmi
Yoo benim 6 ay oldu düzenli fircaliyorim hiç bi değişim yokBende öndeki ayrik dislerimi kaplattim fakat zamanla sarariyor dolgulu olan yer
- 29 Şubat 2020
- 89
- 58
- 38
- 28
- 5 Aralık 2022
- 2.014
- 3.182
- 63
10 yıl önce önce ön iki disin arası çürümüş yaptırmıştım bi sorun olmadı bende sigara alkol vs kullanmıyorumSadece üst iki disime bonding islemi yaptırdım ayrik olduğu için beğenmiyordum eskiye göre iyi oldu sanki ama dolgu olduğu için sonradan pişman olurmuyum sararma olur mu ?Eki Görüntüle 3232989 Eki Görüntüle 3232990 benim dışımda yaptıran varmi
Benimde hiç bisey yok ilk günkü gibi hala düzenli fircaliyorum çok güzel olmus10 yıl önce önce ön iki disin arası çürümüş yaptırmıştım bi sorun olmadı bende sigara alkol vs kullanmıyorum
- 5 Aralık 2022
- 2.014
- 3.182
- 63
Ön dişlerimin araları çürümüş ve estetik dolgu yaptırmıştım kendi dişim gibi 10 yıl olduSadece üst iki disime bonding islemi yaptırdım ayrik olduğu için beğenmiyordum eskiye göre iyi oldu sanki ama dolgu olduğu için sonradan pişman olurmuyum sararma olur mu ?Eki Görüntüle 3232989 Eki Görüntüle 3232990 benim dışımda yaptıran varmi