Canım saclarını actırma sakın boyayla acmayı dene benimde basta dipler acık kumral uclarda hafif bakırlık wardı.) boyadıkca qitti 2.boyamada falan oturur renqi. Sacının neresi koyuysa ordan boyamaya basla acık olan yeride en son ve az bekletirsin denqelenir. icinede bence altın sarısı karıstır acılma daha fazla olur.)
2 hafta geçsin tekrar boyayıp koyarım resimleri tatlım .. kuaförler para tuzağı yapıp açıp koyuyorlar saçıo yüzden çok yıprandı zamanında saçlarım .. 2. boyamada tam oturur mu bilmiyorum ama artık oturması lazım başka yolu yok
Walla ben kuafore qttiqim halde diple uc arasında renk war wardı.) o kadar para wermeme raqmn bisey yapamadı.) anneme boyatarak düzeldi sacım. zaten kuaforlerdn hic memnun cıkmamısımdr bni anlamıyorlar.))
diğer başlıkta da sordum ama diyorlae ya boya boyayı açmaz diye o nasıl olacak
Acmaz olurmu ya kuaforler bile koyu renqi acmak icin acık bir renkle karıstırıyorlar.)
burada bi arkadaş öyle demişti boya boyayı açmaz dite .. şimdi altın sarı mı karıştırmalıyım bu sefer neva color yerine palette almayı düşünüyorum
Banada burdaki bir arkadas söyledi sac renqin koyuysa sarıyla, acıksa altın sarısıyla karıstr dedi.
Ama sen altın sarısıyla karıstır paletteyi sacının bir yerinde dene beqenirsen her yerini boyarsın.)
Ben her zaman öyle yapıyorum beqenerekte alsam mutlaka sacımın ufak bir kısmında deniyorum.))
Bende acık dore bakır aldım ama hala boyatamadım hep boyatcaqım zaman saclarımın renqi cok qüzel qeliyor.)))
dur bi deneyeyim daha 3 gün oldu günleri sayıyorum bir daha boyatmak için sevemedim bu rengi annem bayıldı ama o her rengime bayılır gerçi
evde kendimiz boyayamayız değil mi canım keşke öyle bir imkan olsa komşunun kızı boyuyor her defasnda benimkini:26:
açık dore bakır hiç görmedim bir de netten ona bakayım bu ara bakıra acayip sardım öyle böyle değil
Walla bazıları kendi boyuyor ama bnde o yetenek yok.))
Bende fena sardım ya benim sacım zaten acık üstüne direk tutar da iste ya kötü olursa korkusu war.)) Bide bn bu renqe qetireseye kadar 1senemi werdm.))))
o zaman sıkılıncaya kadar kullan bunu tatlım ilgin için çok teşekkür ederim karıştırma oranlarını nasıl yapmalıyım altın sarı ile ??
Sıkıldım aslında.) ama acabalarım war ya kötü olursa ya beqenmezsem falan.)
Bence 1tüp tarcın bakıra yarım tüp altın sarısı olsun :44:
deneyeceğim bunu canım 9-10 gün sonra kazaya kurban gitmem umarım artık altlar da açılsın yeter artık
Dene canım yine foto paylasırsın.)
Umarım istediqin qbi olur.)
(gece flash yok )
( gece + flashlı )
resimler bunlar arkadaşlar. bu gece yaptık hemen çektim koydum fotoları. neva color tarçın bakır yaptım ama istediğim renkle alakası yok üstelik uçları da olmadı koyu kaldı baya koyu kızıl gibi duruyor sonraki yıkamalarda ne olur bilmiyorum ama şuan dipler açık altlar koyu . üstler açık dediğime bakmayın oralar da resimdekine göre baya koyu..saçımda kestane vardı üzerine bakır balyaj attırdım ve beğenmedim hepten evde boyayayım dedim böyle oldu renk gittikçe kendini yeniler mi bilmiyorum ama dipler de tarçın bakır olmadı farklı bi hava verdi güzel de oldu ama bilmiyorum ben tarçın bakır istiyordum .. o kapağındaki renk için bir daha mı boyamam gerek .. uçlarındaki koyuluğu nasıl kıracağım yardım ederseniz sevinirim
ben sürekli tarçın bakır boyarım içinede baska bı renk katmam ama hıc senınkı gıbı olmuor.aynı kutudakı rengı oluo ama koyu sac ustune yaparsan tutmayabılır canım benım acık sac renk ustune yapıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?