Saç Rengi ve Saç Boyama ( resimli ) neva color tarçın bakır boyadım ama istediğim rengi elde edemedim yardım

hadi yaa .. üzüldüm canım bende kahve köpüğü üzerine kahve yapmıştım işte çok koyu oldu siyaha yakın kömür gibi çıkmıştım şampuanla rengi akıttı canım siyahlığı kırdığı için artık boyayabilirsin istediğin renge demişti bir konuş istersen kuaförle bilgi al bu şampuan dekolore ile ilgili

dün gittim sordum canım. Bekle akmasını dedi. saçın ince kendi aksın yoksa yıpranır dedi.
bende hiç tereddüt etmeden kestirdim. röfle yaptırcam ama bunun üzerine tutmaz dimiiii

evet canım da balyaj istemiyorum denedim onu sevemedim bir türlü evet çok gösteriyor saça hareket kazandırıyor ama adam gibi yapamadı işte kuaför yada bana böyle geliyor

tonunu guzel yakalasaydı begenırdın kesın balyaj begenılmez mı o koaforun becerıksızlıgıdır

dün gittim sordum canım. Bekle akmasını dedi. saçın ince kendi aksın yoksa yıpranır dedi.
bende hiç tereddüt etmeden kestirdim. röfle yaptırcam ama bunun üzerine tutmaz dimiiii

kızıl üzerine hangi renk yaptırabilirsin ki canım .. :26: biraz bekle o zaman ama beklemek istemiyorsan şampuanı tavsiye ediyorum çünkü bnmkler de ince telli+az ve kahve köpüğü yaptığım için baya yıpranmıştı 2 ay sonra normal kahve yaptım yıpranma tabiki oldu ama çok olmadı şampuandan dolayı sadece boyadan dolayı yıpranma oldu sonra 8 ay hiç boyamadım kendini toparlamaya başlamıştı çıtçıt aldım koyu renge boyattım ve 3 ay sonrasında bu tarçın bakır yaptım ben de açtırmaya korkuyorum

Son düzenleme:
tonunu guzel yakalasaydı begenırdın kesın balyaj begenılmez mı o koaforun becerıksızlıgıdır

ayakta alkışlıyorum seni :81: asıl kuaförüm doluydu bana vakit ayıramadı ki ben herşey için ona giderdim kızdım ona başkasına gittim sonuç böyle oldu işte 70 lira çöpeeee

tabi açılır canım neden olmasın ama bu boyacagın renk ve daha acık olan bir rengi karıstır. diger boyamada ıse sadece bu renge boya ozaman istedigin renk tam tutar bence.arada kızıllar var acılması azcık sorun olr ama birkac boyamada tutar

sarı çok mu açık kalır ki bir de karıştırma oranlarını biliyor musun canım tavsiye edeceğin bi oran var mı

ha anladım canım bılgılendırdıgın ıcın sagolasın ben 13 yasındayken 1 sene koaforde calısmıstım suan 27yasındayım kendı kasımı bıyıgımı baskasınınkını alabılıyorum cok guzel makyaj yapıyorum fon cekıyorum duz dalgalı baskasına boya yapmayı sevmem kesım yapabılıyorum uc kesım kat kesım kut kesım ovel kesım falan o donemlerde ogrenmıstım ve arada etrafımdakılere uygularım fakat bılmedıgım cok sey ogrenıyorum ozamanlarda olmayan seyler turedı 14 sene gecmıs aradanherseyıde bılmemem normal aslında kendıme ve cevreme yetecek yarıcak kadarını ogrendım hıc yapmadıgım halde oncesınde ablama 2 keredır rofle atıyorum mesela ve ınsanlar benım yaptıgıma ınanamıyor 5saat ugrstım ama pratıgım yoktu sonucta kendıme hayret edıyorum esım bıle ınanmıyodu ablamın sacındakı rofleyı benım yaptıgıma bende dıp roflesını paketlerken resımlere doktum sasırdıresmen ınsanın bıraz becerısı varsa nasıl yapıldıgını dıkkatlıce ızlerse yapamıcagı sey yok bence.BEN UZNZAMANDIR BALYAJ ISTIYORUM AMA SIYAH BOYA YUZUNDEN YAPTIRAMADIM AKITMA ISLEMI YAPTIRDIM KOFORUN UZERINE BOYADIGI RENK COK CIRKINDI TURUNCULUKLAR VARDI GUYA KULLU KUMRAL YAPTI COK CIRKINDI KAYINBABAM KOAFOR DEDIM BU SACLA DISARI CIKAMAM ERTESI GUN KOYU KAHVE ORTA KAHVE ACIK KAHVE ALDIK BOYADIK YETMEDI BI KOYU KAHVE DAHA ALDIK UZUN VE BIRAZ GUR OLDUGUNDAN.SIMDILERDE AKTI ACILDI TUAF BI RENK OLDU KAYINBABAMA KUMRALA BOYAYALIM UZERINE BALYAJ ATTIRCAM DEDIM OLMAZ TUTMAZ DEDI BUNUN UZERINE ATTIRMAYI DENICEM AMA PEK UMUDUM YOK DIPTEN KOYU KESTANE CIKMIS 2PARMAK DIGERLERIFINDIK KABUGU RENGI GIBI AY BILMIYORUM COK TAKTIM KAFAYA BALYAJ ISTIYORUM BEN BANANE BANANE ISTIYORUM YA SACINI KOYU RENGE BOYAMAK ISTEYEN ARKADASLAR BENCE IYI DUSUNUN!YARIN OBURGUN SIKILDIGINIZDA ZORLANACAKSINIZ MUMKUN OLDUGUNCA SIYAHTAN KESTANEDEN UZAK DURUN!

sarı çok mu açık kalır ki bir de karıştırma oranlarını biliyor musun canım tavsiye edeceğin bi oran var mı

senin diplerin istedigin renge yaklasmıs alt tarafı acmak gerek o yuzden ; koyu olan boyanın %25 ini açık olan boyanın %75ini bir kapta karıstır dip boyasını uygula bekledkten sonrada diger kalanı sacının tamamına uygula canım .ben m sacım gur ve boyayı cok cabuk emdıgı ıcın cok az su koyuyordum ıcıne ama asırıya kacmadan hem bıraz sulandırıyor rengınıde acıyormus dıye duymustm ama bılmıorm ne kadar dogrudur arkadasımın kuafoıru yapıyomus benm rengımde acık oluyor oyle yapınca . ins yardımcı olabılmısımdır

ayakta alkışlıyorum seni :81: Asıl kuaförüm doluydu bana vakit ayıramadı ki ben herşey için ona giderdim kızdım ona başkasına gittim sonuç böyle oldu işte 70 lira çöpeeee

e sende eskı koforune haksızlık etmıssın bekleseydın ole olmazdı acele ıse seytan karısıverıyor valla

pardon canımda bu dedıklerın bu arkadas ıcın gecerlı olamaz boya boyayı acmaz dıyıp duruyoruz burda ba koyuya boyanmamıs saclar ıcın olabılır sadece yada boyasız saclar ıcın uygun olur

pardon canımda bu dedıklerın bu arkadas ıcın gecerlı olamaz boya boyayı acmaz dıyıp duruyoruz burda ba koyuya boyanmamıs saclar ıcın olabılır sadece yada boyasız saclar ıcın uygun olur

boya boyayı acmıyorsa ben koyu kumraldan bal köpügüne nasıl döndürdüm :44:

anlamadım şimdi sarı katmam gerekiyor mu gerekmiyor mu saçı açar mı açmaz mı

canım biliyormusun bende ilk saçımı boyıycam zaman açıcı kullanmıştım önce 00 ama hiç zannettiğim gibi olmadı,aynı açıcıyı ablamda denedi ama maşallah sapsarı olmuştu nedeni ne bilmiyorum olmamasının,işte neyse üstüne boyadım ve bu saç rengine kavuştum ilkinde sevindim zati istediğim renkte olmuştu pek sarı saç gitmezdi çünkü bana ama bu rengi herkez yakıştırdı yüzüme mutlu olmuştum,darısı başına,ama boyadığım rengi görmen lazımdı sarının en açık tonunu sürdüm ama sonuç buuu

o zaman en iyisi saçlarımı bi kuaföre sormam .. kafam çok karıştı çünkü.. ya üzerine bir daha boyayacağım uçlar aynı olmazsa.. ya içine sarı karıştıracağım tarçın bakır olması için ya açtırıp tarçın bakır yapacağım .. yada böyle gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…