senin saçına baktım da benimkinden gayet güzel görünüyor. bende 2 gün önce bıyadım tarçın bakıra(palette)
bildiğin kıpkızıl oldu. Uzundu saçlarım kısacıcık kestirdim. enseme bile değmiyor o kadar kısa. Sevmiyorum kızılı.
akıttır diyorlar ama çok yıpratırmış zaten 3 tel saçım var. :84:
hadi yaa .. üzüldüm canım bende kahve köpüğü üzerine kahve yapmıştım işte çok koyu oldu siyaha yakın kömür gibi çıkmıştım şampuanla rengi akıttı canım siyahlığı kırdığı için artık boyayabilirsin istediğin renge demişti bir konuş istersen kuaförle bilgi al bu şampuan dekolore ile ilgili
evet canım da balyaj istemiyorum denedim onu sevemedim bir türlü evet çok gösteriyor saça hareket kazandırıyor ama adam gibi yapamadı işte kuaför yada bana böyle geliyor
dün gittim sordum canım. Bekle akmasını dedi. saçın ince kendi aksın yoksa yıpranır dedi.
bende hiç tereddüt etmeden kestirdim. röfle yaptırcam ama bunun üzerine tutmaz dimiiii
tonunu guzel yakalasaydı begenırdın kesın balyaj begenılmez mı o koaforun becerıksızlıgıdır
ilk denememde olduu senin niye tutmadı acep
Eki Görüntüle 232376 Eki Görüntüle 232377 Eki Görüntüle 232378 Eki Görüntüle 232379
tabi açılır canım neden olmasın ama bu boyacagın renk ve daha acık olan bir rengi karıstır. diger boyamada ıse sadece bu renge boya ozaman istedigin renk tam tutar bence.arada kızıllar var acılması azcık sorun olr ama birkac boyamada tutar
evet birkaç boyamadan sonra gitsin de bu renk sorun değil yani ..
canım şampuan dekolore diye geçiyor bak şöyle..
1.Dekolorasyon işleminin Tanımı
Dekolorasyon saçın doğal olan veya boyalı olan rengini açılmasına istenilen açıklıkta yapılmasına yardım eden ve istenilen açıklıkta oksijen ve oreal’la karıştırılarak yapılan bir kimyasal işlemdir.
2.Dekolorasyon İşleminin amacı
Genelde koyu renk saçlarda uyguladığımız bir işlemdir. Saçlar yıpratmadan koyudan açığa geçmede uygulamış olduğumuz boya öncesi ön işlemdir. Saçlar boyalı veya doğal saçları açma işlemidir. Dikkatle yapıldığında saçlara zarar vermez uygulanacak rengin daha net,daha güzel,daha parlak ve rengin daha iyi oturmasını sağlar.
sarı çok mu açık kalır ki bir de karıştırma oranlarını biliyor musun canım tavsiye edeceğin bi oran var mı
ayakta alkışlıyorum seni :81: Asıl kuaförüm doluydu bana vakit ayıramadı ki ben herşey için ona giderdim kızdım ona başkasına gittim sonuç böyle oldu işte 70 lira çöpeeee
senin diplerin istedigin renge yaklasmıs alt tarafı acmak gerek o yuzden ; koyu olan boyanın %25 ini açık olan boyanın %75ini bir kapta karıstır dip boyasını uygula bekledkten sonrada diger kalanı sacının tamamına uygula canım .ben m sacım gur ve boyayı cok cabuk emdıgı ıcın cok az su koyuyordum ıcıne ama asırıya kacmadan hem bıraz sulandırıyor rengınıde acıyormus dıye duymustm ama bılmıorm ne kadar dogrudur arkadasımın kuafoıru yapıyomus benm rengımde acık oluyor oyle yapınca . Ins yardımcı olabılmısımdır
pardon canımda bu dedıklerın bu arkadas ıcın gecerlı olamaz boya boyayı acmaz dıyıp duruyoruz burda ba koyuya boyanmamıs saclar ıcın olabılır sadece yada boyasız saclar ıcın uygun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?