Ben de koyu renk mağduruyum saçlarımı siyaha boyuyorum başka renge çevirmek istedim malesef tutmadı açıcısız.
Açıcı kullanmaya cesaret edemiyorum ben o yüzden açıcılar hakkında pek bilgim yok ama kolestonun çok yaktığını uzak durulması gerektiğini okumuştum çoğu yerde paletteyi önerenler oluo ama dediğim gibi ben cesaret edemedim.
Paletteyi deneyebilirsin sen.
Sanırım diplerin gelmiş halde boyadın saçlarını dipler daha açık olmuş o yüzden,altların yıkamayla açılması çok zor...
bende aynı durumdayım 1 sene evvel sıyaha boyadım saclarımı sıkıldım balyaj yaptırmak ıstedım kofore 100lıra bayılıp actırmak zorunda kaldım sıyahtan uzak durmak lazım genede ıstedıgım sonuca ulasamadım renk olarak
hayır 2 hafta önce balyaj yaptırdım canım balyajın üstleri öyle oldu diğer yerler 1 ton koyu oldu altlar da 3-4 ton var diyebilirim .. sadece altlara uygulasam açıcıyı acaba olur mu ki .. açmaya da korkuyorum cesaret edemiyorum ..
sadece uçlara uygulamak gibi bi şansım var mı acaba ..
canım ya sac bu rıske atmaya degermı ya sacların yanarsa bu tur seylerı kofore yaptırmak lazım balyajın nerek merak ettım
canım ıstersen uygula olabılır ama co ıyı ayarlamak lazım sımdı sen kendın evde acıp tekrar uzerıne boya yapmak mı ıstıyosun tarcın bakır
canım burda kendım sacımı acıcıyla actım dıyıp resım gosteren cok arkadas var onların sayfalarına bakıp neyle actıklarını nasıl actıklarını ogrensene valla yapan arkadasları cokta basarılı ve cesaretlı buluyorum acıkcası
koyu renk üzerine daha açık bir boya tutmaz
kuaföre gidip alttaki boyayı sildirip
istediğiniz renge boyatın
valla ben bazen rengimi koyulastırıyorum sonra istedigim zaman açıyorum daha acık renge boyayarak ama 2 boyamada daha belirgin oluyor renk
Saçını sarıya kadar açmazsan tam istediğin renk tutmaz sadece uçları açıcıyla açarsan karmakarışık renkler olma ihtimali var saçında
Her yeri eşit olarak açmalısın ki her yer aynı renk olsun canım
haklısın canım .. saçlar dayanır mı bilemem kel gibiyim doğuştan az saçlarım o zaman sadece beklemek mi düşüyor bana
koyu renk üzerine daha açık bir boya tutmaz
kuaföre gidip alttaki boyayı sildirip
istediğiniz renge boyatın
Saçların azsa hiç bulaşma açıcıya pişman olursun.
Koyu bi renkle kapatabilirsin çok rahatsızsan :/
canım bende sıldıreyım boyayı dıye kuafore gıtmıstım koaför sılme ıslemını boyadıktan sonra ılk 3gunde yapabıleceklerını soledı benımde 1 sene olmustu olmaz asla dedı daha sonrada baska bır koafore gıttım akıtacaz boyanın dedı 100lıra ıstedı bıde baktım orayelı surdu kafama (röfle ılacı acıcı)akıtmadan kasıt oymus
resımde hıcte ole kel gıbı durmuyosun sacların duz ve ınce tellı oldugu ıcın az gozukuyo olabılır sana tavsıye vereyım mı ablamın saclarıda senın gıbıydı sarı rofle yaptım su an oldugundan cok gur gozukuyor ınanamazsın canım acık renk atılan rofle balyaj sacın cok hacımlı gozukmesını saglıyor
aslında bir şampuan vardı geçen sene kuaför onu kullanmıştı ben koleston kahve ile boyadım siyaha yakın tuttu yaklaşık 3 ton filan açmıştı açık kahve olmuştu saçlarım maliyeti de uygundu öyle açıcı ile saçlarımı mahvetmek istemedim iyi ki yapppmamışım kel kalırdım sanırım ama saçlarım yine de o kadar işlemden sonra mahvoldu yani.. önce şampuanı yapıyor bekletiyor ve yıkıyor o kadar basit bi işlemdive 30 yada 40 liramı almıştı
canım zeminde kendi saçların olduğu için hemen açılmıştır
fakat altta boya olduğu için açıcı kullanmadan istediğin renk tutmaz ki kuaförler bile ilk boyadıklarında rengi tam elde edemiyorlar bir kaç boyamadan sonra güzellşiyor renk
allahallah hıc bole bısey duymamıstım koforden kofere degısıyor demekkı ama sampuanın ıcıne kesın acıcı koyuyordur:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?