Saç Rengi ve Saç Boyama ( resimli ) neva color tarçın bakır boyadım ama istediğim rengi elde edemedim yardım

bende aynı durumdayım 1 sene evvel sıyaha boyadım saclarımı sıkıldım balyaj yaptırmak ıstedım kofore 100lıra bayılıp actırmak zorunda kaldım sıyahtan uzak durmak lazım genede ıstedıgım sonuca ulasamadım renk olarak

sadece uçlara uygulamak gibi bi şansım var mı acaba ..

canım ya sac bu rıske atmaya degermı ya sacların yanarsa bu tur seylerı kofore yaptırmak lazım balyajın nerek merak ettım

canım burda kendım sacımı acıcıyla actım dıyıp resım gosteren cok arkadas var onların sayfalarına bakıp neyle actıklarını nasıl actıklarını ogrensene valla yapan arkadasları cokta basarılı ve cesaretlı buluyorum acıkcası

koyu renk üzerine daha açık bir boya tutmaz
kuaföre gidip alttaki boyayı sildirip
istediğiniz renge boyatın

valla ben bazen rengimi koyulastırıyorum sonra istedigim zaman açıyorum daha acık renge boyayarak ama 2 boyamada daha belirgin oluyor renk

Saçını sarıya kadar açmazsan tam istediğin renk tutmaz sadece uçları açıcıyla açarsan karmakarışık renkler olma ihtimali var saçında
Her yeri eşit olarak açmalısın ki her yer aynı renk olsun canım

canım ya sac bu rıske atmaya degermı ya sacların yanarsa bu tur seylerı kofore yaptırmak lazım balyajın nerek merak ettım

kahve boya vardı üzerine turuncuya yakın bi renk yaptı normal bakır oldu canım

canım ıstersen uygula olabılır ama co ıyı ayarlamak lazım sımdı sen kendın evde acıp tekrar uzerıne boya yapmak mı ıstıyosun tarcın bakır

aslında açmak istemiyorum riske atıp kel kalmak istemiyorum ama tek çare bu diyorlar evet tarçın bakır istiyorum canım

işte o cesaret mesele evet bakmakta fayda var teşekkür ederim

çıtçıt aldım 3 ay önce 300 lira 25 boya tuttu zaten balyaj yaptırdım artı kesim 70 verdim şuan mali bakımdan sildiremem heralde ama teşekkür ederim
valla ben bazen rengimi koyulastırıyorum sonra istedigim zaman açıyorum daha acık renge boyayarak ama 2 boyamada daha belirgin oluyor renk

yani benim saçım da bir dahaki boyamaya düzelebilir mi açıcı olmadan

haklısın canım .. saçlar dayanır mı bilemem kel gibiyim doğuştan az saçlarım o zaman sadece beklemek mi düşüyor bana

canım bende sıldıreyım boyayı dıye kuafore gıtmıstım koaför sılme ıslemını boyadıktan sonra ılk 3gunde yapabıleceklerını soledı benımde 1 sene olmustu olmaz asla dedı daha sonrada baska bır koafore gıttım akıtacaz boyanın dedı 100lıra ıstedı bıde baktım orayelı surdu kafama (röfle ılacı acıcı)akıtmadan kasıt oymus

Son düzenleme:
Saçların azsa hiç bulaşma açıcıya pişman olursun.
Koyu bi renkle kapatabilirsin çok rahatsızsan :/

yoo rahatsız edici bi koyuluk değil hoş bi koyuluk ama tek renk olsun istiyorum derdim bu .. şu boyaya bulaşmamak en iyisiydi ama bir kez bulaşınca aman dip geldi aman kendi rengime döneyim sonra merakla açıcılarla saçlar açılır yine aynı yol kat edilir akıllanmayız biz tarçın bakır tutkusu oluştu bende bir anda önce balyaj sonra da tamamen boyamak istedim sonuç bu oldu beğendiler de ama işte tarçın bakırı istiyor gönül ..

aslında bir şampuan vardı geçen sene kuaför onu kullanmıştı ben koleston kahve ile boyadım siyaha yakın tuttu yaklaşık 3 ton filan açmıştı açık kahve olmuştu saçlarım maliyeti de uygundu öyle açıcı ile saçlarımı mahvetmek istemedim iyi ki yapppmamışım kel kalırdım sanırım ama saçlarım yine de o kadar işlemden sonra mahvoldu yani.. önce şampuanı yapıyor bekletiyor ve yıkıyor o kadar basit bi işlemdi ve 30 yada 40 liramı almıştı

resımde hıcte ole kel gıbı durmuyosun sacların duz ve ınce tellı oldugu ıcın az gozukuyo olabılır sana tavsıye vereyım mı ablamın saclarıda senın gıbıydı sarı rofle yaptım su an oldugundan cok gur gozukuyor ınanamazsın canım acık renk atılan rofle balyaj sacın cok hacımlı gozukmesını saglıyor

evet canım da balyaj istemiyorum denedim onu sevemedim bir türlü evet çok gösteriyor saça hareket kazandırıyor ama adam gibi yapamadı işte kuaför yada bana böyle geliyor

canım zeminde kendi saçların olduğu için hemen açılmıştır
fakat altta boya olduğu için açıcı kullanmadan istediğin renk tutmaz ki kuaförler bile ilk boyadıklarında rengi tam elde edemiyorlar bir kaç boyamadan sonra güzellşiyor renk

allahallah hıc bole bısey duymamıstım koforden kofere degısıyor demekkı ama sampuanın ıcıne kesın acıcı koyuyordur:44:

evet birkaç boyamadan sonra gitsin de bu renk sorun değil yani ..

allahallah hıc bole bısey duymamıstım koforden kofere degısıyor demekkı ama sampuanın ıcıne kesın acıcı koyuyordur:44:

canım şampuan dekolore diye geçiyor bak şöyle..
1.Dekolorasyon işleminin Tanımı
Dekolorasyon saçın doğal olan veya boyalı olan rengini açılmasına istenilen açıklıkta yapılmasına yardım eden ve istenilen açıklıkta oksijen ve oreal’la karıştırılarak yapılan bir kimyasal işlemdir.

2.Dekolorasyon İşleminin amacı
Genelde koyu renk saçlarda uyguladığımız bir işlemdir. Saçlar yıpratmadan koyudan açığa geçmede uygulamış olduğumuz boya öncesi ön işlemdir. Saçlar boyalı veya doğal saçları açma işlemidir. Dikkatle yapıldığında saçlara zarar vermez uygulanacak rengin daha net,daha güzel,daha parlak ve rengin daha iyi oturmasını sağlar.

senin saçına baktım da benimkinden gayet güzel görünüyor. bende 2 gün önce bıyadım tarçın bakıra(palette)
bildiğin kıpkızıl oldu. Uzundu saçlarım kısacıcık kestirdim. enseme bile değmiyor o kadar kısa. Sevmiyorum kızılı.
akıttır diyorlar ama çok yıpratırmış zaten 3 tel saçım var. :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…