tatlım ben bu rengi hiç yapmadım ama sitede okuduklarıma bakarak kızlar bu rengi direk vurmuyorlar bu renk artı hep açık bir renk alıyorlar öyle boyuyorlar sende öyle yapmalısın ... şuan ki saç renginde cidden güzel ama koyu yani hiç bakır gibi değil böyle şarap kızılı gibi ...
teşekkürler canım ..uçlar için ne yapabilirim bi fikriniz var mıEwet canım sitedeki arkadaslar sac renqin koyuysa acık bir sarıyla sac renqin acıksa altın sarısıyla karıstırıyorlar tarcın bakırı. Üzülme tatlım ilk boyamada istediqin sonucu alamayabilirsin boyadıkca oturur renqi.)
2 hafta sonra boyayabilirsin sonuçta saç boyuyorsun fazla yıpranacağını sanmıyorum ... şöyle yapabilirsin uclar için daha açan bir oksidasyon kullanırsın dipler iin farklı bir oksidasyon o zaman fark kapanır
canım saçının rengını önce sarıyla bır guzel yakmalısın kı tarçın bakırı tutturasın !!daha sonra tarçın bakıra boya ama aktığı zaman felaket duruyor sürekli boya isteyen bır saç çıkıyor ortaya
sanırım kel kalırım o zaman evet bunu başarabilriimbunun üstüne bir daha yapsam daha yaklaşmış olmaz mıyım bir de uçlarin koyuluğuna önerebiceceğin birşey var mı
yoğun bir açıçıyla açman şart koyuluk en fazla yanık bır turuncuya döner ama istediğin saç rengı tutar koleston röfle setını önerırım en iyisi o bence yakıyor ama saçın rengının hakkını verıyor gerçekten
Kestanenin üstüne o rengin tutması imkansız zaten :26:
Saçına açıcı uygulayıp öyle boyamalıydın malesef koyu boyalı saçlara o tür renkler olmuo :/
Boyayı akıtmaktan başka çaren yok gibi görünüo o saç rengini elde edebilmek için sarıya kadar açılmalı saç ama uçlar her zaman biraz daha koyu kalıo açtırsan bile.
Bikaç boyamada o rengin oturacağını hiç sanmıyorum...
teşekkürler.. önerebileceğin bir açıcı var mı evde kendim uygulamak istiyorum .. bu renk bu sabah biraz daha açılmış gibi geldi gözüme ama altlar yine koyu ..
Kestanenin üstüne o rengin tutması imkansız zaten :26:
Saçına açıcı uygulayıp öyle boyamalıydın malesef koyu boyalı saçlara o tür renkler olmuo :/
Boyayı akıtmaktan başka çaren yok gibi görünüo o saç rengini elde edebilmek için sarıya kadar açılmalı saç ama uçlar her zaman biraz daha koyu kalıo açtırsan bile.
Bikaç boyamada o rengin oturacağını hiç sanmıyorum...
Ben de koyu renk mağduruyum saçlarımı siyaha boyuyorum başka renge çevirmek istedim malesef tutmadı açıcısız.
Açıcı kullanmaya cesaret edemiyorum ben o yüzden açıcılar hakkında pek bilgim yok ama kolestonun çok yaktığını uzak durulması gerektiğini okumuştum çoğu yerde paletteyi önerenler oluo ama dediğim gibi ben cesaret edemedim.
Paletteyi deneyebilirsin sen.
Sanırım diplerin gelmiş halde boyadın saçlarını dipler daha açık olmuş o yüzden,altların yıkamayla açılması çok zor...
katılıyorum asla tutmaz boya boyayı acmaz cunku dıplerının daha acık olmasının nedenıde yenı uzayan boyasız olmasıdır ıstersenız 10kez boyayın orayelle actırmadan acılmaz rengı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?