Saç Rengi ve Saç Boyama ( resimli ) neva color tarçın bakır boyadım ama istediğim rengi elde edemedim yardım

deniz1992

♥ vefasızın sermayesi yalanmış.. ♥
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
1.663
135
373
(gece flash yok )

( gece + flashlı )

resimler bunlar arkadaşlar. bu gece yaptık hemen çektim koydum fotoları. neva color tarçın bakır yaptım ama istediğim renkle alakası yok üstelik uçları da olmadı koyu kaldı baya koyu kızıl gibi duruyor sonraki yıkamalarda ne olur bilmiyorum ama şuan dipler açık altlar koyu . üstler açık dediğime bakmayın oralar da resimdekine göre baya koyu..saçımda kestane vardı üzerine bakır balyaj attırdım ve beğenmedim hepten evde boyayayım dedim böyle oldu renk gittikçe kendini yeniler mi bilmiyorum ama dipler de tarçın bakır olmadı farklı bi hava verdi güzel de oldu ama bilmiyorum ben tarçın bakır istiyordum .. o kapağındaki renk için bir daha mı boyamam gerek .. uçlarındaki koyuluğu nasıl kıracağım yardım ederseniz sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
bu da boyanın kutusu ..

bu da boyanın kutusu ..

k bakmayın 2 kez göndermiş ....

tatlım ben bu rengi hiç yapmadım ama sitede okuduklarıma bakarak kızlar bu rengi direk vurmuyorlar bu renk artı hep açık bir renk alıyorlar öyle boyuyorlar sende öyle yapmalısın ... şuan ki saç renginde cidden güzel ama koyu yani hiç bakır gibi değil böyle şarap kızılı gibi ...

Ewet canım sitedeki arkadaslar sac renqin koyuysa acık bir sarıyla sac renqin acıksa altın sarısıyla karıstırıyorlar tarcın bakırı. Üzülme tatlım ilk boyamada istediqin sonucu alamayabilirsin boyadıkca oturur renqi.)

bi sonraki boyanda oksidasyonun 9la 12lik olsun bence o renk tam olmasada yaklaşırsın die dusunuyorum canım

tatlım kestane tarçın bakır için koyu bir renk, ben tarçın bakırı 5 ay falan kullandım geçen hafta kahve köpüğü yaptım ama eski tonu tutturma konusunda şuan renk açılmasına rağmen tereddütlerim var. Açık zeminde tarçın bakır daha kolay tutuyor. Sana resimle örnek veriyim hatta

Zemin bu tondayken tarçın bakır bu tonda olmuştu ki ilk başlarda çok turuncuydu 3.den sonra oturdu renk

teşekkürler canım ..ben de düşündüm onu ama daha kötü olabileceğinden korktum saçımı mahvermek istemiyorum çünkü .. bir de boyadım ve yıkadım resmi öyle çektim sabah kalktım ki yastık filan turuncu 2 haftada belki açılır umudum o sonra bir daha boyarım ..

teşekkürler canım ..uçlar için ne yapabilirim bi fikriniz var mı

Zemin bu tondayken tarçın bakır bu tonda olmuştu ki ilk başlarda çok turuncuydu 3.den sonra oturdu renk

Eki Görüntüle 232170 [/QUOTE]
teşekkürler canım .. yani karıştırmama gerek var mı sarı ile .. bir de bu oran ne olmalı karıştırmak gerekiyorsa ..

2 hafta sonra boyayabilirsin sonuçta saç boyuyorsun fazla yıpranacağını sanmıyorum ... şöyle yapabilirsin uclar için daha açan bir oksidasyon kullanırsın dipler iin farklı bir oksidasyon o zaman fark kapanır

teşekkürler canım inşallah bulurum oksidasyonu bunu marketten almıştım çünkü

canım saçının rengını önce sarıyla bır guzel yakmalısın kı tarçın bakırı tutturasın !! daha sonra tarçın bakıra boya ama aktığı zaman felaket duruyor sürekli boya isteyen bır saç çıkıyor ortaya

sanırım kel kalırım o zaman evet bunu başarabilriim bunun üstüne bir daha yapsam daha yaklaşmış olmaz mıyım bir de uçlarin koyuluğuna önerebiceceğin birşey var mı

sanırım kel kalırım o zaman evet bunu başarabilriim bunun üstüne bir daha yapsam daha yaklaşmış olmaz mıyım bir de uçlarin koyuluğuna önerebiceceğin birşey var mı

yoğun bir açıçıyla açman şart koyuluk en fazla yanık bır turuncuya döner ama istediğin saç rengı tutar koleston röfle setını önerırım en iyisi o bence yakıyor ama saçın rengının hakkını verıyor gerçekten

sonra saçı kendine getirmek çok zor oluyor ince telli + az saçım var .. teşekkür ederim canım ..

ayrıca saç uçlarımı açmak istiyorum bunun üzerine koyu bi renk olur sanırım .. evde kendim açabilir miyim acaba sadece uçları istiyorum artık saçım tek renk olsun istiyorum ..

Kestanenin üstüne o rengin tutması imkansız zaten :26:
Saçına açıcı uygulayıp öyle boyamalıydın malesef koyu boyalı saçlara o tür renkler olmuo :/
Boyayı akıtmaktan başka çaren yok gibi görünüo o saç rengini elde edebilmek için sarıya kadar açılmalı saç ama uçlar her zaman biraz daha koyu kalıo açtırsan bile.
Bikaç boyamada o rengin oturacağını hiç sanmıyorum...

teşekkürler.. önerebileceğin bir açıcı var mı evde kendim uygulamak istiyorum .. bu renk bu sabah biraz daha açılmış gibi geldi gözüme ama altlar yine koyu .. bu rengimin üzerine tarçın bakırı sarı ile karıştırsam nasıl bi renk ortaya çıkar sizce

Son düzenleme:
teşekkürler.. önerebileceğin bir açıcı var mı evde kendim uygulamak istiyorum .. bu renk bu sabah biraz daha açılmış gibi geldi gözüme ama altlar yine koyu ..

Ben de koyu renk mağduruyum saçlarımı siyaha boyuyorum başka renge çevirmek istedim malesef tutmadı açıcısız.
Açıcı kullanmaya cesaret edemiyorum ben o yüzden açıcılar hakkında pek bilgim yok ama kolestonun çok yaktığını uzak durulması gerektiğini okumuştum çoğu yerde paletteyi önerenler oluo ama dediğim gibi ben cesaret edemedim.
Paletteyi deneyebilirsin sen.
Sanırım diplerin gelmiş halde boyadın saçlarını dipler daha açık olmuş o yüzden,altların yıkamayla açılması çok zor...

katılıyorum asla tutmaz boya boyayı acmaz cunku dıplerının daha acık olmasının nedenıde yenı uzayan boyasız olmasıdır ıstersenız 10kez boyayın orayelle actırmadan acılmaz rengı

katılıyorum asla tutmaz boya boyayı acmaz cunku dıplerının daha acık olmasının nedenıde yenı uzayan boyasız olmasıdır ıstersenız 10kez boyayın orayelle actırmadan acılmaz rengı

hayır 2 hafta önce balyaj yaptırdım canım balyajın üstleri öyle oldu diğer yerler 1 ton koyu oldu altlar da 3-4 ton var diyebilirim .. sadece altlara uygulasam açıcıyı acaba olur mu ki .. açmaya da korkuyorum cesaret edemiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…