- 2 Ekim 2009
- 1.663
- 135
- 373
(gece flash yok )
( gece + flashlı )
resimler bunlar arkadaşlar. bu gece yaptık hemen çektim koydum fotoları. neva color tarçın bakır yaptım ama istediğim renkle alakası yok üstelik uçları da olmadı koyu kaldı baya koyu kızıl gibi duruyor sonraki yıkamalarda ne olur bilmiyorum ama şuan dipler açık altlar koyu . üstler açık dediğime bakmayın oralar da resimdekine göre baya koyu..saçımda kestane vardı üzerine bakır balyaj attırdım ve beğenmedim hepten evde boyayayım dedim böyle oldu renk gittikçe kendini yeniler mi bilmiyorum ama dipler de tarçın bakır olmadı farklı bi hava verdi güzel de oldu ama bilmiyorum ben tarçın bakır istiyordum .. o kapağındaki renk için bir daha mı boyamam gerek .. uçlarındaki koyuluğu nasıl kıracağım yardım ederseniz sevinirim![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
( gece + flashlı )
resimler bunlar arkadaşlar. bu gece yaptık hemen çektim koydum fotoları. neva color tarçın bakır yaptım ama istediğim renkle alakası yok üstelik uçları da olmadı koyu kaldı baya koyu kızıl gibi duruyor sonraki yıkamalarda ne olur bilmiyorum ama şuan dipler açık altlar koyu . üstler açık dediğime bakmayın oralar da resimdekine göre baya koyu..saçımda kestane vardı üzerine bakır balyaj attırdım ve beğenmedim hepten evde boyayayım dedim böyle oldu renk gittikçe kendini yeniler mi bilmiyorum ama dipler de tarçın bakır olmadı farklı bi hava verdi güzel de oldu ama bilmiyorum ben tarçın bakır istiyordum .. o kapağındaki renk için bir daha mı boyamam gerek .. uçlarındaki koyuluğu nasıl kıracağım yardım ederseniz sevinirim
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Son düzenleyen: Moderatör: