Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

ozelden resmını atda uygun bı resım bulalım onu gotur yaptrcagın yere olarmı

güzel ama gözlere dikkat çektiğin için dudaklarına daha uçuk tonlarda bi ruj kullanmalıydın..

eheheh kız miriana yap bi yorum..makyajlar çok güzel arakadaşım hepsine bakmanı öneririm.mirianacım sen burdaki glosları sade sürdün ama dimi altına ruj sürmedenki hallari bunlarr.çok beğendim kesin alıcammteşkkkür ederim bu arada bu topik çok güzelmiş

gercek renklerını anlasılsın dıye tek surdum canım rujsuz ..ama emın ol ışıl ışıllar cok guzel parlıolar net cıkmadı ftodan ben bıraz ıddıa severımde o açıdan

bende iddalı renkleri severim canımm o yüüzden makyajlarını çok beğendim..ben hep avondan alıyordum başka markalara pek güvenemiyodum ama çok hoşlar artık avonla ilşkimi kesiyorum bu akşamdan itibaren

bebekim benim dudaklar değil onlar miriananın hani benim olsalar isimlerini öğrenmek için yükledim

tesekurler fıstıklarrrrrrrrrrrrrr
lacrıma ıletıne hastayım bebegımmmm
kız geceyelı farda flormar cecıle golden rose
rujda ve glosta yıne flormar ve golden rose tek gecerım sac topıgmde cok soru bırıktı oraya gecıyrum daaa mucx

ahahah ben de senin imzanı gördüm şu anda be koptum
ayy miri bana bi el at anam yaa güzelleşmek istiyomm
olaya ben dünyanın en gözel garısıyamm diyerek mi başlasam acaba

ben de bende istiyorum en güzel olmak ben saçlarıma istiyorum değişiklik saç topiğine geliyorum

ahahah ben de senin imzanı gördüm şu anda be koptum
ayy miri bana bi el at anam yaa güzelleşmek istiyomm
olaya ben dünyanın en gözel garısıyamm diyerek mi başlasam acaba

lacrima öldürdün beni yaa ben dünyanın en güzel garısıyamm ahaha evet kız güzelleşelim

evet olaya aynen o cumleyle baslıycan de bakam ne ıstersın benden nerene el atam :94:

genel canımyaa
geçen gün saçımı kestirdim belimdeydi, bi karış gitti kat attırdım..
güzel oldu ama fönlüydü şimdi ne bileyim yaa
bi de kıyafet konusu var
bir sürü kıyafetim var ama beceremiyorum sanki yaa
bi de makyaj olayı var ki hiç girmiimmm

lacrima öldürdün beni yaa ben dünyanın en güzel garısıyamm ahaha evet kız güzelleşelim

içelim güzelleşelim anamm

tamam canım, msjını beklemedeyim o halde..
iyi bayramlar bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…