- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
onuda not aldım çok teşkkr ederm cnm
yooooo bn asla o klasik makyajlardan hoşlanmıorm cnm,
şöle su gbi olmalı ve asla abartı olmamalı sence nasıl olmalı
çok komik oldu di mi mani gbi
vişne cürüğü çok büyük durmamz mı cnm hani yaşı büyük göstermez mi ?
gerçi uzman sensin hadi bana bi el at :87:
ozelden resmını atda uygun bı resım bulalım onu gotur yaptrcagın yere olarmı
güzel ama gözlere dikkat çektiğin için dudaklarına daha uçuk tonlarda bi ruj kullanmalıydın..
eheheh kız miriana yap bi yorum..makyajlar çok güzel arakadaşım hepsine bakmanı öneririm.mirianacım sen burdaki glosları sade sürdün ama dimi altına ruj sürmedenki hallari bunlarr.çok beğendim kesin alıcammteşkkkür ederim bu arada bu topik çok güzelmiş
bebekim benim dudaklar değil onlar miriananın hani benim olsalar isimlerini öğrenmek için yükledim
tesekurler fıstıklarrrrrrrrrrrrrr
lacrıma ıletıne hastayım bebegımmmm
kız geceyelı farda flormar cecıle golden rose
rujda ve glosta yıne flormar ve golden rose tek gecerım sac topıgmde cok soru bırıktı oraya gecıyrum daaa mucx
ahahah ben de senin imzanı gördüm şu anda be koptum
ayy miri bana bi el at anam yaa güzelleşmek istiyomm
olaya ben dünyanın en gözel garısıyamm diyerek mi başlasam acaba
evet olaya aynen o cumleyle baslıycan de bakam ne ıstersın benden nerene el atam :94:
lacrima öldürdün beni yaaben dünyanın en güzel garısıyamm ahaha evet kız güzelleşelim
bence max factor canım ..tombulda guzeldır ama max factor daha prof
saça gelıcem ya hıc sorma cok bırıkmıs cvblıyamadım gecen toplu cvbladım bakım var dıye ıptal oldu merak etme
uyykaş rengımı sacıma surdugum boyadan elde edıyorum genelde..ama gecenlerde boyam yoktu şu tug sarartıcısıyla yaptım aman ha sen yapma bse mıse olur bıde cok az kaş kalemı gectım onun nosunu herkes soruyo ama btmek uzere nosu sılınmıs mgrostan almısdım yazarım btkısel bı kalem
[