- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
artık yuz eklemıcem sevgulum yarım yada goz falan eklıcem neyazıkkı:84:
Ortadaki ruju ben de merak ettim, çok hoş bir renk. :97:
begenmene sevındım canım hosgeldın topıgımee:38
öncelikle topiği çok begendim güzel paylaşımlar yapmışsınz ben şu üç rujdan ortakinin markasını ve numarsını sorcaktım şimdiden çok teşkkr ederm
Ortadaki ruju ben de merak ettim, çok hoş bir renk. :97:
canım lancome hypnose muthıs bı rımel ..ama neyazıkkı bendenmı blmem cabuk kuruyo
aynen bnde çok merak ettm))
golden rose 221
miriana bide sana bişey daha sorucam en kısa ve en inatçı krpikleri bile hem uzun hemde kıvrımlı yapan bi rimel markası istyrm yardımcı olablr msn ?
burdaki makyajın, lensin, rujun tonu, hatta saç rengin,kaş rengin herşey çok güzel..çok beğendim..:81:
begenmene sevındım canım hosgeldın topıgımee:38
ay yanlıs anlamısım golden rose perfect shıne 221 bayılaccaksınızzz tek kelımeeeeeeeee
canım lancome hypnose muthıs bı rımel ..ama neyazıkkı bendenmı blmem cabuk kuruyo
golden rose 3d de oldukca başarılı ve uygun
bıde loreal double efect cıft taraflı olanlar super
mrb mirina ;
max faktör 2000 calori mi yoksa maybelline sarı tombul rimeli mi daha güzeldir ?
bir de canım saç rengi topiğinde senden renk konusunda cevap bekliyorum, ordaki saç rengini nasıl elde ederim biliyor musun ?
uyyburdaki makyajın, lensin, rujun tonu, hatta saç rengin,kaş rengin herşey çok güzel..çok beğendim..:81:
bu kaş rengi nasıl elde edilebilir ?
bende tesekur ederım fıstık
hb cnm burdan öğrenceğim çok şey var yaa
bayıldım cidden çok güzel b topik ve içerik
ok alcam en kısa zamnda dedğin ruju çok şeker bi renk dedğin rimelleride not aldım çok teşkkr ederm cnm
bide bişey daha rica etsem belki koymuşsndr bilmiorm ama şu eyeliner nasıl çektğini anltr msn hem fotolu hemde yazılı anlatım bn çekemiorm da
miriana bu sen misin kızz maşallah ya makyajdan çok ben sana baktım yeni gördüm bu topiği makyajlarında çok güzel gerçektenn