Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

bunlarda son donemde aldıgım urunler..begendıgınız merak ettıgınz olursa sorun fıyat yada nosunusoylıyım markasıyla...

öncelikle topiği çok begendim güzel paylaşımlar yapmışsınz ben şu üç rujdan ortakinin markasını ve numarsını sorcaktım şimdiden çok teşkkr ederm

öncelikle topiği çok begendim güzel paylaşımlar yapmışsınz ben şu üç rujdan ortakinin markasını ve numarsını sorcaktım şimdiden çok teşkkr ederm
begenmene sevındım canım hosgeldın topıgımee:38

ay yanlıs anlamısım golden rose perfect shıne 221 bayılaccaksınızzz tek kelımeeeeeeeee
Ortadaki ruju ben de merak ettim, çok hoş bir renk. :97:

aynen bnde çok merak ettm ))

golden rose 221

miriana bide sana bişey daha sorucam en kısa ve en inatçı krpikleri bile hem uzun hemde kıvrımlı yapan bi rimel markası istyrm yardımcı olablr msn ?
canım lancome hypnose muthıs bı rımel ..ama neyazıkkı bendenmı blmem cabuk kuruyo

golden rose 3d de oldukca başarılı ve uygun

bıde loreal double efect cıft taraflı olanlar super

Son düzenleme:
mrb mirina ;

max faktör 2000 calori mi yoksa maybelline sarı tombul rimeli mi daha güzeldir ?

bir de canım saç rengi topiğinde senden renk konusunda cevap bekliyorum, ordaki saç rengini nasıl elde ederim biliyor musun ?

hb cnm burdan öğrenceğim çok şey var yaa
bayıldım cidden çok güzel b topik ve içerik
ok alcam en kısa zamnda dedğin ruju çok şeker bi renk dedğin rimelleride not aldım çok teşkkr ederm cnm

bide bişey daha rica etsem belki koymuşsndr bilmiorm ama şu eyeliner nasıl çektğini anltr msn hem fotolu hemde yazılı anlatım bn çekemiorm da

mrb mirina ;

max faktör 2000 calori mi yoksa maybelline sarı tombul rimeli mi daha güzeldir ?

bir de canım saç rengi topiğinde senden renk konusunda cevap bekliyorum, ordaki saç rengini nasıl elde ederim biliyor musun ?

bence max factor canım ..tombulda guzeldır ama max factor daha prof
saça gelıcem ya hıc sorma cok bırıkmıs cvblıyamadım gecen toplu cvbladım bakım var dıye ıptal oldu merak etme

burdaki makyajın, lensin, rujun tonu, hatta saç rengin,kaş rengin herşey çok güzel..çok beğendim..:81:
bu kaş rengi nasıl elde edilebilir ?
uyykaş rengımı sacıma surdugum boyadan elde edıyorum genelde..ama gecenlerde boyam yoktu şu tug sarartıcısıyla yaptım aman ha sen yapma bse mıse olur bıde cok az kaş kalemı gectım onun nosunu herkes soruyo ama btmek uzere nosu sılınmıs mgrostan almısdım yazarım btkısel bı kalem

bende tesekur ederım fıstık
eyelıner 35 mı 36 mı ne o sayfalarda nası cektıgım var ama yakında detaylı bı vıdeo koycam ftoluda vıdeoluda ok
[

miriana bu sen misin kızz maşallah ya makyajdan çok ben sana baktım yeni gördüm bu topiği makyajlarında çok güzel gerçektenn

benimde gözlerim yeşil ama ben eyeleniner sürmeyi bi türlü beceremiyoum kalem üsrüyorum onun yerine. maşşalhın var canım makyajların çok güzell..hm bi soru sorayımda yararım olsun kendime hangi fondoteni kullanıyosun ben açık tenliyim ama çok da beyaz değilim gecen gittim bi yere fondeten istiyorum dedim kadın gitmişte koyusunu vermiş bende bi süre eccük esmer geziyorum

mirişim geldim tatlım.yeni gördüm fotoğrafları yine yıkıyorsun ortalığı çiçeğim..güzel gözlerine yandığım.eyeliner bir insana bu kadar mı yakışabilir maaşallah melek yüzlüm.makyaj ürünlerine de bayıldım özellikle şu fondotenin yanındaki glossa aşık oldum çok tatlı duruyor. bütün ürünlerin de kendin gibi tatlı zaten :89::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…