ayy bu konuda çook harika bi cevap vereblrm freshlook hareli yeşil. b&l bende kullandm açık yeşilde koyu yeşilde almştm ama kedi gözü gibi oldu bu arada 5 yıl filan kens kullandm 2 tane b&l dışnda hepsi aynıydı lenslermn. şöyle söylym lenslerm numrlydı o yüzden çıkarmazdm ama aynı lensn evde numarszdı da vardı ki canm gözlk takmak istedğnde numarszı takayım . sürekli lensle gezerdm ve kimse gözmn lens olduğunu bilmiyordu . hatta annemn çok sammi arkdşlaryla otryordk kızının adı beren bende ay keşke gözleri de ona benzsydi çok güzl gözleri onun baylıyorm dedm bana dediki sennkler de ne güzl yemyşl nedn öyle dyosn oldu . annem göz doktrna kontrle gitmşti ben kordrda beklyordm annem çıkarken doktra iyi günler diyodm doktor aaa senn gözlern ne güzl annen gözleri renkli değl babannkler mi renkli demşti, annemde lens takar bi gün güzellk merkznde annemi aryodm 5 katlı yer bulamdm bi çalşn gördü ne aramştnz dedi annemi aryorm dedim daha adını söylemedn siz şu güzl gözlü bayann kızı mısnz ama siznkler daha güzl dye bi cvp geldi (yaklaşık 7 -8 aydr göz kurulğndan dolayı takamyorm ) :)o yüzden freshlook hareli yeşil diyorum başka bişey demiyorum biraz uzun oldu ama :) ( bu arada bazı lensler takıldığnda ölü balık bakıyo gibi olur karşınzda kesnlkle öyle bişey olmuyo )