Cilt Bakımı Ürünleri (Resimli) Kullandıgımız Cilt Bakım Ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ben Arapkızı kremi sürüyorum yüzüme hem nemlendiriyor hemde cildi daha beyaz yapıyor

3661199556_25f7c29dd6.jpg

Birde yeni olarak dermokil 'in maskesini ve yüz temizleme jelini denedim gerçekten gzl tavsiye ederim

12303.jpg
38542_kucuk.jpg

benimkıler

dr murad tonigim

MURAD-AKNE-BAKIM-ARINDIRICI-TONIK-150ML__20719093_0.jpg

dr murad yuz temizleme jelim

MURAD-AKNE-BAKIM-ARINDIRICI-TEMIZLEME-JELI-200ML__20473450_0.jpg

dr murad nar ozlu nemlendiricim

03373424901.jpg

arapkızını ılk defa duydum cnm içerigi nasıl ?

içeriği hakkında bilgm yok ama yağlı bir krem ,cildin rengini dahada beyaz yapıyor.. gece temiz cilde sürüyorsun sabah kalktığında pürüssüz ve lekesiz bir ciltle uyanıyorsun.. ben kullanmaya başlayınca değişikliği hemen farkedilmişti..faydasını gördüm zararını görmedim kuzum :)

dr murad ı daha önce duymadım , sen söyleyince ilgimi çektii .denemek isterim ..

bende bunları kullanıyorum ama çokta düzenli kullanamıyorum...:sinifsinif:

içeriği hakkında bilgm yok ama yağlı bir krem ,cildin rengini dahada beyaz yapıyor.. gece temiz cilde sürüyorsun sabah kalktığında pürüssüz ve lekesiz bir ciltle uyanıyorsun.. ben kullanmaya başlayınca değişikliği hemen farkedilmişti..faydasını gördüm zararını görmedim kuzum :)

dr murad ı daha önce duymadım , sen söyleyince ilgimi çektii .denemek isterim ..

cnm biliyorsun beni baya beyazım dahada beyazlaşmayım

5396.jpg

Kankam, biliyorsun sen gerçi ama herkes için fikir olsun,

The Body Shop Seaweed (yosun) serisinin yıkama jeli ve nemlendiricisi
Tea Tree (Çay ağacı yağı) serisinin peelingi
E vit. serisinin toniği ve göz çevresi kremi.
5422.jpg

Haftalık kil maskem Pakface ve maskeden sonra Rosense gül suyu
626_buyuk.jpg

yül yüzlüm cildim çok alıştı çok seviyorum artık

bebem sen E vitaminli tonıkten memnun musun ?

Çok sevindim memnun olmana kankam opuyorumnanaktan
Memnunum bitanem. Yanaklarım kuru baya, iyi geliyor. Gerçi T bölgesinde de kullanıyorum öyle yağlandırmıyor hiç. Bazen evden çıkmadığım günlerde sabah yüzümü sadece suyla yıkayıp, bu tonikle siliyorum, başka nemlendirici sürmeme gerek kalmıyor.
yapısı su gibi değil çünkü, hafiften jelimsi ama hiç yapış yapış olmuyor.:1rolleyes:
yağsız ve alkolsüz. parfüm de pek yok çok hafif bir kremsi kokusu var a.s
hem de kaç aydır kullanıyorum daha yarısına gelebildim, çok bereketli.
normal fiyatı 20 TL

şuan 23 mayısa kadar tüm TBS cilt bakım ürünlerinde %30 indirim varmış balım.
:lepi:

Bunlar da benim kullandıklarım..

Clean&Clear akne önleyici jel. Hiç memnun değilim.

Clean&Clear siyah nokta temizleyici. İşe yaramıyor.

Olay yüz yıkama jeli. Çok memnunum tavsiye ederim.

Nivea arındırıcı jel ve canlandırıcı tonik. Bunlardan da memnunum ama olay in jeli daha iyi temizliyor.

Bebak acı badem sütü. Kesinlikle tavsiye ederim. Makyajı çok güzel temizliyor çok memnunum.

Tabi bunların hepsini kullanmıyorum özellikle Clean&Clear ürünlerinin hiç bir faydasını görmedim. Sırf bitsin diye arada bir kullanıyorum.

Son düzenleme:
X