Saç Rengi ve Saç Boyama (resimli) kızlar yardım..tavsiye verin biraz yaa =)

boomba58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
290
1
0
34
İstanbul
kızlar merhaba bu konuyu açtım birsey söyleyen olmadı..şimdi tekrar sormak istiyorum..ben bu sene lise sondayım..saçlarımı evde kendim boyadım..siyahtı sarı yaptım..baya aktı dipleri de çıktı..kuaförde boyatıcam..yine sarı istiyorum ama yasıma gidicek birseyler..açık bal rengi üstüne sarı sık balyaj... yada koyu küllü sarı üstüne platin balyaj diye düşünüyorum..tavsiyelerinizi bekliyorum yada bana gidebilicek güzel doğal sarı saç fotoğrafları paylaşabilirseniz çok sevinirim işte benim resmim..tenim açık normalde..bu tatil dönüşü..şimdiden teşekkürler

canım yaşını biraz büyük göstermiş bende arkadaşın verdiği verdiği linke baktım ve çok doğal duran bir renk

justis in önerdiği saç rengi hepsinden güzel ve sana yakışır diye düşünüyorum..

hepsini değerlendircem kızlar sağolun yeni önerilerinizi de bekliyorum..ben de sonuncu resimde sol taraftakini beğendim açık istiyorum biraz..bi de bir resim war elimde onu da paylaşim..ona da bakın kızlar

röfle mi oluyo bu =) çok cahilim ya..bu rengi bilenler de açıklasın bize kızlarkaydirigubbakcemile3

Röfle değil bu canım ya benim bi arkadaşımda böle uçlara attırmıştı düz boyayı sadece buda öle ama bencede çok güzel bende uçlarını böle tek renk istiyorum öbür türlü mısır püskülü gibi duruyo böle saçak saçaksırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…