• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama resimli )kızlar bakarmısınız hangi renk saçlarım

EVET aynen bu dediklerini yaşadım resimlerde tabıkı daha parlak cıkıo ve özlüyoruz aslında böyle değil ve su var eger bana acık renk sarı yada başka bir ton yakışssaydı ALLAH benı öyle yaratırdı heralde en güzel sekilde herkezi yaratmış işte kendımızle ugrasmayı sevdıgımızden yapıp pişman oluyoruz olan yıne saçlarımıza oluyor poaramıza oluyor:)

aynen aynen :) sen kahve yap guneşte ucları ışıldasın bakımlı olsun ombre değil de uclara doğru azalt, yogun sürme boyayı ben suankı rengımı tutturana kadar neler yaptım resım paylasmayı bılsem yuklerdım :))

aynen aynen :) sen kahve yap guneşte ucları ışıldasın bakımlı olsun ombre değil de uclara doğru yogun sürme boyayı ben suankı rengımı tutturana kadar neler yaptım resım paylasmayı bılsem yuklerdım :))[ çok kolay cnm resım paylaşmak neden bılmıosunkı mesaj yazdığın yerde cevapla sütununun yanında dosya yükle sutunu var orayı tıklayıp paylaşabıolıosun. senın su ankı saçın ne renk

aah evet yenı fark ettim bakma aktifim ama öyle acık duruyo genelde hep forum :) özel mesajla attım resim :)

bende önceden bir defa kahkül kullandım ama burnumdan ameliyat oldum ben nefes almamda sorun vardı kırıktı burnum burun seklım değişti önceden yakışıodu sımdı tereddütlüyüm
buna benzıyordu ama dogru durust kahkul bıle kesemeyen kuaforler olduktan sonra işimiz çok zor

kızlar son kez el atın ben bugun boıyucam saçımı çıkcam boya almaya 6 numara palettemı alıyorummm

Eklentiler

• 10844263_1543690255875352_1670722909_n.jpg
    10844263_1543690255875352_1670722909_n.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 51
canım merhaba konuna baktım da ben şuan aynı durumdayım doğal renk arayışları içinde sana rastladım :KK56: kahve boyalı saç rengin ve istediğin renk resimleri tam bana hitap ediyormuş valla peki istediğine ulaştın mı ? ulaştıysan hangi boyalarla sonuç aldın yazarsan çok sevinirim doğal bir kahveye ihtiyacım var ama hep soru işareti dolu kafamın içi :KK17::KK17::KK17:

Back
X