• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama resimli )kızlar bakarmısınız hangi renk saçlarım

ole haklısın ben acık renk sevdalısıyım da inş iyi bir kuaför bulursam yaptırıcam :) bir de şöyle bir şey var koyu yaptırdıktan sonra yaza dgru yıne acık renk ıstemessın ınsallah cnku acık renkten koyu renk kolay da koyu renkten acıga dönmek sacını yıpratabılır ıyı dusun bence :)

valla canim tercih senin ben acik kumral bi tenim var kaslarimida boyadim suan koyu kahve akti koyu cikolata kahve oldu gozlerde bal sarisi valla sadec rimelle kullaniyorumm ve cildim resmen rahatladi nefes aldii artik hem boya yapmiyorum hem cok gerekmedikce makyaj ve inan bana benim kadar kimse sevemez sariyii ama saclarimdan onemlii degil yaa ;)ama tek kotu yani diplerden kumral cikiyorr azcik daha disimi sıkayimm ana rengim uzasinn diye bekliyorumm

ole haklısın ben acık renk sevdalısıyım da inş iyi bir kuaför bulursam yaptırıcam :) bir de şöyle bir şey var koyu yaptırdıktan sonra yaza dgru yıne acık renk ıstemessın ınsallah cnku acık renkten koyu renk kolay da koyu renkten acıga dönmek sacını yıpratabılır ıyı dusun bence :)
benıde düşündüren bu zaten yaza doğru sıkılırsam yenıden acık bır renk ıstersem çok cabuk sıkılıyorum bırde herseyden sonra resımlerımı görünce gerı özlüyorum felan değişik bir ruh hali ama su an saçlarım iyice maf olmuş durumda yıkanınca kuruyunca birbirine giriyor ve düzleştirici yapmadan kullanmak imkansız kabarıyor düzleştirici yapıncada maf oluyor bende diyorumki biraz uçlarından aldıryım omuzlarıma kadar düz kesim yaptırıyım birde kahkül hem yıpranmış yerler gitsin hemde boyayla uğraşmayım bi daha su kızın saçı gibi yaptırmak istiyorum renginide şeklinide

Eklentiler

• 10844263_1543690255875352_1670722909_n.jpg
    10844263_1543690255875352_1670722909_n.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 58
valla canim tercih senin ben acik kumral bi tenim var kaslarimida boyadim suan koyu kahve akti koyu cikolata kahve oldu gozlerde bal sarisi valla sadec rimelle kullaniyorumm ve cildim resmen rahatladi nefes aldii artik hem boya yapmiyorum hem cok gerekmedikce makyaj ve inan bana benim kadar kimse sevemez sariyii ama saclarimdan onemlii degil yaa :KK66:ama tek kotu yani diplerden kumral cikiyorr azcik daha disimi sıkayimm ana rengim uzasinn diye bekliyorumm
doğallığı bozmamak gerekiyor aslında dimi ama biz kızlar işte her zaman değişiklik merakı içindeyiz rahat duramıyoruz dönüp dolaşıp sonunda doğru yolu buluyoruz ama :)

yakısır o zaman dene yahu zaten hem değişiklik iyi gelir yap yap istediğini içinde kalcağna :)

yakısır o zaman dene yahu zaten hem değişiklik iyi gelir yap yap istediğini içinde kalcağna :)
işte yapcam ama hangi renk boya alcam buna karar veremedim tam olarak farklı seyler söyleyenler var numara olarak bu resimdeki kızın saçı ne renk boya numarası olara ve resimde benım alnım görünüyor sence kahkül olurmu bana alnım geniş değil

benım de alnım dar kuaforler olmaz dedıgı halde ınatla hep kahkul kullandım yanı cokta yakısır :) kadife kahve veya bu sekilde kahve tonlarına bakabılırsın canım ama cok koyu alma simsiyah olabilir ben bıkeresınde kestane boyamıstım resmen siyah olmustu

benım de alnım dar kuaforler olmaz dedıgı halde ınatla hep kahkul kullandım yanı cokta yakısır :) kadife kahve veya bu sekilde kahve tonlarına bakabılırsın canım ama cok koyu alma simsiyah olabilir ben bıkeresınde kestane boyamıstım resmen siyah olmustu
senin kahkül kesimin nasıl cnm böyle kenarları uzun bırakıyolarya öylemi yoksa bu resimdeki gibimi

senin kahkül kesimin nasıl cnm böyle kenarları uzun bırakıyolarya öylemi yoksa bu resimdeki gibimi
bende önceden bir defa kahkül kullandım ama burnumdan ameliyat oldum ben nefes almamda sorun vardı kırıktı burnum burun seklım değişti önceden yakışıodu sımdı tereddütlüyüm

yanlış anlamadıysam senın saçların kahve tonlarda idi kuaförün sarı tondakı renge boyadı eskı rengıne donmek istıyorsun?
bazı ınsanlara kahve o kadar yakısıyor kı sarı kızıl bakır gıbı acık tonlarda cok buyuk dururken kahvede yaşları ortaya cıkıyor hatta çok daha güzel oluyorlar..
sen ne kadar yuzunu karalasan da tenındekı renkten belli sana o ton gitmiş..diğer sayfaları okumadım sadece ılk sayfaya baktım sana onerebileceğim en güzel renk 6 tonlarda tarcın kahve..
zaten 5ten altı koyudur daha yukarısı yıkandıkca acılıyor..en güzeli 6 tonları renk de o zaten...çok doğal parlak ve ışıltılı duruyor

yanlış anlamadıysam senın saçların kahve tonlarda idi kuaförün sarı tondakı renge boyadı eskı rengıne donmek istıyorsun?
bazı ınsanlara kahve o kadar yakısıyor kı sarı kızıl bakır gıbı acık tonlarda cok buyuk dururken kahvede yaşları ortaya cıkıyor hatta çok daha güzel oluyorlar..
sen ne kadar yuzunu karalasan da tenındekı renkten belli sana o ton gitmiş..diğer sayfaları okumadım sadece ılk sayfaya baktım sana onerebileceğim en güzel renk 6 tonlarda tarcın kahve..
zaten 5ten altı koyudur yukarısı yıkandıkca acılıyor..en güzeli 6 tonları renk de o zaten...çok doğal parlak ve ışıltılı duruyor
evet arkadaşlarım yakıştırıyor ama annem hıc yakıştırmıyor acık renklerı bana sen neden kendını değiştiriyosunkı diyor :)eski haline dön kızım nolur deyıp duruyor:) bende dönmek istiyorum açıkçası tarçın kahveyi inceliyecem önerin için çok teşekkür ederimmm

evet arkadaşlarım yakıştırıyor ama annem hıc yakıştırmıyor acık renklerı bana sen neden kendını değiştiriyosunkı diyor :)eski haline dön kızım nolur deyıp duruyor:) bende dönmek istiyorum açıkçası tarçın kahveyi inceliyecem önerin için çok teşekkür ederimmm

rica ederim gerçekten çok güzelmiş saç rengın bu soyledıklerını bırebır yasadım..hemen hemen bu acık renge ben de boyattım hem de aşırı pahalıya patladı..sonra yakınlarım yasını buyuk gostermış yapay olmus vs dedıler...gerı dondum ama yıprandı ondan sonra badem yagı susam yagı ne bulursam..
ve cok onemli bir detay da şu ki bazı fotoğraflarda yüzümüz oldugundan parlak cıkar ve karamelın sarının yakıstıgını sanırız..
ya da guzel gülmüşüzdür koyu renklı halımızden daha ıyı cıktı sanıp ozlerız ama aldanma doğal halın gıbı olmuyor..
emın ol sana da %80 koyu renk demıslerdır..
bunları hep yasıyoruz..aşırı sıyah yapma bembeyaz tenlı olmadıgın surece gıtmez..tarcın tonları iyidir :))
kahkul de her zaman fön ister çapraz kahkül yaptır o tarz yarışmalarındakı kızlar da full fönlü gezıyor zaten yataktan kalkınca emınım o kadar hoş değildir :))))

BUNU NETTEN BULDUM PALETTE DELUX 6 NUMARA İLE BOYANMIŞ DEDİĞİNİZ RENK BUMU

Eklentiler

• flassiz.jpg
    flassiz.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 81
rica ederim gerçekten çok güzelmiş saç rengın bu soyledıklerını bırebır yasadım..hemen hemen bu acık renge ben de boyattım hem de aşırı pahalıya patladı..sonra yakınlarım yasını buyuk gostermış yapay olmus vs dedıler...gerı dondum ama yıprandı ondan sonra badem yagı susam yagı ne bulursam..
ve cok onemli bir detay da şu ki bazı fotoğraflarda yüzümüz oldugundan parlak cıkar ve karamelın sarının yakıstıgını sanırız..
ya da guzel gülmüşüzdür koyu renklı halımızden daha ıyı cıktı sanıp ozlerız ama aldanma doğal halın gıbı olmuyor..
emın ol sana da %80 koyu renk demıslerdır..
bunları hep yasıyoruz..aşırı sıyah yapma bembeyaz tenlı olmadıgın surece gıtmez..tarcın tonları iyidir :))
kahkul de her zaman fön ister çapraz kahkül yaptır o tarz yarışmalarındakı kızlar da full fönlü gezıyor zaten yataktan kalkınca emınım o kadar hoş değildir :))))
EVET aynen bu dediklerini yaşadım resimlerde tabıkı daha parlak cıkıo ve özlüyoruz aslında böyle değil ve su var eger bana acık renk sarı yada başka bir ton yakışssaydı ALLAH benı öyle yaratırdı heralde en güzel sekilde herkezi yaratmış işte kendımızle ugrasmayı sevdıgımızden yapıp pişman oluyoruz olan yıne saçlarımıza oluyor poaramıza oluyor:)

Back
X