Saç Rengi ve Saç Boyama (resimli) kızlar acil yardıma ihtiyacım var.saçlarıma bir bakarmısınız.

• Konu Sahibi Konu Sahibi cigdemm87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cigdemm87

Ziyaretçi
kızlar saçlarım şuan bu renk nişanlımın kardeşi evleniyor hafta sonu bu rengin üstüne tarçın bakır boyamayı düşünüyorum. nasıl olur sizce çokmu açık olur ne renk elde ederim çok turuncu olmasından korkuyorum açıkcası aranızda belki deneyenler vardır boyayıpta şok olmıyım yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum kızlar şimdiden ilgilenlere çok teşekkür ederim...

kk da tarçın bakır üzerine çok resim ekleyen yorum yapan vardı
istersen görsellerde tarçın bakır palette diye bak cnmbayanssulusmile

evt vardır illaki cnm ama saçtan saça farkettiği için bu konuyu açtım herkezin saçında farklı duruyor çünkü ama yardımcı olunmıycak sanırım

Bu fotoda ki rengi gayet güzel bence..

kendin den esmer sen bu sac rengi sana yakisir.boyayi fazla sacinda tutma.acik kirmizi olur

ya kızlar tiplerim geldi renk şuan böyle değilki aktıkça bu rengi aldı saçım turuncu olmasını istemiyorum ben ama galiba bunu boyarsam turuncu olucak galiba onu merak ediyorum boyaları aldım evde duruyor korkudan boyuyamıyorum

kimse benim soruma cvp vermemiş kafayı yiycem düşünmekten çok karasızım en son bakır kızıl boyadım o saç rengi bu yani... ama şimdi biraz daha açık renk istiyorum

canım diplerle saç uçları farklı renk olur bence boyalarınla bi kuaföre git sadce boyama parası emek parası verirsin.kendin evde yaparsan istediğin sonuç olmaz dipler boyayı çabuk alır ve daha açık durur gibime gelıyor.seçtiğin renk çok güzel bilir kişi yapımıylada harıka olur..bu senenin rengi bakır ve bal köpüğü...(açık ton boyalar evde yapılınca diple uç frklı oluyor)kolay gelsin cnmzemuszemus

çok teşekkür ederim ilgin için ama saçlarım beni resimden biraz dah açık bana turuncu olcakmışım gibime geliyor değiştircem yarın boyayı bakır ve karameli alıp karıştırcam ve boyuycam üstüne ne olucak bakalım

hayııırrrrrsüprizzzzz sakın yapma ikisi karışınca bile olmaz ben yapmıştım dipler farklı oluyor turuncu oluyor resmen (diplerim kumraldı) , o boyayı atacağım derken saçlarımı mahvettim uçlar başka dipler başka oldu iğrenç olmuştum yeni gördüm konunu umarım geç olmamıştır

aynennn dipler daha sıcak olduğu için boyayı hemen alıyor vede ana saç olduğu için farklı renk tutuyorr açık oluyorr umarım okumuşturr:Saruboceq:

okudum kızlar merak etmeyin:):) yetiştiniz palette altın kumral aldım boyadım çok güzel oldu resim çekip koyucam bi türlü fırsat olmadı merak bekleyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…