(Resimli)kartuş ağda ısıtıcısı hakkinda yardim lütfen...

moonna

Guru
Pro Üye
29 Nisan 2010
3.654
3.118
Merhaba.sir ağda ısıtıcısı aldım,bugün elime ulaştı.kullananlara bir kaç sorum var.kartuş makinenin içinde mi kullaniliyor? ayrıca kartuşu ısıtıcıya koydugumda kartuşun tam oturmasi mi gerekiyor.biraz dişarda kaliyor sanki?resim yüklemeye calişacağim.Şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• 20150706_155812.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 190
  • 20150706_155616.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 443
  • 20150706_155659.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 203
2. sıradaki resimde oldugu gibi,kartuş makinenin biraz dışında mı kalıyor?ilk defa kullanacagım..yoksa benim aldigim makinede mi sorun var? ama daha ileri itilemiyor kartuş?

Sarı renkli (ağdanın olduğu kısım) kısmın tamamen içerde olması gerekiyor yani beyaz kısma kadar itmeniz gerekiyor.İtilemiyorsa başka bi ağdayla deneyin bi de

Sarı renkli (ağdanın olduğu kısım) kısmın tamamen içerde olması gerekiyor yani beyaz kısma kadar itmeniz gerekiyor.İtilemiyorsa başka bi ağdayla deneyin bi de
Cevap için teşekkür ederim.evet o sarı kısım ancak o kadar iceri giriyor ama zorlayarakda degil.makineye kartuş kolay girip cıkıyor yani.bu arada bu makinenin googledan görsellerine baktim da.bir kaç modelinde daha kartuş bu şekilde duruyor.sizde mi bu isiticidan kullandiniz?

Hayır ben başka bi makine kullanıyorum ama o şekilde dışarıda duran hiç görmedim zaten mantıken ısınıp eriyebilmesi için içerde olması gerekiyor.Makinede problem olabilir bence aldığınız yere bi sorun değiştirin

Peki teşekkür ederim. Bu model kullanan birileri de yazsa keşke

tam oturcak iyice ısıncak,ısınınca da makinadan çıkartmadan kullanırsan daha iyi olur soğumasını ve donmasını engellersin...

makinenin normal hali öyleymiş arkadaşlar. aynı markanın farklı modelinin resminide koydum.onda da aynı şekilde duruyor kartuş :) dün kullandım gayet güzel ısındı.ısınması yarım saat sürdü.tek kelime ile mükemmel. özellikle bacak ve kol için harika ve çok pratik.

Eklentiler

• ViVOL-4-1-KOMBiNE-SiR-AgDA-MAKiN_1023_5.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 516
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…