- 29 Eylül 2021
- 479
- 117
- 23
- Konu Sahibi Elifim2211
Arkadaşlar merhaba öncelikle cevap veren herkese teşekkür ederim lütfen resim için eleştiri yağmuruna tutmayın cevap alınca resmi silcem şimdi şöyle diyim 22 haftalık hamileyim doktur bir defa muane sırasında USG ile bakarken karnıma bna dedi ki idrar yaparken yanma kaşıntı ağrı var mı hayır dedim hocam sadece idrarım çok koyu renkli böyle kana benziyor su fazla tüketmiyorsun dedi hayır hocam dedim su fazla tüketiyorum vücuduna yeterli gelmiyor dedi daha fazla tüket tamam dedim sonra sağlık ocağında kontrolümü yaparken �drarım da sanırım enfeksiyon gözüktü aile hekim kadın doğuma gidince bana kadın doğuma göster dedi kadın doğuma gösterdin geçen gittiğimde 3 olmuşsun 3G diye bir tane şaş'a verdi bana onu kullandım ondan sonra birşey yoktu 1 haftadan fazla oldu dünden beri idrar yaparken yanma ağrı kaşıntı oluyor ve ağrı olunca yapamıyorum sanki hep bi idrar yapma isteği var ama yapamıyorum gidince bugün daha da artı bu şikayetler ve rahatsız oldum idrar yaparken akıntı gibi birşey olduğunu farkettim ve şöyle bir şey gördüm ben kanamaya benzetim acba kanama mi korkutum yarın doktora gidicem yinde sizlere sormak istiyorum teşekkür ederim