(Resimli) Hsg filminden anlayan arkadaşlarım ?

mrsbride

👶🏻❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
820
558
33
Kızlar merhaba ben 90 gün önce çekildim filmi sorun yok dendi daha yeni düşmüş e nabıza anlayan arkadaşlar yorumlayabilirmi ben hiç birşey anlamadım

Eklentiler

• ABAB94A3-E4BE-4683-861E-8D556FEC9973.webp
    10 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar merhaba ben 90 gün önce çekildim filmi sorun yok dendi daha yeni düşmüş e nabıza anlayan arkadaşlar yorumlayabilirmi ben hiç birşey anlamadım
İki tarafta açık geçiş var gözüküyor artık deneyimli olduk bu konularda :) başka bişey varmı yokmu bilemiyorum tabi :)

İki tarafta açık geçiş var gözüküyor artık deneyimli olduk bu konularda :) başka bişey varmı yokmu bilemiyorum tabi :)
Tüplerim hangileri acaba rahim vs tıkanıklık falan varmıki bi sorun yok dendi hatta üzerine ofis histereskopi yaptılar o da hsg gibi mahfetti beni hala gebe kalamdım henuz

Tüplerim hangileri acaba rahim vs tıkanıklık falan varmıki bi sorun yok dendi hatta üzerine ofis histereskopi yaptılar o da hsg gibi mahfetti beni hala gebe kalamdım henuz
Hsg zor bi işlem maalesef. Tıkanıklık olunca o an söylüyorlar zaten. Ortadaki beyazlık varya y gibi olan sağlı sollu olan tüplerin ucundan çıkanlar da ilaç yani açık ilaç geçiyor :)

Eklentiler

• Screenshot_20201229-133819.webp
    16 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_20201229-133816.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20201229-133814.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 66
En son görüntüye göre senin de açık canım iki taraf da :) iki kere mi verdiler ilacı sana?
evet iki defa verdiler ama sol acilmadi dedi tikali kaldi dedi dogru mu acaba yaaa ve rahimde perde ve rahimde bozukluk var diyen oldu cok kafam karisiik yaaaaa

Doktor görmedi mi? en iyi doktorun yorumlar kimseye takılıp kalma lütfen ben sadece tüplerden geçişi görebildim bi fotoğrafta iki taraftanda geçmiş gözüküyor ilaç. Bana da öyle demişlerdi ama doktorum bazen o anki kasılmalardan dolayı da kapalı gözükebiliyor demişti.
evet iki defa verdiler ama sol acilmadi dedi tikali kaldi dedi dogru mu acaba yaaa ve rahimde perde ve rahimde bozukluk var diyen oldu cok kafam karisiik

ins bnm kide acilmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…