İki tarafta açık geçiş var gözüküyor artık deneyimli olduk bu konularda :) başka bişey varmı yokmu bilemiyorum tabi :)Kızlar merhaba ben 90 gün önce çekildim filmi sorun yok dendi daha yeni düşmüş e nabıza anlayan arkadaşlar yorumlayabilirmi ben hiç birşey anlamadım
Tüplerim hangileri acaba rahim vsİki tarafta açık geçiş var gözüküyor artık deneyimli olduk bu konularda :) başka bişey varmı yokmu bilemiyorum tabi :)
Hsg zor bi işlem maalesef. Tıkanıklık olunca o an söylüyorlar zaten. Ortadaki beyazlık varya y gibi olan sağlı sollu olan tüplerin ucundan çıkanlar da ilaç yani açık ilaç geçiyor :)Tüplerim hangileri acaba rahim vstıkanıklık falan varmıki bi sorun yok dendi hatta üzerine ofis histereskopi yaptılar o da hsg gibi mahfetti beni hala gebe kalamdım henuz
Çok teşekkür ederim canımm baktım şimdi ortadaki uterusmuşHsg zor bi işlem maalesef. Tıkanıklık olunca o an söylüyorlar zaten. Ortadaki beyazlık varya y gibi olan sağlı sollu olan tüplerin ucundan çıkanlar da ilaç yani açık ilaç geçiyor :)
canim meraba benim sonuclarada bakarmisnİki tarafta açık geçiş var gözüküyor artık deneyimli olduk bu konularda :) başka bişey varmı yokmu bilemiyorum tabi :)
En son görüntüye göre senin de açık canım iki taraf da :) iki kere mi verdiler ilacı sana?canim meraba benim sonuclarada bakarmisn
evet iki defa verdiler ama sol acilmadi dedi tikali kaldi dedi dogru mu acaba yaaa ve rahimde perde ve rahimde bozukluk var diyen oldu cok kafam karisiik yaaaaaEn son görüntüye göre senin de açık canım iki taraf da :) iki kere mi verdiler ilacı sana?
En son görüntüye göre senin de açık canım iki taraf da :) iki kere mi verdiler ilacı sana?
canım senin sola ilaç girmemiş tıkalı heraldecanim meraba benim sonuclarada bakarmisn
evet dogrudur canimcanım senin sola ilaç girmemiş tıkalı heralde
onun dışında bir sorun gözükmüyor kafana takma tek tüple bile hamile kalan çok var üstelik senin tüpün var sadece tıkalıevet dogrudur canim
yaaa oyle mi diyon ama perde var diyorlaronun dışında bir sorun gözükmüyor kafana takma tek tüple bile hamile kalan çok var üstelik senin tüpün var sadece tıkalı
evet iki defa verdiler ama sol acilmadi dedi tikali kaldi dedi dogru mu acaba yaaa ve rahimde perde ve rahimde bozukluk var diyen oldu cok kafam karisiik
ins bnm kide acilmistirDoktor görmedi mi? en iyi doktorun yorumlar kimseye takılıp kalma lütfen ben sadece tüplerden geçişi görebildim bi fotoğrafta iki taraftanda geçmiş gözüküyor ilaç. Bana da öyle demişlerdi ama doktorum bazen o anki kasılmalardan dolayı da kapalı gözükebiliyor demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?