Saç Rengi ve Saç Boyama Resimli-Hangi kumral tonu?

frances

Lilac Wine
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
628
159
83
Kızlar albümüme bakabilir misiniz herkese açık.
Baktınız mı?
Şimdi ben 1 yıl boyunca kırmızı kafa olarak dolaştım sonra canıma tak etti kuaförde kestanemsi bir renge boyattım 4.5'tu tonu, fakat kızıllıklar aradan gözüküyor DSCO ile başlayan fotoğraflarda gördüğünüz üzre. (Saçım biraz daha açık şuan. ha bi de fön var orda)

Şimdi 2 isteğim geliyoooor.
- saçımın tonunu tıpkı 1-2-3 nolu fotoğraflardaki gibi yapmak istiyorum. Bu mükemmel ötesi kumralın renk tonunu ve nasıl elde edebileceğimi öğrenmek istiyorum (açma işlemi olmadan mümkünse )
-yok ablacım açmadan mümkün değil elde edemezsin diyorsanız(demeyin noluur) 4-5-6 nolu fotoğraflardaki renklerin tonu(özellikle 4 numara) ve hangisinin en çok yakışacağı konusundaki yorumlarınızı istiyorum.

teşekkür ederim şimdiden

hiiiiiiiiiiiii 4 nolu fotodaki renge bayıldımmmmmmmmmm... ama kız baya açık tenli renkli gözlü. resimde senn renk özelliklerin tam belli olmuyo. yazarsan daha sağlıklı yorum yapabilirz tatlım..

ya benim şu an gölgede garnier'nin üstündeki gibi tıpkı. kestane, ama güneşte falan kızıllar parlıyo yer yer, başımın belası kızıllar 4 numara evet çok güzel. 1-2-3 numaralar açmadan elde edilemezse ona yönelicem. tavsiyelerizle tabii ki.

tatlım evet çok güzel renk ama o ben değilim malesef, istediğim renklerden biri gönül istemez mi yoksa loreal'in kapak kızı olmak

bu arada ben kızıl kapansın diye üzerine siyah boyadım ama nafile.. daha ilk boyadığım gün kızıl kızıl parlıyordu aradan kızıl istesek akar, istemesek yapşır kalır gitmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…